stefant24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σε όλους σας δημιουργώ αυτό το θέμα με αφορμή την μη οικειότητα μου με τι δώρα κάνουμε σε κορίτσι(α) χωρίς να γνωρίζουμε και πάρα πολλά για αυτήν (είναι συμμαθήτρια μου) και να το πω στην γλώσσα των πολλών να κάνουμε KONE . Σκεφτόμουν να κάνω ένα δώρο στην κοπέλα αυτή την ημέρα των γενέθλιων της (2 weeks ago) αλλά είπα άσε μην κάνεις κάτι στραβά και φας σφαλιάρα ή ότι άλλο συνεπάγεται με αυτό. ΤΩΡΑ που πλησιάζουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λέω πως είναι καλό το κλίμα για ΔΩΡΟ . ΑΛΛΑ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής δεν ξέρω τι δώρο θα κάνω . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. Αν το θέμα συνεχιστεί μπορούν και κοπέλες να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κάτι αγόρια και δεν γνωρίζουν τι δώρο να τους κάνουν αν βέβαια υπάρχουν. Προς το παρόν ζητάω ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA
Pa0ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θα περιμένω να ορίσει ο μπαμπάς το budget και μετά θα προτείνω 6
theoritikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και μην της κάνεις δώρο καμία μπάλα μπάσκετ/ποδοσφαίρου 2
stefant24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά τα χρήματα τα έχω εγώ από μια δουλειά που έκανα . ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA ΟΠΩΣ H NENYA
vsl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πήγαινε την Κυριακή στη συνάντηση να σου τα πει από κοντά. Θα είναι μεγάλη της χαρά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά τα χρήματα τα έχω εγώ από μια δουλειά που έκανα . ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA ΟΠΩΣ H NENYA Η νένυα είναι κάτι σαν πρόεδρος 15μελούς εδώ μέσα απ' ότι κατάλαβα Φίλε πόσο είναι η κοπελιά; Πάρε κάτι όχι ακριβό, αλλά έξυπνο και διαφορετικό, αφού θες να την εντυπωσιάσεις.
xristos97 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 γιατι να φας σφαλιαρα, δωρο υποτιθεται της κανεις
stefant24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θα φάω σφαλιάρα αν κάνω κάτι από αυτά εκτός από αυτό που είπε ο vsl μέχρι στιγμής είναι το πιο έξυπνο
Mikeasdf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εισητηρια για σινεμα? Επι τη ευκαιρια θα βγειτε και ενα "ραντεβουδακι"
idomeneas7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει πρώτα να ξέρουμε ΠΟΣΑ θέλεις να ΧΑΛΑΣΕΙΣ.
stefant24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει πρώτα να ξέρουμε ΠΟΣΑ θέλεις να ΧΑΛΑΣΕΙΣ. Κοίταξε μην είναι και δαχτυλίδι ή κανά κολιέ χρυσό θα με πάρει με τις ντομάτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα