savvas.18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Συμφορουμιτες θελω τα φωτα σας για 100η φορα...Eιμαι καινουργιος κατοχος του meizu κινεζικου απο gearbest...Το προβλημα μου ειναι οτι δεν κατεβαζει απο το google play με τιποτα...Μπαινει κανονικα αλλα οταν παταω να κατεβασει ή να ενημερωσει κατι κολλαει στην ληψη δεν ανεβαινει ή μπαρα στο %... Εχει την κινεζικη version και θελω να περασω την international αλλα απο οτι ειδα απο ενα οδηγο θελει να κατεβάσεις απο το google play καποιο προγραμματακι!!! HELPPP
newsformobiles Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Επανεκκίνηση έκανες στο κινητό? Καθαρισμό στα δεδομένα του google play μήπως έχει κολλήσει κάτι?
savvas.18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Χθες ηρθε..Το εκανα και επανανεκκινηση και επιστροφη στις εργοστασιακες λειτουργιες....Καμια αλλη ιδεα ??Αμα το στειλω πισω θελει 2 μηνες γμτ!!!!
newsformobiles Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να μπεις στο playstore από τον υπολογιστή σου, να δηλώσεις το κινητό σου και να το κάνεις εγκατάσταση από εκεί. Στο Redmi Note 4G δουλεύει, λογικά πρέπει και σε σένα. Ρίξε και μια ματιά δίπλα στο myphone μήπως λένε και κάτι σχετικό.
savvas.18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη θα μπω απο τον υπολογιστή μου στο playstore.Θα κανω εγκατάσταση μεσα απο εκει και θα μου περάσει την εφαρμογή αυτη στο κινητό αυτόματα αυτό εννοείς???
newsformobiles Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ναι. Αφου δηλώσεις το κινητό σου. Θα δεις μήνυμα στον υπολογιστή σου ότι σε λίγο θα εγκατασταθεί στο τάδε κινητό. Δοκιμασέ το.
Makeran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μην την περνάς καλύτερα. Αν υπάρχει και σε αυτό το τηλέφωνο το γνωστό κείμενο... Αλλιώς πέρνα την.
newsformobiles Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μην την περνάς καλύτερα. Αν υπάρχει και σε αυτό το τηλέφωνο το γνωστό κείμενο... Αλλιώς πέρνα την.Σωστά, από το gearbest το πήρε. Τσέκαρε ότι δεν το έχει. Αν το έχει, ούτε αναβάθμιση μπορείς να του κάνεις, ούτε root, ούτε την διεθνή να περάσεις. Αν δεν υπάρχει δες αυτά που σου είπα.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το κανει με την Κινεζικη ρομ και σε μενα οτι και να του εκανα οτι και να προσπαθησα δν μου κατεβαζε!Λυση κατεβασε τα apks SU(super user για το root) busybox , android terminal απο το διαδικτυο οχι απο play store και κανε το "κολπο" για να το μετατρεψεις σε international!Αλλιως αμα δν θες βολεψου με τον amazon store μπορεις να το κατεβασεις και δουλευει κανονικα!
Prospector8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο Update εχεις στο κινητο? Το google store θα δουλεψει κανονικα αν βαλεις το google installer 1.4.4 lollipop.apk ,googlarετο και θα το βρεις.Επισης δοκιμασε να κανεις remove το google account σου απο το κινητο>πας apps βρισκεις Play store και πατας clear data και clear cache.Μετα Google play Services και κανεις το ιδιο clear Data/cache>βαζεις ξανα το google account σου πας play store και λογικα θα σου κατεβαζει κανονικα τωρα.
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Συμφορουμιτες θελω τα φωτα σας για 100η φορα...Eιμαι καινουργιος κατοχος του meizu κινεζικου απο gearbest...Το προβλημα μου ειναι οτι δεν κατεβαζει απο το google play με τιποτα...Μπαινει κανονικα αλλα οταν παταω να κατεβασει ή να ενημερωσει κατι κολλαει στην ληψη δεν ανεβαινει ή μπαρα στο %... Εχει την κινεζικη version και θελω να περασω την international αλλα απο οτι ειδα απο ενα οδηγο θελει να κατεβάσεις απο το google play καποιο προγραμματακι!!! HELPPP Εγω λεω να κοιταξεις εδω:http://support.google.com/googleplay/troubleshooter/6241347?hl=el Αν δεν κανεις κατι τοτε φλασαρε την rom που θες με το flash tool. Οδηγο θα βρεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405
pcx125athens Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 παλικάρια για να μην ανοίγω καινούριο τοπικ, εγω εχω αλλο πρόβλημα, ενω το κινητό ειναι απο public στο playstore οταν πατάω αρχικά γράμματα, να ξεκινήσω την λέξη εφαρμογής ,στην αναζήτηση του με πετάει εξω ,γράμματα (f,m,x,z,i,u και κανα αλλά δυο ) έκανα και επαναφορά αλλα τίποτα, έβαλλα αλλο πληκτρολόγιο αλλά το ιδιο ,στα ελληνικά ομως ειναι οκ εχει κάνεις στο μυαλό του τι μπορεί να συνεβει ?ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα