Anubis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω ένα .psd αρχείο το όποιο έχει ένα layer text το οποιο εχει εισαχθει ως smart object thumbnail. Δοκιμαζοντας να κανω edit content μου βγαινει ένα vector graphics αρχείο στο illustrator. Ψάχνοντας find font δεν μου δειχνει τιποτα το illustrator. Καμμια ιδεα για το πως αλλιως μπορω να το βρω? Το font ειναι το επισυναπτομενο.
astrosunnefo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος μέσω του προγράμματος επεξεργασίας, αλλά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να την ταυτοποιήσεις μέσω της σελίδας http://www.whatfontis.com/ *δεν την έχω χρησιμοποιήσει, δεν ξέρω αν όντως κάνει δουλειά
Whiteyez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως όταν το ανοίγεις με το illustrator σου βγάζει "σφάλμα" ότι λείπει κάποιο font από το αρχείο που άνοιξες και εκεί γράφει και πιο font είναι ακριβώς.
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως το σχέδιο είναι ανυσματικό (vector) και όχι text object; Μπορείς να ανεβάσεις το psd (ας μην έχει τα υπόλοιπα layer, μόνο αυτό) να το δούμε;
Anubis13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οχι μεσω προγραμματος επεξεργασιας ειναι αδυνατο παιδια, γιατι λογικα οπως και λεει και ο φιλος απο πανω ειναι vector object και οχι text object. Πραγματι με την φωτογραφια δοκιμασα στο whatfontis και το βρηκα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και καλες γιορτες. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2015 από Anubis13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα