stefant24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν δε διαβάζει δεν είναι φίλη ρε. Οοοοοοο ο defacer , o defacer μόλις έγραψε στο θέμα που άνοιξα . Shocked 1
Pokemon640 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 συνηθως παιρνω δωρο βιβλιο και συνηθως δε γαμαω δε ξερω αν συνδεονται καπως αυτα τα δυο. πάρε της δώρο ένα μακρύ σπαθί στο wow, θα το εκτιμήσει περισσότερο 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Οοοοοοο ο defacer , o defacer μόλις έγραψε στο θέμα που άνοιξα . Shocked Όντως μεγάλη στιγμή αυτή. Μπράβο κι από μένα στον defacer που πόσταρε στο θρεντ του στεφαντή. 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ο Stefant24 περιμένει μόνος στην συνάντηση Αθηναίων insomniacs και οι υπόλοιποι τον έχουν στήσει... Μετά τους κράζει στο φόρουμ ενώ αυτοί δικαιολογούνται. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να πω ένα δώρο που έκανα εγώ στο στεφαντή; του αφιέρωσα τραγούδι στο τραγουδοθρέντ. Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει στεφαντή είναι ακόμα εκεί.
stefant24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Eπέστρεψααααα!!!!!!!! Μην spoilαρετε το θέμα μου Να πω ένα δώρο που έκανα εγώ στο στεφαντή; του αφιέρωσα τραγούδι στο τραγουδοθρέντ. Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει στεφαντή είναι ακόμα εκεί. Οοοοο!!! Δεν το είδα όμως γιατί γέμισαν μετά από άλλα κομμάτια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα