blueangel3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχοντας κάνει εγγραφή πριν από λίγο καιρό στο Paypal κανονικά,είχα αφήσει να ''συνδέσω'' μία κάρτα.Έτσι λοιπόν πριν 3 μέρες προσπάθησα να βάλω μία Visa της Πειραιώς,στο Paypal και μου ζήτησε για να την επιβεβαιώσω έναν 4ψήφιο κωδικό αφού μου χρεώσει πρώτα 1,5€.Τον κωδικό αυτό θα τον βρω στο μέσω ebanking (ή μέσω τράπεζας)..ωραία ? Μέχρι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα,ωστόσο αφού έχω ήδη περιμένει 2 μέρες και μία η σημερινή δεν μου έχει εμφανιστεί τίποτα ! Δεν θα έπρεπε κανονικά μετά από 2-3 να μου εμφανίσει στο ebanking την χρέωση του paypal με τον κωδικό για να τον βάλω στο Paypal και να επιβεβαιώσω την κάρτα ? Να ενημερώσω ότι στο Paypal, μου δείχνει balance 1,5€...
notist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ο κωδικός που σου ζητάει είναι τετραψήφιος και βρίσκεται πίσω από την κάρτα που θα δηλώσεις.
blueangel3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 νομίζω πως δεν κατάλαβες ή δεν κατάλαβα εγώ..ο τετραψήφιος που χρειάζεται για να επιβεβαιώσω την κάρτα μου την οποία έχω ήδη βάλει,είναι ο τετραψήφιος πίσω από την κάρτα ?
stratigos24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, θα έπρεπε να στον είχε εμφανίσει. Εγώ με το που είχα πατήσει το verify στο paypal για να μου κρατήσει (1.5 ή 3 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς) από την κάρτα, μετά πήρα winbank phonebanking και ζήτησα τον 4ψήφιο κωδικό της συναλλαγής. Μου τον έδωσε ο υπάλληλος, τον έβαλα στο paypal και όλα οκ. Δηλαδή, φάνηκε άμεσα η συναλλαγή που έγινε με την paypal που μου κράτησε τα χρήματα. Ο κωδικός που σου ζητάει είναι τετραψήφιος και βρίσκεται πίσω από την κάρτα που θα δηλώσεις. 3ψηφιος είναι αυτός και δεν είναι αυτό που ψάχνει ο φίλος.
blueangel3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, πρέπει. Εγώ με το που είχα πατήσει το verify στο paypal για να μου κρατήσει (1.5 ή 3 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς) από την κάρτα, μετά πήρα winbank phonebanking και ζήτησα τον 4ψήφιο κωδικό της συναλλαγής. Μου τον έδωσε ο υπάλληλος, τον έβαλα στο paypal και όλα οκ. Δηλαδή, φάνηκε άμεσα η συναλλαγή που έγινε με την paypal που μου κράτησε τα χρήματα. σου εμφάνισε την χρέωση κανονικά στο λογαριασμό ή πήρες τηλεφωνο την τραπεζα..για να καταλάβω γιατί έχω μπερδευτει.Αν δεν μου εμφανίσει την χρέωση με τον κωδικό μετά τί κάνω ?
thanasismen76 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Η περιγραφή της χρέωσης από το Paypal είναι αυτής της μορφής : PP*1234C 12345 LU. Εσύ θα πάρεις τον 4ψήφιο αριθμό μετά το PP* δηλ. το 1234 (τυχαίος αριθμός). Λογικά 2-3 εργάσιμες θέλει να φανεί η χρέωση.
stratigos24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Eγώ δεν έχω winbanking αλλά phonebanking, οπότε δεν μπορούσα να δω κάπου τον κωδικό της συναλλαγής αλλά έπρεπε να πάρω τηλέφωνο, να συνδεθώ στο phonebanking και να μου πουνε από εκεί τον 4ψήφιο κωδικό που είχε η συναλλαγή. Δεν ξέρω γιατί δεν σου έχει εμφανιστεί ακόμα.
blueangel3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν περάσει ήδη 2 μέρες,σήμερα είναι η τρίτη και δεν βλέπω τίποτα ακόμη.Αν δεν έρθει μέχρι το βράδυ τί κάνω ? Μπορώ να έχω λεφτά μέσα στο paypal χωρίς την κάρτα μου συνδεδεμένη ?
stratigos24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εσένα δεν σου έχει εμφανιστεί καν η συναλλαγή?
makfil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Στην 1η σελίδα που ανοίγει υπάρχει link Confirm your debit or credit card. Εκεί γράφεις τα στοιχεία της κάρτας και στο τέλος γράφει: After you click Continue, we'll charge the card €1.50 EUR (or equivalent in other currency) to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card (check your card history, find the charge, log in to your PayPal account and enter the 4-digit code that appears next to the charge). Για τη χρέωση της κάρτας, με το 1,50€, το PayPal στέλνει στην τράπεζα την περιγραφή της χρέωσης, με τη μορφή PAYPAL XXX CODE, όπου ΧΧΧΧ είναι ο τετραψήφιος κωδικός που χρειαζόμαστε για την πίστωση του 1,50€. Βρίσκουμε τον κωδικό άμεσα, μέσω ebanking και, αν δεν διαθέτουμε, με επικοινωνία με την τράπεζα. Αναγράφουμε τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο του λογαριασμού μας στο PayPal, αφού ενεργοποιήσουμε την επιλογή Confirm your Card. Αυτά από πλευράς Paypal γιατί Εάν έκανες σωστά τα βήματα, o 4ψήφιος έπρεπε να είχε εμφανιστεί αμέσως στο ebanking. Επομένως, θα τηλεφωνήσεις αύριο το πρωί στην τράπεζα για να στον δώσουν. Τι εννοείς με το "να έχεις χρήματα μέσα στο paypal"; Να φορτώσεις το balance ή να σου στείλουν χρήματα;
ioankav Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πριν κανά μήνα έκανε την ίδια διαδικασία με Πειραιώς Visa χρεωστική η αδερφή μου.Μετά από 4 εργάσιμες μέρες εμφανίστηκε στο winbank η χρέωση αυτή και ολοκλήρωσε τη διαδικασία.
blueangel3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πριν κανά μήνα έκανε την ίδια διαδικασία με Πειραιώς Visa χρεωστική η αδερφή μου. Μετά από 4 εργάσιμες μέρες εμφανίστηκε στο winbank η χρέωση αυτή και ολοκλήρωσε τη διαδικασία. μμ.. ευχαριστω πολύ για την πληροφορία.. Στην 1η σελίδα που ανοίγει υπάρχει link Confirm your debit or credit card. Εκεί γράφεις τα στοιχεία της κάρτας και στο τέλος γράφει: After you click Continue, we'll charge the card €1.50 EUR (or equivalent in other currency) to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card (check your card history, find the charge, log in to your PayPal account and enter the 4-digit code that appears next to the charge). Για τη χρέωση της κάρτας, με το 1,50€, το PayPal στέλνει στην τράπεζα την περιγραφή της χρέωσης, με τη μορφή PAYPAL XXX CODE, όπου ΧΧΧΧ είναι ο τετραψήφιος κωδικός που χρειαζόμαστε για την πίστωση του 1,50€. Βρίσκουμε τον κωδικό άμεσα, μέσω ebanking και, αν δεν διαθέτουμε, με επικοινωνία με την τράπεζα. Αναγράφουμε τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο του λογαριασμού μας στο PayPal, αφού ενεργοποιήσουμε την επιλογή Confirm your Card. Αυτά από πλευράς Paypal γιατί Εάν έκανες σωστά τα βήματα, o 4ψήφιος έπρεπε να είχε εμφανιστεί αμέσως στο ebanking. Επομένως, θα τηλεφωνήσεις αύριο το πρωί στην τράπεζα για να στον δώσουν. Τι εννοείς με το "να έχεις χρήματα μέσα στο paypal"; Να φορτώσεις το balance ή να σου στείλουν χρήματα; να φορτώσω το balance διάβασα για την μέθοδο Request Money .. μπορώ με αυτό τον τρόπο χωρίς να έχω ακόμη συνδέσει-επιβεβαιώσει την Πειραιώς Visa μου να φορτώσω το balance ?
makfil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 να φορτώσω το balance διάβασα για την μέθοδο Request Money .. μπορώ με αυτό τον τρόπο χωρίς να έχω ακόμη συνδέσει-επιβεβαιώσει την Πειραιώς Visa μου να φορτώσω το balance ? Απάντησα και στο post σου στο νήμα του Request. Μπορείς να ακολουθήσεις τις διαδικασίες φορτώματος με οποιαδήποτε μέθοδο από αυτές που σου έγραψα. Απλά, οι μέθοδοι Requst/Send Money δούλεψαν αρκετά τον πρώτο καιρό των CC αλλά λόγω της μεγάλης προμήθειας έχει περιοριστεί η χρήση τους και ακολουθείται είτε η μέθοδος με σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού είτε με τις κάρτες Revolut κλπ. Για τη μέθοδο σύνδεσης λογαριασμού, με την οποία φορτώνω το balance, έχω αναρτήσει οδηγίες εδώ σελ 594 post #8897
StylerGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Απάντησα και στο post σου στο νήμα του Request. Μπορείς να ακολουθήσεις τις διαδικασίες φορτώματος με οποιαδήποτε μέθοδο από αυτές που σου έγραψα. Απλά, οι μέθοδοι Requst/Send Money δούλεψαν αρκετά τον πρώτο καιρό των CC αλλά λόγω της μεγάλης προμήθειας έχει περιοριστεί η χρήση τους και ακολουθείται είτε η μέθοδος με σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού είτε με τις κάρτες Revolut κλπ. Για τη μέθοδο σύνδεσης λογαριασμού, με την οποία φορτώνω το balance, έχω αναρτήσει οδηγίες εδώ σελ 594 post #8897 Αυτο ακριβως ειχα κανει και συνδεσα τον τραπεζικο λογαριασμο μου στο paypal.Αλλα εχω μια απορια.Μπορω να κανω top up στο paypal μεσω μονο χρεωστικης καρτας η πρεπει να χει καποιος συνδεδεμενο και τον τραπεζικο του λογαριασμο στο paypal για να κανει top up.Εχω μπερδευτει γενικα με τον τροπο που μπορω να βαζω λευτα στο paypal και επειδη βλεπω οτι ξερεις σε ρωτησα.
makfil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εάν εννοείς το instant top up, έχει σταματήσει να λειτουργεί από τα CC και καταργείται επίσημα στις 18/12/2015.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα