Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι τσιφτετελοειδή τύπου Κιάμος, Δημάκης, Πάολα κλπ :D

Για δώρο εγώ επιμένω να παίξεις με κάτι πιο σίγουρο, αυτά που σου έγραψα και στην αρχή (άρωμα-καλλυντικό, χαριτωμένη θήκη κινητού, χειμωνιάτικο αξεσουάρ τύπου σκούφος, γάντια, κασκόλ, καπέλο)

zio10 μια ερώτηση αν πάρω κάτι από αυτά που έχεις προτείνει εδώ από τις αγγελίες , όχι μεταχειρισμένες , αλλά στην κούτα τους άθικτα θα είναι καλή ιδέα?

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φίλε σορρυ δλδ,δε γίνονται αυτά... Δεν κάνεις δώρο έτσι στο άσχετο... Πας φουλ για την αποτυχία... Πρότεινε της να πάτε για καφέ και μετά βλέπεις...

Ειλικρινά, μη κάνεις τέτοιο λάθος. Είναι ο ορισμός του άλλος κερναει, άλλος....

Στον καφέ, την ακούς με προσοχή, ρωτάς με άπειρο ενδιαφέρον για αυτή, την κάνεις να γελάσει και βλέπεις αντιδράσεις... Όλα τα άλλα είναι πράγματι κουκουρουκου

• Like 3
Δημοσ.

zio10 μια ερώτηση αν πάρω κάτι από αυτά που έχεις προτείνει εδώ από τις αγγελίες , όχι μεταχειρισμένες , αλλά στην κούτα τους άθικτα θα είναι καλή ιδέα?

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα, αλλά να πάρεις μια ωραία χριστουγεννιάτικη συσκευασία ή σακουλίτσα :)

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χριστος ανεστη σε ολους,

μια φιλη εχει γενεθλια μεθαυριο και λεω να την παρω ενα δωρακι, σκεφτομουνα κανενα αρωμα, αλλα δε ξερω σαν δωρο αν ειναι καλη κινηση.   

προτασεις δεκτες 

• Like 1
Δημοσ.

Χριστος ανεστη σε ολους,

μια φιλη εχει γενεθλια μεθαυριο και λεω να την παρω ενα δωρακι, σκεφτομουνα κανενα αρωμα, αλλα δε ξερω σαν δωρο αν ειναι καλη κινηση.   

προτασεις δεκτες 

Καλη κινηση ειναι το αρωμα για μια κοπελα..αλλα τι αρωμα??Την εχεις ψαρεψει,εχεις μυρισει τι φοραει? Το να παρεις ενα αρωμα στο ετσι..δεν λεει!Απο την αλλη δεν θα την χαλασει ενα βραχιολακι,ενα ρολογακι οχι ακριβο..και η αγαπη σου!

• Like 1
Δημοσ.

~Πάρε της ένα σετ αφρόλουτρο-body lotion-scrub. Ρώτα τις πωλήτριες π.χ. στα Sephora να σε βοηθήσουν.

~Πορτοφόλι ή τσαντάκι.

~Λογοτεχνικό βιβλίο του είδους που της αρέσει [αν διαβάζει βέβαια].

• Like 1
Δημοσ.

Χριστος ανεστη σε ολους,

προτασεις δεκτες

Αληθώς ο Κύριος και καλό μήνα. ΜΠΡΆΒΟ !! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΆΠΟΙΟΣ ΖΩΝΤΆΝΕΨΕ ΠΆΛΙ ΤΟ ΘΈΜΑ!! Τι σκοπό έχεις μελλοντικά?

Καλη κινηση ειναι το αρωμα για μια κοπελα..αλλα τι αρωμα??Την εχεις ψαρεψει,εχεις μυρισει τι φοραει? Το να παρεις ενα αρωμα στο ετσι..δεν λεει!Απο την αλλη δεν θα την χαλασει ενα βραχιολακι,ενα ρολογακι οχι ακριβο..και η αγαπη σου!

Το τελευταίο μου θύμισε .... ΠΆΡΕ ΑΓΑΠΗ
  • Like 1
Δημοσ.

παρε της ενα φθηνο σχετικα ρολογακι που ειναι και χρησιμο, και δωσε της 100% ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!

Αμάν με αυτό το trend ... ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν το εχω ψαξει το θεμα. Ελεγα να την επερνα κατι σε στυλ BU(που μου ηρθε στο μυαλο και δεν ξερω αν κυκλοφορουν ακομα χαχα) . Ετσι και αλλιως μεχρι 15-20 ευρω max σκεφτομουνα.  :P

~Πάρε της ένα σετ αφρόλουτρο-body lotion-scrub. Ρώτα τις πωλήτριες π.χ. στα Sephora να σε βοηθήσουν.

~Πορτοφόλι ή τσαντάκι.

Και αυτο καλη ιδεα. Την περνω ενα ωραιο σετακι για να μην  ξεφυγω και απο το budget

Θα παω μια βολτα duty free σημερα και βλεπουμε  :D

Δημοσ.

εμένα πέρυσι μια φίλη μου ήθελε να μου κάνει δώρο κουνέλι (ζωντανό όχι στιφάδο).
Της είπα πως έχω θέμα χώρου, γιατί θα ήταν βάσανο να το είχα όλο στο κλουβί καθώς όλο δουλεύω.
Αν μου είχε κάνει δώρο αρουραίο δεν θα είχα θέμα.
Τελικά της χάρισα τον πύθωνα :devil:

Δημοσ.

συνηθως παιρνω δωρο βιβλιο

και συνηθως δε γαμαω

δε ξερω αν συνδεονται καπως αυτα τα δυο.

• Like 1
Δημοσ.

Χριστος ανεστη σε ολους,

προτασεις δεκτες

Να την πάρεις,να την πάρεις... :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε διαβάζει δεν είναι φίλη ρε.  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...