bluesattack Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εξυπνη σιτα για το παραθυρο του μπανιου ? Μηπως η μυρωδια ερχεται απο τιποτα κλεισομουχλα στα ντουλαπια κουζινας η μπανιου ? Αν ναι , ισως πρεπει να βαλεις εκει αρωματικα Αμα γκουγκλαρεις εχει κατι πατεντες για φυσικα αρωματικα,πορτοκαλια, κανελες και τα συναφη
george_gr1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μετα από σπαζοκεφαλιά 4 μηνών με το ίδιο πρόβλημα με ταυτόχρονο καθαρισμό του σπιτιού συνεχως, εντοπισα ότι το θέμα ειναι εξωτερικό και όχι εσωτερικό. Από την πίσω μεριά σε ακάλυπτο χώρο, μύριζε περίεργα είχαν πρασινίσει κάποια δάπεδα φαντάσου, δεν το επερνε ο ήλιος αλλα ούτε και αέρας εύκολα. Ενώ εγώ άνοιγα συνεχώς παράθυρα για να ξεμυρισει υποτίθεται το σπίτι, έμπαινε πάλι φρέσκια μυρωδιά μέσα. Γύρω γύρω από το σπίτι σου ειναι οκ?
φραμπάλα Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δεν εχει κατι γυρω απο το σπιτι.
panos2171 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το μυαλό μου πάει κι εμένα στα ντουλάπια. Όταν τα ανοίγεις μυρίζουν; Κάποιος μου χε πει πως αν διαλύσεις μαλακτικό με νερό και ψεκάσεις τις κουρτίνες μυρίζει όλο το σπίτι μαλακτικό.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εντοπίζεται πιό έντονα σε κάποια σημεία ή δωμάτια? Διάφορα που μπορώ να φανταστώ: βρώμικα φίλτρα κλιματιστικού, πρόβλημα στα ντουλάπια της κουζίνας, υγρασία στον πάγκο, βρώμικες κουρτίνες από καυσαέρια-καπνούς, υγρασία σε βιβλία-περιοδικά-εφημερίδες, πρόβλημα στα καλοριφέρ. 1
φραμπάλα Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 κλιματιστικό δεν έχω έβαλα glade στην πρίζα, και λεμόνι με γαρύφαλλο για τις μύγες για να δούμε πάντως τα ντουλάπια κάτω από τον νεροχύτη βρωμάνε, όπως επίσης και το μπάνιο έχει υγρασία(άσχετα αν αερίζω κάθε μέρα) πιστεύω αυτά φταίνε. οι σωληνώσεις, η αποχέτευση
kraken92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 κλιματιστικό δεν έχω έβαλα glade στην πρίζα, και λεμόνι με γαρύφαλλο για τις μύγες για να δούμε πάντως τα ντουλάπια κάτω από τον νεροχύτη βρωμάνε, όπως επίσης και το μπάνιο έχει υγρασία(άσχετα αν αερίζω κάθε μέρα) πιστεύω αυτά φταίνε. οι σωληνώσεις, η αποχέτευση Το πιο πιθανό. Χρονολογία πολυκατοικίας; Επίσης για να δεις αν είναι ο σωλήνας κάτω από τον νεροχύτη σου μπορείς να τον ξεβιδώσεις και να τον καθαρίσεις...δεν είναι καθόλου δύσκολο (συνήθως μαζεύει υπολείμματα τροφών και αυτά είναι που μυρίζουν). Καλό θα είναι να κάνεις και μια ερώτηση στον διαχειριστή πότε έγινε η τελευταία απόφραξη. PS. Στο μπάνιο μήπως εννοείς μούχλα;
idomeneas7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά ένας υδραυλικός θα σου βρει το πρόβλημα, πάρε τον ιδιοκτήτη να σου στείλει.
φραμπάλα Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 να μην είναι δεκαετίας η πολυκατοικία; ναι ο ιδιοκτήτης σίγουρα θα ασχοληθεί για αυτό ψάχνω να βρω προσωρινή λύση
idomeneas7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Είναι υποχρέωσή του να σου στείλει υδραυλικό ή να φωνάξεις δικό σου και να τα αφαιρέσεις από το ενοίκιο.
kraken92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τον ιδιοκτήτη δεν τον συμφέρει να κάνει μαγκιές σε τέτοια θέματα. Παρε τηλέφωνο και πες του οτι έχουν θέμα τα υδραυλικά(κ ας μην έχουν). Όταν εγω πλημμύρισα ο ιδιοκτήτης ήρθε σαν βρεγμένη γάτα. Δεν είναι απλό πράμα να γίνεται το σπίτι σου βάρκα και να καταστρέφονται τα πράγματα σου επειδή ο ιδιοκτήτης ή η πολυκατοικία είναι ανεύθυνη. Σε μένα είχε πλημμυρίσει ο 1ος όροφος πριν έρθω εγω να μείνω στο 3ο και το κουκουλώσαν τα ζώα χωρίς να φτιάξουν το πρόβλημα. Ε μετα δεν ήθελε πολύ βούλωσε στο πρώτο, βούλωσε στον δευτερο και όταν ο 4-5 χρησιμοποιούσε WC εγώ κολυμπούσα... Δεν λέω οτι και σε σένα θα γίνει το ίδιο αλλά σκέψου οτι και σε μένα απο δυσοσμία ξεκίνησε. Καλύτερα λοιπόν να είσαι σιγουρος γιατί μετά θα κάνεις τον Νόε...δεν παίζουμε με τα υδραυλικά και συγκεκριμένα με το νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα