Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους σας δημιουργώ αυτό το θέμα με αφορμή την μη οικειότητα μου με τι δώρα κάνουμε σε κορίτσι(α) χωρίς να γνωρίζουμε και πάρα πολλά για αυτήν (είναι συμμαθήτρια μου) και να το πω στην γλώσσα των πολλών να κάνουμε KONE . Σκεφτόμουν να κάνω ένα δώρο στην κοπέλα αυτή την ημέρα των γενέθλιων της (2 weeks ago) αλλά είπα άσε μην κάνεις κάτι στραβά και φας σφαλιάρα ή ότι άλλο συνεπάγεται με αυτό. ΤΩΡΑ που πλησιάζουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λέω πως είναι καλό το κλίμα για ΔΩΡΟ . ΑΛΛΑ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής δεν ξέρω τι δώρο θα κάνω . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. Αν το θέμα συνεχιστεί μπορούν και κοπέλες να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κάτι αγόρια και δεν γνωρίζουν τι δώρο να τους κάνουν αν βέβαια υπάρχουν. Προς το παρόν ζητάω ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA 

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά τα χρήματα τα έχω εγώ από μια δουλειά που έκανα . ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA ΟΠΩΣ H NENYA

Η νένυα είναι κάτι σαν πρόεδρος 15μελούς εδώ μέσα απ' ότι κατάλαβα

Φίλε πόσο είναι η κοπελιά; Πάρε κάτι όχι ακριβό, αλλά έξυπνο και διαφορετικό, αφού θες να την εντυπωσιάσεις.

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα να ξέρουμε ΠΟΣΑ θέλεις να ΧΑΛΑΣΕΙΣ.

Κοίταξε μην είναι και δαχτυλίδι ή κανά κολιέ χρυσό θα με πάρει με τις ντομάτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...