iLam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τον πήρα τηλ ξανα. Μου ειπε δεν το εχει περασει ακόμα γιατι εχει οικονομικές δυσκολίες, ενώ τα χρήματα για την μεταβίβαση που του ειχα δώσει τα εχει ξοδέψει. Του ειπα αν δεν το μεταβιβάσει μεχρι 31/12, την πρώτη εργάσιμη το δηλώνω είτε κλεμμένο, είτε χαμένο, είτε κάνω μήνυση υπεξαίρεσης με έναν γνωστό μ δικηγόρο που ίσως να μην μου παρει χρήματα. Του ειπα δεν τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο να του το θυμίσω. Ελπίζω να κατάλαβε πως κάπου εδω η υπομονή μου τελείωσε. Υπόψιν οτι την υπεύθυνη δήλωση την εχει αυτός όχι εγω. Απο την αλλη, δεν χρειάζεται θεώρηση γνήσιου υπογραφής για μεταβίβαση. Με οποία σημασία εχει αυτο...
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, η μεταβίβαση δεν είναι 10 λεπτά υπόθεση σε ένα ΚΕΠ? Γιατι δεν πάτε μαζί να τελειώνετε? Χέσε τα πρόστιμα κλπ. Αν σκοτώσει κανέναν ή σκοτωθεί ο ίδιος ή του το κλέψουν και κάνουν ληστεία, ξέρεις πόσο θα μπλέξεις? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ. Ούτε καν δανείζεις το όχημα σου για μία ώρα. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για 2κυκλο. Νόμος. Όλα αυτά γιατί; Επειδή είναι ανασφάλιστο; Τι διαφορά έχει αν το οδηγούσε ο ίδιος ή αν το κλέβανε από τον ίδιο και κάνανε ληστεία; (Σοβαρά ρωτάω)
Joshua21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Απο την αλλη, δεν χρειάζεται θεώρηση γνήσιου υπογραφής για μεταβίβαση. Κάνεις λάθος, δεν ισχύει αυτό, το μηχανολογικό για μεταβίβαση δέχεται εξουσιοδότηση ΜΟΝΟ αν έχει θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής. 1
kalogeros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τον πήρα τηλ ξανα. Μου ειπε δεν το εχει περασει ακόμα γιατι εχει οικονομικές δυσκολίες, ενώ τα χρήματα για την μεταβίβαση που του ειχα δώσει τα εχει ξοδέψει. Του ειπα αν δεν το μεταβιβάσει μεχρι 31/12, την πρώτη εργάσιμη το δηλώνω είτε κλεμμένο, είτε χαμένο, είτε κάνω μήνυση υπεξαίρεσης με έναν γνωστό μ δικηγόρο που ίσως να μην μου παρει χρήματα. Του ειπα δεν τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο να του το θυμίσω. Ελπίζω να κατάλαβε πως κάπου εδω η υπομονή μου τελείωσε. Υπόψιν οτι την υπεύθυνη δήλωση την εχει αυτός όχι εγω. Απο την αλλη, δεν χρειάζεται θεώρηση γνήσιου υπογραφής για μεταβίβαση. Με οποία σημασία εχει αυτο... Εσύ για ποιον λόγο του έδοσες χρήματα για μεταβίβαση; Η μεταβίβαση επιβαρύνει τον αγοραστεί, άρα θα έπρεπε να την πληρώσει με δικά του χρήματα. Για τι ποσό μιλάμε; Μέχρι τις 31/12 για ποιον λόγο ρε αδερφέ; Είναι 16 μέρες μακρυά. Αν συμβεί κάτι σε αυτό το διάστημα;
aristos12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 φίλε συγνώμη ... αλλά εισαι πολύ επιπόλαιος ... μέ τέτοια σοβαρά θέματα δέν παίζουμε . αν εμπλακεί τό μοτό σέ τροχαίο η σέ εγκληματική ενέργεια (κλοπή κλπ ) απλά τήν εβαψες ... πατέρα - αδελφό - θείο - φίλο κλπ δέν εχεις νά σε συμβουλέψουν τί πρέπει νά κάνεις ?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το παιδί το πήρε λίγο ελαφρά και με υπερβολική εμπιστοσύνη το θέμα, αλλά μη το βρίζουμε τώρα, ο παθός μαθός και στο εξής ξέρει τι να περιμένει. Ο άλλος είναι αρχιδάκι, οκ. Φίλε κινήσαι νομικά στο εξής. Δώσε 1 βδομάδα διωρία μαξ. (μου χει συμβεί κάτι κάπως παρόμοιο με συνεργάτη και μοιρασιά αμοιβής από δουλειά... όταν είσαι καλόπιστος αυτά γίνονται... δε φταίει ο φίλος αν οι άλλοι είναι γουρούνια. Τώρα ξέρει πάντως)
Gaming_alone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σε πρώτη φάση στείλε του ένα εξώδικο, όταν του πάει ο δικαστικός επιμελητης ή ο αστ/κος θα του ερθει κάπως.
Puladogaver Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ναι υπαρχει. Πηγαινε ξηλωσε την πινακιδα και καταθεσε την στην εφορια και τελος. Αν δεν σου φερει την πινακιδα και την αδεια εντος προβλεπωμενον ημερων πηγαινε στο Α.Τ. της περιοχης σου και αναφερε τους το θεμα να τον παρουν τηλεφωνο να τα φερει ΑΜΕΣΩΣ, αν δεις οτι τιποτα δεν γινετε πηγαινε εισαγελεα υπηρεσιας και πες του το θεμα σου η αλλιως δικηγορο και μηνυση η εξωδικο. Οταν εχει τα λεφτα στο χερι την επομενη φορα πατε να παρετε αδεια και πινακιδα. Οχι ψευδης δηλωσης κλοπης. 2
mclein Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τον πήρα τηλ ξανα. Μου ειπε δεν το εχει περασει ακόμα γιατι εχει οικονομικές δυσκολίες, ενώ τα χρήματα για την μεταβίβαση που του ειχα δώσει τα εχει ξοδέψει. Του ειπα αν δεν το μεταβιβάσει μεχρι 31/12, την πρώτη εργάσιμη το δηλώνω είτε κλεμμένο, είτε χαμένο, είτε κάνω μήνυση υπεξαίρεσης με έναν γνωστό μ δικηγόρο που ίσως να μην μου παρει χρήματα. Του ειπα δεν τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο να του το θυμίσω. Ελπίζω να κατάλαβε πως κάπου εδω η υπομονή μου τελείωσε. Υπόψιν οτι την υπεύθυνη δήλωση την εχει αυτός όχι εγω. Απο την αλλη, δεν χρειάζεται θεώρηση γνήσιου υπογραφής για μεταβίβαση. Με οποία σημασία εχει αυτο... υπευθυνες δηλωσεις ΕΠΡΕΠΕ να εχετε και οι 2 ! με τα χαρτια οτι ειναι δικο σου (αφου δεν τα αλλαξε), πηγαινε στην ασφαλεια με την ταυτοτητα σου ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !!! θα τον μαζεψουν σε δευτερολεπτα ! θα μαθει ακριβως πως γινεται η φαση και ποσο ωραια ειναι στο κρατητηριο με τα μαμουνια που σε πιανει φαγουρα... και θα εχει να παει το επομενο πρωι για φωτογραφιες στην αλεξανδρας !
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 το πολυ πολυ πες οτι στο κλεψε/κλεψανε και ειχες τα χαρτια στη θηκη ξερω γω (πως λεγεται αυτο το μερος κατω απ τη σελα που βαζεις πραματα )
girologos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εγώ λέω να βάλεις κάποιον να το κλέψει στα αλήθεια ..βάλτο μετά μέσα στην αποθήκη σου...δηλώσετε και μια κλοπή και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!!!!!μπας και ηρεμήσεις ....
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μην σου πω οτι εμένα όλο το σκηνικό μου ακούγεται οτι μάλλον θα σχεδίαζε κλοπή ο τύπος με μηχανάκι άλλου κατόχου για να μπλέξει ο άλλος. Αν θες να αγοράσεις κάτι, δικαιολογίες του στύλ οικονομικές δυσκολίες συνεργείο είναι παιδαριώδεις, εκτός αν μιλάμε για κανένα 20χρονο. 2
iLam Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά πήγαμε και κάναμε την μεταφορά οπότε τέλος καλό όλα καλά. Την τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει του είχα πει, δεν θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο και μάλλον αυτό τον θορύβησε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές, είχα σκοπό με τον νέο έτος να του κάνω μύνηση υπεξαίρεσης. Καλή χρονιά σε όλους. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα