Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πρότεινα μια "κοριτσίστικη" θήκη για το κινητό της, κάποιο καλλυντικό ή άρωμα ή κάποιο χειμωνιάτικο αξεσουάρ όπως κασκόλ, γάντια, σκούφο, καπελάκι κλπ. Κάτι τέτοιο από αυτά νομίζω είναι safe επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

γιατί ρε φίλε ? δηλαδή θεωρείς οκ τους δονητές που σου γράψανε και σε χαλάει το βιβλίο ? 

έλεος 

Όχι , όμως δεν παύει να συνεχίζεται να κάνετε αυτό που κάνετε ο ένας με τις παντόφλες , ο άλλος με τους δονητές , ο άλλος για εισιτήρια με το γκόμενο της κλπ κλπ. εσύ με τον Καζαμιά , ε δεν καταντάει το θέμα να μην πω και εγώ τι

Θα πρότεινα μια "κοριτσίστικη" θήκη για το κινητό της, κάποιο καλλυντικό ή άρωμα ή κάποιο χειμωνιάτικο αξεσουάρ όπως κασκόλ, γάντια, σκούφο, καπελάκι κλπ. Κάτι τέτοιο από αυτά νομίζω είναι safe επιλογή.

Τελικά πιο πιασάρικι και σίγουρη απάντηση-λύση είναι αυτή του zio10 . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΙΟ10 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ

• Like 1
Δημοσ.

Όχι , όμως δεν παύει να συνεχίζεται να κάνετε αυτό που κάνετε ο ένας με τις παντόφλες , ο άλλος με τους δονητές , ο άλλος για εισιτήρια με το γκόμενο της κλπ κλπ. εσύ με τον Καζαμιά , ε δεν καταντάει το θέμα να μην πω και εγώ τι

Εγώ βλέπω ότι πήγες μεν να ζητήσεις βοήθεια από άλλες γυναίκες, δεν αναφέρεις τίποτα συγκεκριμένο για την κοπέλα όμως πέρα από το ότι είναι συμμαθήτρια σου και χορεύει latin... μάλλον. Με τόσο περιορισμένο δείγμα πληροφοριών, δύσκολα θα κλείσεις σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό που θα κάνει τη διαφορά. Για την ακρίβεια πιστεύω πως ότι και να πάρεις δε θα έχει αυτή την προσωπική πινελιά, που είναι τόσο σημαντική και γι' αυτό έχεις χάσει ήδη.

Η πρόταση μου: 200 μέτρα ταινίας σήμανσης. Για να μπορέσει να μαρκάρει τη ζώνη φιλίας, PSYCHE.

• Like 3
Δημοσ.

Όχι , όμως δεν παύει να συνεχίζεται να κάνετε αυτό που κάνετε ο ένας με τις παντόφλες , ο άλλος με τους δονητές , ο άλλος για εισιτήρια με το γκόμενο της κλπ

Εγω βασικα ειπα εισιτηρια για ΕΣΑΣ, αλλα λες πως φοβασαι να κανεις το βημα, αρα αν της παρεις εισιτηριο για ταινια, θα την δει με καποιον αλλον.

Δημοσ.

ΟΚ άλλα 2 παρατηρήσεις 1) η κοπέλα δεν έχει γκόμενο (και αν είχε εγώ ο χαζός θα πήγαινα να της αγοράσω εισιτήρια για μια ταινία με τον φίλος της μου φαίνεται παράλογο) 2) αν της πάρω κόσμημα θα φρικάρει ή οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που επιδιώκω  

Μα δε μας λες τι επιδιωκεις. Γνωριμια; Πηδημα; Τη ξερεις τη κοπελα; Ειναι φιλη σου; Αν ναι, τι γουσταρει; Αν δε ξερεις τιποτα απο αυτα, τι να σου πουμε εμεις περα απο ατελειωτα κλισε και δουλεμα; Ειναι το δωρο αφορμη για γνωριμια πλεον; Δεν ειναι super creepy απο μονο του να παρεις ενα δωρο απο καποιο/-α που δε ξερεις;

Γιατι δε ξεκινας απο ενα "γεια", και οταν/αν με το καλο φτασετε στο δωρακι, τα ξαναλεμε;

• Like 2
Δημοσ.

Μα δε μας λες τι επιδιωκεις. Γνωριμια; Πηδημα; Τη ξερεις τη κοπελα; Ειναι φιλη σου; Αν ναι, τι γουσταρει; Αν δε ξερεις τιποτα απο αυτα, τι να σου πουμε εμεις περα απο ατελειωτα κλισε και δουλεμα; Ειναι το δωρο αφορμη για γνωριμια πλεον; Δεν ειναι super creepy απο μονο του να παρεις ενα δωρο απο καποιο/-α που δε ξερεις;

Γιατι δε ξεκινας απο ενα "γεια", και οταν/αν με το καλο φτασετε στο δωρακι, τα ξαναλεμε;

Είμαστε στο Λύκειο στο ίδιο τμήμα , δεν είμαστε φίλοι κολλητοί , λέμε κάτι περισσότερο από γεια . Δεν πάω να την πηδήξω επί τόπου

Δημοσ.

Τελικά πιο πιασάρικι και σίγουρη απάντηση-λύση είναι αυτή του zio10 . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΙΟ10 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ

Κάνε την κίνησή σου φίλε και βλέπεις. Να ξέρεις ότι δεν έχει τόση σημασία το δώρο αλλά ποιος το κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν δηλαδή δεν της είσαι αδιάφορος ό,τι και να της πάρεις θα χαρεί πολύ, αν όμως της είσαι αδιάφορος δεν θα συγκινηθεί ιδιαίτερα ακόμα και σπίτι να της πάρεις...Καλή επιτυχία! :)

• Like 2
Δημοσ.

-Εδω ειναι το θρεντ που εξεταζουμε την περιπτωση δωρου σε αγνωστους?

Ναι απλώς εγώ είμαι άλλη περίπτωση

Κάνε την κίνησή σου φίλε και βλέπεις. Να ξέρεις ότι δεν έχει τόση σημασία το δώρο αλλά ποιος το κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν δηλαδή δεν της είσαι αδιάφορος ό,τι και να της πάρεις θα χαρεί πολύ, αν όμως της είσαι αδιάφορος δεν θα συγκινηθεί ιδιαίτερα ακόμα και σπίτι να της πάρεις...Καλή επιτυχία! :)

Ε αυτό εννοείται 

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που λέτε απλά ένα "γεια" και στο μυαλό σου έχεις μια πιο "στενή" σχέση, να μην της πάρεις δώρο ούτε τίποτα σε αυτή τη φάση εκτός αν θέλεις να κάνεις το θύμα. Θα το μετανιώσεις.

Εφόσον θες να την κουτουπώσεις (μία ή πολλές φορές, εσύ ξέρεις), απλά να μπεις στο ψητό κατευθείαν και άσε τα δώρα στη φάση που είσαστε. Επίκεντρώσου στο στόχο και πέσε με τα μούτρα στο ψητό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...