petran91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο, είμαι στη Forthnet και θέλω να πάω σε ΟΤΕ.Είχα ανανεώσει όμως το συμβόλαιο με τη Forthnet και δεν είμαι σίγουρος για το πότε λήγει..Γνωρίζω ότι κανονικά πληρώνω "πρόστιμο" αν πάω σε άλλο πάροχο. Όμως επειδή το πάσο μου έληξε πια και θέλω τη νέα γραμμή να την βάλω στο όνομα της αδερφής μου που έχει ενεργό πάσο (μένουμε μαζί), αν πάει σε νέο όνομα η νέα σύνδεση θα πρέπει να πληρώσω και πάλι? Ή δεν έχει σημασία το όνομα στο οποίο πάει η σύνδεση? Ευχαριστώ!
gregvibe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 εχεις βρει καλυτερη προσφορα? εγω περυσι ανανεωσα επισης στη forthnet και ειχα ακομα δυο μηνες μεχρι να ληξει το συμβολαιο. απλα τους ειπα οτι βρηκα καλυτερη προσφορα (και οντως υπηρχε καλυτερο συμβολαιο στη wind). το αποτελεσμα ηταν εκ νεου ανανεωση με χαμηλοτερο παγιο και 60 λεπτα επιπλεον χρονο ομιλιας σε κινητα. πως το βλεπεις?
petran91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 εχεις βρει καλυτερη προσφορα? εγω περυσι ανανεωσα επισης στη forthnet και ειχα ακομα δυο μηνες μεχρι να ληξει το συμβολαιο. απλα τους ειπα οτι βρηκα καλυτερη προσφορα (και οντως υπηρχε καλυτερο συμβολαιο στη wind). το αποτελεσμα ηταν εκ νεου ανανεωση με χαμηλοτερο παγιο και 60 λεπτα επιπλεον χρονο ομιλιας σε κινητα. πως το βλεπεις? Δεν με ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό, στα 17.90 είμαι τώρα και στον οτε έχει 23 και κάτι. Τον τελευταίο καιρό όμως δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στη Forthnet και μου έχει σπάσει τα νεύρα η αστάθεια της γραμμής. Γι αυτό θέλω να πάω και στον ΟΤΕ που θα έχω καλύτερα latencies (παιζω online) και λογικά καλύτερη ταχύτητα αλλά πάνω απ΄όλα σταθερότητα.
gregvibe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 αα μαλιστα! τωρα καταλαβα. τοτε θα συμφωνησω πως cosmote ειναι μονοδρομος για σταθεροτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα