Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ηθελα απλα καποιος να μου πει αν ξερει σε τι τιμη (στο περιπου προφανως) μπορω να βρω το i phone 6 μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση? Δηλαδη αυτη την περιοδο που περιπου κυμαινονται οι τιμες.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εγω και βαση τιμων σκρουτζ θα σου ελεγα οτι παιζουν απο 450-480. Εγω το καλοκαιρι εδωσα το iphone 6 16GB στα 550ευρω αλλα σκεψου οτι τοτε δεν ειχε βγει το 6s! Καθε φορα που βγαινει καινουργιο μοντελο η τιμη ειναι συνηθως -100 .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κανει τιποτα. :)

Γενικα παντως αμα πας σε iphone 6 και μετα μοντελα πανε σε 64αρι. Πλεον το 16αρι ειναι κοροιδια για μενα.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας. Θα ηθελα απλα καποιος να μου πει αν ξερει σε τι τιμη (στο περιπου προφανως) μπορω να βρω το i phone 6 μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση? Δηλαδη αυτη την περιοδο που περιπου κυμαινονται οι τιμες.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Αναλογα το υπολοιπο εγγυησης,τα extra(πχ θηκες) και το χρωμα. Γιατι πχ το 16ρι αν δεις στο skroutz ναι μεν ξεκιναει από 571ευρω,αλλα το gold πχ ξεκιναει από 615 και 645ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά σαν μπούσουλα έχω τις τιμές σκρουτζ και με βαση αυτες υπολογιζω το "νορμαλ" ποσό..

επειδη ημουν σε αναζητηση iphone και εν τελει πήρα ενα, το απλο 6αρι ανεβηκε κατακορυφα.. απο εκει που ηταν στα 520 καινουριο ξαφνικα σχεδον αγγιξε τα 600.. 

προσωπικα θα εδινα μεχρι 450 ταβανι. υπαρχουν αμετρητα 6αρια και κατα καιρους σε καλυτερη τιμη και απο αυτην που ανεφερα.

αν ωστοσο αποφασισεις για καινουριο, προς θεού μην δωσεις 570 για απλό 6αρι.. πανε ή σε 64 ή σε 6s.

Αλλα, κατ'εμε αξιζει και με το παραπανω το ψαξιμο στις αγγελιες. γλιτωνεις πολλα λεφτα, βρισκεις πολυ αξιολογα προιντα σε καλη κατασταση και προσωπικα παλι, "τη βρισκω" με το ψαξιμο.. 

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα το υπολοιπο εγγυησης,τα extra(πχ θηκες) και το χρωμα. Γιατι πχ το 16ρι αν δεις στο skroutz ναι μεν ξεκιναει από 571ευρω,αλλα το gold πχ ξεκιναει από 615 και 645ευρω.

Nαι σωστα εχεις δικιο σ εαυτο που λες...  Κλα το gold μπορει να μην με ενδιαφερει αλλα καταλαβα το point σου. Ευχαριστω πολυ.

Προσωπικά σαν μπούσουλα έχω τις τιμές σκρουτζ και με βαση αυτες υπολογιζω το "νορμαλ" ποσό..

επειδη ημουν σε αναζητηση iphone και εν τελει πήρα ενα, το απλο 6αρι ανεβηκε κατακορυφα.. απο εκει που ηταν στα 520 καινουριο ξαφνικα σχεδον αγγιξε τα 600.. 

προσωπικα θα εδινα μεχρι 450 ταβανι. υπαρχουν αμετρητα 6αρια και κατα καιρους σε καλυτερη τιμη και απο αυτην που ανεφερα.

αν ωστοσο αποφασισεις για καινουριο, προς θεού μην δωσεις 570 για απλό 6αρι.. πανε ή σε 64 ή σε 6s.

Αλλα, κατ'εμε αξιζει και με το παραπανω το ψαξιμο στις αγγελιες. γλιτωνεις πολλα λεφτα, βρισκεις πολυ αξιολογα προιντα σε καλη κατασταση και προσωπικα παλι, "τη βρισκω" με το ψαξιμο.. 

Nαι και εγω καπως ετσι το κοιταω παντα με βασση τις τιμες στι σκρουτζ. Η αληθεια ειναι πως δεν βιαζομαι τοσο για την αγορα οποτε αναλογα τα χρηματα που θα εχω μαζεψει. Απλα το 6s ανεβαινει πολυ..

Δημοσ.

Σωστά τα λες. Συνεχίζοντας λοιπόν το λογισμό σου, αυτό συνέβει λόγω ισοτιμίας Δολαρίου - Ευρώ. Ανέβηκε το δολάριο οπότε τα 520Ε έγιναν 570. Όπως κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα 650$ αντιστοιχούν σε 595Ε. Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει κανείς λοιπόν εκτός από την γενικότερη κατάσταση της οικονομίας. 

Συνεπώς, ναι βλέπεις την τιμή με βάση skroutz. Όπως και να έχει, 450Ε - 480Ε όπως αναφέρθηκε και παρπάνω για μεταχειρισμένο σε ΚΑΛΗ κατάσταση iphone 6, είναι μία λογική τιμή για ένα 16Gb Black / space grey κι όπως αλλιλώς το λενε ... :)

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το φθηνοτερο 6ρι αυτη την στιγμη ξεκιναει απο τα 570ευρω(καλως ή κακως ανεβηκαν οι τιμες τι να κανουμε)και βεβαια για αυτους που τους αρεσει το gold πρεπει να βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη αλλα 70-90ευρω παραπανω γιατι....apple)μην βλεπουμε ομως και κατι ''καλους'' να γραφουν ''ψαχνω iphone 350-400ευρω....

Παρολα αυτα θα συμφωνησω και εγω οτι 450-480ευρω ειναι η καλυτερη τιμη για Iphone εντος εγγυησης παντα για το 16gb μοντελο και 500-520 για το 64ρι μοντελο που για μενα προσωπικα αξιζει και περισσοτερο.

Δημοσ.

Nαι σωστα εχεις δικιο σ εαυτο που λες...  Κλα το gold μπορει να μην με ενδιαφερει αλλα καταλαβα το point σου. Ευχαριστω πολυ.

Nαι και εγω καπως ετσι το κοιταω παντα με βασση τις τιμες στι σκρουτζ. Η αληθεια ειναι πως δεν βιαζομαι τοσο για την αγορα οποτε αναλογα τα χρηματα που θα εχω μαζεψει. Απλα το 6s ανεβαινει πολυ..

Κοίτα αν είσαι ακόμα στη φάση που μαζεύεις, μπορεί να πέσει κι άλλο το 6s οπότε να πας κατευθείαν σ' αυτό

Δημοσ.

Κοίτα αν είσαι ακόμα στη φάση που μαζεύεις, μπορεί να πέσει κι άλλο το 6s οπότε να πας κατευθείαν σ' αυτό

Aυτην τη στιγμη 350 εχω στην ακρη . Η αγορα δεν βιαζομαι να γινει οποτε φανταζομαι πως εχεις ενα δικιο. Θα περιμενω λιγο καιρο ναα μαζεψω κιολας παραπαν και αν πεσει καπως το 6s το βλεπουμε. Αλλιως θα παω στο 6

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Δημοσ.

Aυτην τη στιγμη 350 εχω στην ακρη . Η αγορα δεν βιαζομαι να γινει οποτε φανταζομαι πως εχεις ενα δικιο. Θα περιμενω λιγο καιρο ναα μαζεψω κιολας παραπαν και αν πεσει καπως το 6s το βλεπουμε. Αλλιως θα παω στο 6

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Η αγοραζεις καινουργιο(του κουτιου σφραγισμενο)καποιο κορυφαιο android και εισαι αρχοντας.

• Like 3
Δημοσ.

Η αγοραζεις καινουργιο(του κουτιου σφραγισμενο)καποιο κορυφαιο android και εισαι αρχοντας.

Εγώ πούλησα στο eBay το 6 με 128GB 550ευρώ και πήρα το P8 της Huawei και όντως είσαι μετά άρχοντας :D

Δημοσ.

Εγώ πούλησα στο eBay το 6 με 128GB 550ευρώ και πήρα το P8 της Huawei και όντως είσαι μετά άρχοντας :D

Έτσι από περιέργεια και χωρίς ίχνος ειρωνείας... Τί ακτιβώς κάνεις με το P8 που ΔΕΝ έκανες με το 6 και συνεπώς... τώρα είσαι άρχοντας? :)

Δημοσ.

Μπα δεν ψηνομαι να φυγω απο το ios. Βεβαια εχεις δικιο με 350 αγοραζεις κορυφαιο android !

Χωρις να θελω να τα βαλω σε συγκριση . Και περα απο αυτο που ρωτησε ο mistr4Ι που οντως θα ηθελα να το απαντησεις...

Εγω θα ηθελα να μαθω τι δεν σου αρεσε στο i phone 6. Εκτος αν ηταν θεμα λειτουργικου η αλλαγη οποτε παω πασο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...