stavi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 θέλεις να γίνει το κορίτισι σου? σόρυ αν το έχεις ήδη απαντήσει, δε διάβασα τι γράφτηκε
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 θέλεις να γίνει το κορίτισι σου? σόρυ αν το έχεις ήδη απαντήσει, δε διάβασα τι γράφτηκε Αστο,άργησες.Της έχει πάρει δώρο ο άλλος. ΟΚ Από την στιγμή που λέτε απλά ένα "γεια" και στο μυαλό σου έχεις μια πιο "στενή" σχέση, να μην της πάρεις δώρο ούτε τίποτα σε αυτή τη φάση εκτός αν θέλεις να κάνεις το θύμα. Θα το μετανιώσεις. Εφόσον θες να την κουτουπώσεις (μία ή πολλές φορές, εσύ ξέρεις), απλά να μπεις στο ψητό κατευθείαν και άσε τα δώρα στη φάση που είσαστε. Επίκεντρώσου στο στόχο και πέσε με τα μούτρα στο ψητό. Ξέρεις τι αυτό να μου πεις , μην νομίζεις αυτό έχω ως αρχή και αυτό κάνω όταν κάτι το θέλω πάω για αυτό απευθείας και μου αρέσει να εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε αλλά όσες φορές έχω πάρει αυτό το δρόμο στο τέλος άλλοι πληγώνονταν ( και θα μου πεις τι ρόλο παίζει εδώ και εγώ θα σου πως σε περίπτωση που αποφασίσω να το κάνω τελικά να ξέρω πως και τι)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Έλα ρε ας της πάρει της κοπέλας ένα δώρο, από ευγένεια. Δεν είπαμε να πάει και με την π... έξω. Εννοείται συμφωνώ να μη πιέσει καταστάσεις αν δε δει εδαφος να τον παιρνει
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Έλα ρε ας της πάρει της κοπέλας ένα δώρο, από ευγένεια. Δεν είπαμε να πάει και με την π... έξω. Εννοείται συμφωνώ να μη πιέσει καταστάσεις αν δε δει εδαφος να τον παιρνει Α τώρα ελπίζω να καταλαβαίνομαι σιγά σιγά
l337 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το να της πάρεις δώρο, σε μια κοπέλα, είναι μια υπέροχη ιδέα.Το να πάρεις δώρο σε μια κοπέλα που ..απλά λέτε ένα "γεια" (ασχέτως των προθέσεων σου), σε αυτή τη φάση, θα σε κατατάξει στα φιλαράκια της και στο friend zone, οπότε αντίο ζωή.. Γνωριστείτε πρώτα καλύτερα και μετά πάρε της όσα δώρα θέλεις, και εγώ μαζί σου. Τώρα απλά πας για να φας το κεφάλι σου διότι στο στάδιο που είστε δεν θα το δει ως κάτι ερωτικό" αλλά ως κάτι "φιλικό" και μετά θα το μετανιώσεις.(μην πας με την π@υτσ.. έξω, προφανώς, αλλά δείξε της με σαφή τρόπο πως την βλέπεις ερωτικά, προς αποφυγή παρεξήγησης)Φιλικά στα λέω κι εγώ, μη παρεξηγείσαι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Α οκ εγώ είχα καταλάβει ότι θα πάει σε γενέθλια οπότε καλό θα ήταν να μη πάει με άδεια χέρια. Αν είναι στο ξεκάρφωτο, μπορεί να είναι λίγο βλακεία
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το να της πάρεις δώρο, σε μια κοπέλα, είναι μια υπέροχη ιδέα. Το να πάρεις δώρο σε μια κοπέλα που ..απλά λέτε ένα "γεια" (ασχέτως των προθέσεων σου), σε αυτή τη φάση, θα σε κατατάξει στα φιλαράκια της και στο friend zone, οπότε αντίο ζωή.. Γνωριστείτε πρώτα καλύτερα και μετά πάρε της όσα δώρα θέλεις, και εγώ μαζί σου. Τώρα απλά πας για να φας το κεφάλι σου διότι στο στάδιο που είστε δεν θα το δει ως κάτι ερωτικό" αλλά ως κάτι "φιλικό" και μετά θα το μετανιώσεις. (μην πας με την π@υτσ.. έξω, προφανώς, αλλά δείξε της με σαφή τρόπο πως την βλέπεις ερωτικά, προς αποφυγή παρεξήγησης) Φιλικά στα λέω κι εγώ, μη παρεξηγείσαι. Μα δεν είπα σε κάποιο post ότι μιλάμε έχουμε επαφή αλλά όχι και κολλητοί φίλοι γιατί μετά είναι σίγουρο ....... FRIENDZONE και τσάμπα τα πάντα . Αν και στο κάτω κάτω το μετράω ως ένα καλό που έκανα σε έναν συνάνθρωπο μου. Κοίταξε όταν άνοιξα το θέμα μέχρι και τώρα πιστεύω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από μια τυπική επαφή και το βλέπω και το βλέπει το κορίτσι απλώς το επόμενο βήμα θεώρησα ως σωστό να είναι ένα δώρο από εκεί και έπειτα αν δεν θέλει δεν πειράζει Α οκ εγώ είχα καταλάβει ότι θα πάει σε γενέθλια οπότε καλό θα ήταν να μη πάει με άδεια χέρια. Αν είναι στο ξεκάρφωτο, μπορεί να είναι λίγο βλακεία Ε τώρα με έχασες πάνω που με καταλάβαινες
stavi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εμένα πάντως θα μου αρεζε να μου έπαιρνε ο άλλος ένα Puppy..... : P on topic γράψτης σε ένα χαρτάκι και δωστης το "ποιο αγόρι αγαπάς;" το έγραψε ο μαθητής μου στο κοριτσάκι που του αρέσει και συγκινήθηκα λέω γιατί δε μου δίνει κι εμενα κανείς κανένα σκονάκι να με ρωτήσει "ποιον άντρα αγαπας?" μου φάνηκε τόσο ρομαντικό... 2
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εμένα πάντως θα μου αρεζε να μου έπαιρνε ο άλλος ένα Puppy..... : P on topic γράψτης σε ένα χαρτάκι και δωστης το "ποιο αγόρι αγαπάς;" το έγραψε ο μαθητής μου στο κοριτσάκι που του αρέσει και συγκινήθηκα λέω γιατί δε μου δίνει κι εμενα κανείς κανένα σκονάκι να με ρωτήσει "ποιον άντρα αγαπας?" μου φάνηκε τόσο ρομαντικό... Πολύ σε μια Αμερικάνικη ταινία με παραπέμπει αυτό , δηλαδή το τελευταίο και όχι το κουτάβι. Τελικά τι έγινε ???
Gtr34 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλό δώρο είναι ένα βιβλίο. Γράφεις και κάτι στην πρώτη σελίδα ώστε να το βλέπει κάθε φορά που το ανοίγει και καλή επιτυχία .
stavi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ σε μια Αμερικάνικη ταινία με παραπέμπει αυτό , δηλαδή το τελευταίο και όχι το κουτάβι. Τελικά τι έγινε ??? μικρά είναι αυτα βρε τι να γίνει...
Glikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να λαβω και εγω ενα τέτοιο χαρτάκι απο κοπέλα που να λέει "θελω να φάμε πιτογυρα μαζί". Θα με κερδίσει τσακ μπαμ. 1
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλό δώρο είναι ένα βιβλίο. Γράφεις και κάτι στην πρώτη σελίδα ώστε να το βλέπει κάθε φορά που το ανοίγει και καλή επιτυχία . Σε περίπτωση που είναι έξω μικρά είναι αυτα βρε τι να γίνει... Αν έβλεπες τι βλέπουν τα μάτια και ειδικά τα παιδιά της 4ης Δημοτικού τι κάνουν και ιδιαίτερα τα κοριτσάκια θα διακιολογούσες την ερώτησή μου Θελω να λαβω και εγω ενα τέτοιο χαρτάκι απο κοπέλα που να λέει "θελω να φάμε πιτογυρα μαζί". Θα με κερδίσει τσακ μπαμ. ΤΟ ΤΡΟΛ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ
stavi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 παιδικό είναι εντελώς αυτό που σου ανέφερα, αλλα το σκέφτηκα να μου ρίξει κάποιος κάτω απο την πόρτα ένα τέτοιο χαρτάκι ή να το βαλει στο κουτί του ταχυδρομείου και μου φάνηκε τόσο ρομαντικό.... σκέφτηκα να το διαβάζω και πόσο θα με έκανε να έχω ένα πλατύ χαμόγελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα