Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά το θέμα έχει ως εξής... μια μέρα κοιμήθηκα, και ξέχασα το laptop αναμένω, και την επόμενη μέρα το ποντίκι δεν δούλευε (είναι ασύρματο ποντίκι) και όταν πήγα στην Διαχείριση Συσκευών (Device Manager) μου έβγαλε το εξής πρόβλημα, πως μπορώ να το λύσω ώστε να ξανά δουλέψουν η θύρες μου, ότι και να συνδέσω δεν το δέχεται, λείπουν τα drivers αλλά δεν μπορώ να τα βρω καμία βοήθεια?? το laptop είναι: Acer Aspire E1-510 Αποτελέσματα αναζή Υ.Γ ξέχασα να αναφέρω πως δεν δουλεύει και η webcamera.... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από Δεν Θες Να Μάθεις
corsair04 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά το θέμα έχει ως εξής... μια μέρα κοιμήθηκα, και ξέχασα το laptop αναμένω, και την επόμενη μέρα το ποντίκι δεν δούλευε (είναι ασύρματο ποντίκι) και όταν πήγα στην Διαχείριση Συσκευών (Device Manager) μου έβγαλε το εξής πρόβλημα, πως μπορώ να το λύσω ώστε να ξανά δουλέψουν η θύρες μου, ότι και να συνδέσω δεν το δέχεται, λείπουν τα drivers αλλά δεν μπορώ να τα βρω καμία βοήθεια?? το laptop είναι: Acer Aspire E1-510 Αποτελέσματα αναζή για δες εδώ φορητοί υπολογιστές-> aspire-E1-510 και επιλέγεις λειτουργικό 1
SPANK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για αρχή πάτα επάνω στα εικονίδια να κάνεις ενα update μήπως φτιάξει αλλιώς μετα δοκίμασε ενα repair με το cd των windows
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 για δες εδώ φορητοί υπολογιστές-> aspire-E1-510 και επιλέγεις λειτουργικό το είχα δοκιμάσει και αυτό, αλλά πιο να κατεβάσω??? παρακαλώ βοήθεια....έχω δοκιμάσει και προγράμματα αλλά και πάλι τίποτα.... Για αρχή πάτα επάνω στα εικονίδια να κάνεις ενα update μήπως φτιάξει αλλιώς μετα δοκίμασε ενα repair με το cd των windows το είχα δοκιμάσει και αυτό με το update στα εικονίδια αλλά τίποτα, λέει δεν μπορεί να βρει driver.... με πιο cd των windows εννοείς???
corsair04 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 το είχα δοκιμάσει και αυτό, αλλά πιο να κατεβάσω??? παρακαλώ βοήθεια....έχω δοκιμάσει και προγράμματα αλλά και πάλι τίποτα.... το είχα δοκιμάσει και αυτό με το update στα εικονίδια αλλά τίποτα, λέει δεν μπορεί να βρει driver.... με πιο cd των windows εννοείς??? τι ποιο να κατεβασεις θα διαλεξεις τα windows που εχεις και μετα θα κοιταξεις τους driver εαν γραφει καπου usb αλλιως του chipset 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 τι ποιο να κατεβασεις θα διαλεξεις τα windows που εχεις και μετα θα κοιταξεις τους driver εαν γραφει καπου usb αλλιως του chipset δεν έχει για usb στο acer aspire e1-510 και έτσι κατέβασα το chipset, το έκανα εγκατάσταση, αλλά τίποτα....
vampirakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το driverpacksolution να το τρέξεις και να το αφήσεις να κάνει update στα driver σου. (προσοχή στο 3rd party softwre που μπορεί να εγκαταστήσει - πάντα το antivirus ON) 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το driverpacksolution να το τρέξεις και να το αφήσεις να κάνει update στα driver σου. (προσοχή στο 3rd party softwre που μπορεί να εγκαταστήσει - πάντα το antivirus ON) Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω, ευχαριστώ πάντως.....
corsair04 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω, ευχαριστώ πάντως..... στο bios της συσκευές της αναγνωρίζει έχεις δοκιμάσει κάποια live εκδοσή να δεις εάν θα παίξουν κανονικά ?μια λογική εξήγηση είναι ότι δεν υπάρχει συμβατός driver για τα windows 10 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 στο bios της συσκευές της αναγνωρίζει έχεις δοκιμάσει κάποια live εκδοσή να δεις εάν θα παίξουν κανονικά ?μια λογική εξήγηση είναι ότι δεν υπάρχει συμβατός driver για τα windows 10 έχω windows 8.1, δεν εχω μπει στα bios.....
vampirakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Χμ, δώσε μου το link που σου δίνει δίπλα από το universal serial bus (usb) controller και θα προσπαθήσω να το ψάξω. Αν και νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα driver, αλλά ας το εξαντλήσουμε μια και βλέπουμε. 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Χμ, δώσε μου το link που σου δίνει δίπλα από το universal serial bus (usb) controller και θα προσπαθήσω να το ψάξω. Αν και νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα driver, αλλά ας το εξαντλήσουμε μια και βλέπουμε. ορίστε.... http://devid.drp.su/?dev=PCI%5CVEN_8086%26DEV_0F35%26SUBSYS_08451025%26REV_0C&down=auto&l=en είναι windows 8.1 λογισμικό.....
corsair04 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 ορίστε.... http://devid.drp.su/?dev=PCI%5CVEN_8086%26DEV_0F35%26SUBSYS_08451025%26REV_0C&down=auto&l=en είναι windows 8.1 λογισμικό..... Δοκίμασε εάν οι θύρες δουλεύουν στο bios ή σε κάποια live διανομή για να σιγουρέψεις ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα hardware και παιδεύεσαι άδικα 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε εάν οι θύρες δουλεύουν στο bios ή σε κάποια live διανομή για να σιγουρέψεις ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα hardware και παιδεύεσαι άδικα τι εννοείς όταν λες σε κάποια live διανομή, βοήθησε με λίγο με αυτό, και στο bios πως να το τσεκάρω?? νά βάλω φλασάκι και να κάνω restart??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα