nick.the.greek Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Σπουδάζω Μηχανικός Η/Υ και ασχολούμαι με service κινητών και H/Y άλλα πιο πολύ με κινητά με έχει τραβηξει περισσότερο το ενδιαφέρων επισκευάζω μόνος μου κινητά smartphones και θα ήθελα να μάθω περισσότερα η να δουλέψω σε κανένα μαγαζί με Service. Υπάρχει κανένας που να ξέρει να κανει αυτό το πράμα και να θέλει να με βοηθήσει. Να με μάθει κάτι παραπάνω από ότι ξερω. Ευχαριστώ πολύ.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τι ξέρεις δηλαδή? για να σου πούμε κάτι παραπανω ...πέραν αυτού τα τα περισσότερα κινητά επισκευάζονται στις αντιπροσωπείες ή πετάγονται αν το κόστος είναι υψηλό
kraken92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον εννοεί οτι κάνει με χαμηλότερο κόστος απ'ότι στις αντιπροσωπίες. Υπάρχουν πολλοί που παίρνουν ανταλλακτικά και επισκευάζουν με χαμηλότερες τιμές κινητά. Τις περισσότερες φορές μιλάμε για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για να ρίξει το κόστος αλλιώς δεν τον συμφέρει. Ας πουμε σπασμένες οθόνες μερικές φορές η επισκευή τους φτάνει την αξία του κινητού αν το πας σε αντιπροσωπία.
nick.the.greek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλήμερα σας εννοώ ότι επισκευάζω κινητά ξερω να επισκευάζω αυτό, για χρήματα δεν μίλησα άλλα ναι παιρνω πολύ λιγότερα από ότι μια αντιπροσωπία. Aγοράζω τα ανταλλακτικα και τα περνάω με ελάχιστο κόστος εργασίας και συμφέρει και έμενα γιατί από το να κάθομαι κάτι βγάζω άλλα και τον πελάτη που το κανει πιο φθηνά Άλλα εγώ ζητάω κάποιον να μου μάθει κάτι παραπάνω πχ οχι μόνο κινητά αλλά και κεραίες και ότι δήποτε άλλο Με νοιάζει να μάθω γιατί το αγαπώ πολύ αυτό και ψάχνω καποιον να μου τα μάθει αυτό όλο και μακάρι να βρεθεί καποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα