stefant24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Φαντάζομαι τσιφτετελοειδή τύπου Κιάμος, Δημάκης, Πάολα κλπ Για δώρο εγώ επιμένω να παίξεις με κάτι πιο σίγουρο, αυτά που σου έγραψα και στην αρχή (άρωμα-καλλυντικό, χαριτωμένη θήκη κινητού, χειμωνιάτικο αξεσουάρ τύπου σκούφος, γάντια, κασκόλ, καπέλο) zio10 μια ερώτηση αν πάρω κάτι από αυτά που έχεις προτείνει εδώ από τις αγγελίες , όχι μεταχειρισμένες , αλλά στην κούτα τους άθικτα θα είναι καλή ιδέα?
tsakonas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ρε φίλε σορρυ δλδ,δε γίνονται αυτά... Δεν κάνεις δώρο έτσι στο άσχετο... Πας φουλ για την αποτυχία... Πρότεινε της να πάτε για καφέ και μετά βλέπεις... Ειλικρινά, μη κάνεις τέτοιο λάθος. Είναι ο ορισμός του άλλος κερναει, άλλος.... Στον καφέ, την ακούς με προσοχή, ρωτάς με άπειρο ενδιαφέρον για αυτή, την κάνεις να γελάσει και βλέπεις αντιδράσεις... Όλα τα άλλα είναι πράγματι κουκουρουκου 3
xpapias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Προτείνω ντολμαδοπαρασκευαστή. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην την "τυλίξεις" 3
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 zio10 μια ερώτηση αν πάρω κάτι από αυτά που έχεις προτείνει εδώ από τις αγγελίες , όχι μεταχειρισμένες , αλλά στην κούτα τους άθικτα θα είναι καλή ιδέα? Πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα, αλλά να πάρεις μια ωραία χριστουγεννιάτικη συσκευασία ή σακουλίτσα 1
futureshock Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Χριστος ανεστη σε ολους, μια φιλη εχει γενεθλια μεθαυριο και λεω να την παρω ενα δωρακι, σκεφτομουνα κανενα αρωμα, αλλα δε ξερω σαν δωρο αν ειναι καλη κινηση. προτασεις δεκτες 1
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Χριστος ανεστη σε ολους, μια φιλη εχει γενεθλια μεθαυριο και λεω να την παρω ενα δωρακι, σκεφτομουνα κανενα αρωμα, αλλα δε ξερω σαν δωρο αν ειναι καλη κινηση. προτασεις δεκτες Καλη κινηση ειναι το αρωμα για μια κοπελα..αλλα τι αρωμα??Την εχεις ψαρεψει,εχεις μυρισει τι φοραει? Το να παρεις ενα αρωμα στο ετσι..δεν λεει!Απο την αλλη δεν θα την χαλασει ενα βραχιολακι,ενα ρολογακι οχι ακριβο..και η αγαπη σου! 1
*nenya* Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ~Πάρε της ένα σετ αφρόλουτρο-body lotion-scrub. Ρώτα τις πωλήτριες π.χ. στα Sephora να σε βοηθήσουν. ~Πορτοφόλι ή τσαντάκι. ~Λογοτεχνικό βιβλίο του είδους που της αρέσει [αν διαβάζει βέβαια]. 1
stefant24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Χριστος ανεστη σε ολους, μια φιλη εχει γενεθλια μεθαυριο και λεω να την παρω ενα δωρακι, σκεφτομουνα κανενα αρωμα, αλλα δε ξερω σαν δωρο αν ειναι καλη κινηση. προτασεις δεκτες Αληθώς ο Κύριος και καλό μήνα. ΜΠΡΆΒΟ !! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΆΠΟΙΟΣ ΖΩΝΤΆΝΕΨΕ ΠΆΛΙ ΤΟ ΘΈΜΑ!! Τι σκοπό έχεις μελλοντικά?Καλη κινηση ειναι το αρωμα για μια κοπελα..αλλα τι αρωμα??Την εχεις ψαρεψει,εχεις μυρισει τι φοραει? Το να παρεις ενα αρωμα στο ετσι..δεν λεει!Απο την αλλη δεν θα την χαλασει ενα βραχιολακι,ενα ρολογακι οχι ακριβο..και η αγαπη σου! Το τελευταίο μου θύμισε .... ΠΆΡΕ ΑΓΑΠΗ 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 παρε της ενα φθηνο σχετικα ρολογακι που ειναι και χρησιμο, και δωσε της 100% ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ! 1
stefant24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 παρε της ενα φθηνο σχετικα ρολογακι που ειναι και χρησιμο, και δωσε της 100% ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ! Αμάν με αυτό το trend ... ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ 1
futureshock Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλη κινηση ειναι το αρωμα για μια κοπελα..αλλα τι αρωμα??Την εχεις ψαρεψει,εχεις μυρισει τι φοραει? Το να παρεις ενα αρωμα στο ετσι..δεν λεει!Απο την αλλη δεν θα την χαλασει ενα βραχιολακι,ενα ρολογακι οχι ακριβο..και η αγαπη σου! Οχι δεν το εχω ψαξει το θεμα. Ελεγα να την επερνα κατι σε στυλ BU(που μου ηρθε στο μυαλο και δεν ξερω αν κυκλοφορουν ακομα χαχα) . Ετσι και αλλιως μεχρι 15-20 ευρω max σκεφτομουνα. ~Πάρε της ένα σετ αφρόλουτρο-body lotion-scrub. Ρώτα τις πωλήτριες π.χ. στα Sephora να σε βοηθήσουν. ~Πορτοφόλι ή τσαντάκι. ~Λογοτεχνικό βιβλίο του είδους που της αρέσει [αν διαβάζει βέβαια]. Και αυτο καλη ιδεα. Την περνω ενα ωραιο σετακι για να μην ξεφυγω και απο το budget Θα παω μια βολτα duty free σημερα και βλεπουμε
Pokemon640 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εμένα πέρυσι μια φίλη μου ήθελε να μου κάνει δώρο κουνέλι (ζωντανό όχι στιφάδο).Της είπα πως έχω θέμα χώρου, γιατί θα ήταν βάσανο να το είχα όλο στο κλουβί καθώς όλο δουλεύω.Αν μου είχε κάνει δώρο αρουραίο δεν θα είχα θέμα.Τελικά της χάρισα τον πύθωνα
Captn Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 συνηθως παιρνω δωρο βιβλιο και συνηθως δε γαμαω δε ξερω αν συνδεονται καπως αυτα τα δυο. 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Χριστος ανεστη σε ολους, μια φιλη εχει γενεθλια μεθαυριο και λεω να την παρω ενα δωρακι, σκεφτομουνα κανενα αρωμα, αλλα δε ξερω σαν δωρο αν ειναι καλη κινηση. προτασεις δεκτες Να την πάρεις,να την πάρεις... 1
defacer Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ~Λογοτεχνικό βιβλίο του είδους που της αρέσει [αν διαβάζει βέβαια]. Αν δε διαβάζει δεν είναι φίλη ρε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα