zoulou1993 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα κόσμε από τις μαλακίες μου έχω διαλύσει το pc και το έχω μόνο 2 χρόνια.Θέλω να κάνω φορματ αλλά δεν έχω cd γιατί δεν υπήρχε μέσα.Έχει πάνω win8 παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει ευχαριστώ
Kostas93 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα κόσμε από τις μαλακίες μου έχω διαλύσει το pc και το έχω μόνο 2 χρόνια.Θέλω να κάνω φορματ αλλά δεν έχω cd γιατί δεν υπήρχε μέσα.Έχει πάνω win8 παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει ευχαριστώ έχεις κρατήσει το recovery partion που είχε αρχικά το λάπτοπ; (αν θυμάμαι καλά το λεει recovery) 2
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ποιο μοντέλο έχεις για να δουμε/δεις πως γινεται η επαναφορά απ το recovery. 2
xristoforos89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καθώς ανοίγει το λαπτοπ πατάς escape ή f2. Θα σε πετάξει σε ένα μενού. Κάπου θα λέει recovery και το αντίστοιχο γράμμα που θα πρέπει να πατήσεις. Το πατάς και προχωράς τα βήματα ένα ένα. 2
lostresam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο τα windows Δες εδω http://www.qoncious.com/questions/how-restore-windows-10-factory-settings Λογικα θα κανει κ για τα win 8/8.1 1
zoulou1993 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καθώς ανοίγει το λαπτοπ πατάς escape ή f2. Θα σε πετάξει σε ένα μενού. Κάπου θα λέει recovery και το αντίστοιχο γράμμα που θα πρέπει να πατήσεις. Το πατάς και προχωράς τα βήματα ένα ένα. Σε ευχαριστώ πολύ ποιο μοντέλο έχεις για να δουμε/δεις πως γινεται η επαναφορά απ το recovery. Έχω το HP PAV-N006SV I5
xristoforos89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το HP PAV-N006SV I5 Με τον τρόπο που σου περιέγραψα παραπάνω δουλεύει και στο λαπτοπ αυτό, αν δεν κάνω λάθος. Πιθανότατα escape κατά το αρχικό boot και στο μενού της hp θα σου πει τι να πατήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα