Προς το περιεχόμενο

Η αστυνομία του Τόκυο διαθέτει drones με δίχτυ για αναχαίτιση άλλων drones


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αστυνομία του Τόκυο παρουσίασε μια ομάδα από drones αναχαίτισης, σκοπός των οποίων είναι να πιάνουν με δίχτυ ύποπτα drones που πετούν πάνω από ευαίσθητες τοποθεσίες, με πιθανό σκοπό την κατασκοπεία.

Παραδείγματος χάρη, μια από τις τοποθεσίες που θα φυλάσσεται από τα drones αναχαίτισης, είναι το γραφείο του πρωθυπουργού Shinzo Abe.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Οι χειριστές των drones αναχαίτισης θα προειδοποιούν τους χρήστες των ύποπτων drones να απομακρυνθούν, προτού προβούν σε αναχαίτισή τους.

 

Τον περασμένο Απρίλιο, πιάστηκε ένα drone που πετούσε πάνω από το γραφείο του Πρωθυπουργού και κουβαλούσε μικρή ποσότητα ραδιενεργού καισίου, γεγονός που πυροδότησε ανησυχίες για τρομοκρατική επίθεση. Ωστόσο, η αστυνομία επεσήμανε ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας ήταν χαμηλά και, ως εκ τούτου, μη επιβλαβή για τους ανθρώπους.

 

Τα drones αναχαίτισης της αστυνομίας έχουν περίπου ένα μέτρο διάμετρο και τα δίχτυα τους έχουν διαστάσεις 2x3 μέτρα. Η αστυνομία θα ξεκινήσει αρχικά να τα χρησιμοποιεί στα τέλη του μήνα, με πλήρη λειτουργία της πρωτοβουλίας τον Φεβρουάριο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ιαπωνία απαγορεύεται η πτήση drones πάνω από ορισμένες τοποθεσίες όπως, λόγου χάρη, αεροδρόμια και δρόμους. Τα drones αποτελούν χρήσιμα τεχνολογικά προϊόντα, ωστόσο οι ανησυχίες αναφορικά με την ασφάλεια και την παρακολούθηση περιορίζουν την πλήρη υιοθέτησή τους.

 

 

Link.png Site: Telegraph

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άρα αυτός που θα ελέγχει το drone θα πρέπει να είναι πολύ καλός πιλότος για να αποφεύγει τα αστυνομικά drones μια καινούργια γενιά επαναστατών γεννιέται :P

Are you ready to be the very best (pilot)

Like no one ever was?

To catch you is their real test

To avoid them is your cause!

POKEMON! wait wut?

wat_zpsb972d904.jpg

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεχάσαν ένα πράγμα, battery life. Μέχρι να σηκώσουν άλλο στον αέρα θα έχω μπει μέσα στο γραφείο του πρωθυπουργού και θα του droneίζω την ύπαρξη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα δημιούργησαν ένα δήθεν "πρόβλημα" και τώρα βρέθηκε η "λύση".Αν ήθελαν να πέσει το drone θα έκαναν παρεμβολές στη συχνότητα...

 

Το δίχτυ εντελώς τυχαία χωράει να άνθρωπο και εντελώς τυχαία έρχεται τώρα που το κίνημα των αγανακτισμένων μοιάζει έτοιμο να κάνει τη ταξική ανατροπή...

 

Τροφή για σκέψη

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...