Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν στους 5 (μόλις) μήνες δεν περνάτε καλά, τι να προσπαθήσεις;

αν είσαι σίγουρος ότι και αυτή νιώθει το ίδιο ίσως να σκέφτεται επίσης τρόπο να χωρίσετε αλλά να προβληματίζεται πως θα σου το πει όπως και εσύ

βγάλ την απ την δύσκολη θέση :)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτες τις τελευταιες βδομαδες νιωθω χαλια στην σχεση..δεν περναω καθολου καλα και το θεμα ειναι οτι θελω να την χωρισω αλλα δεν εχω την δυναμη να το κανω και φοβαμαι τις συνεπειες..

Καποιος που το εχει κανει και ειναι εμπειρος στο να χωριζει να με διαφωτισει :P

Εκτος απο τον χωρισμο τι θα μπορουσα να κανω για να μπορεσω εστω να πετυχω αυτο που ειχα πριν λιγους μηνες..οταν δεν βαριομουν και δεν ενιωθα ασχημα..

ΘΕΝΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ!

Χωρισέ την φιλε μου θα αισθανθείς καλύτερα!!! Έλα και εσυ στο κλάμπ των εργένηδων :D

Δημοσ.

Όταν λες "φοβάσαι τις συνέπειες", τι ακριβώς εννοείς;

Έλα μου ντε!

Τί αντίδραση φοβάται δηλαδή; Ότι θα κλάψει; Ότι θα κάνει περίεργα ποστ στο fb για να τον κάνει ρόμπα; Ότι θα του πετάξει καμιά παντόφλα; :P I don't get it.

TS, χώρισε ρε παιδί μου. Αφού το βλέπεις και το νιώθεις ότι δεν προχωράει το πράγμα. Και στο κάτω κάτω κοίτα και λίγο τον εαυτό σου. Βάλτα κάτω ένα ένα. Τί θετικό σου προσφέρει αυτή η σχέση στην παρούσα φάση και ποιά είναι τα αρνητικά της; Ε αν τα αρνητικά σου φαίνονται αρκετά και σημαντικά πες στην κορασίδα ότι δεν βλέπεις να υπάρχει συνέχεια και ότι δεν έχει και πολύ νόημα να το ζορίζετε και ότι είναι καλύτερα να σταματήσετε τώρα πριν αρχίσουν οι πολλοί τσακωμοί και χαλάσετε τελείως τις καρδιές σας.

Νέα παιδιά είστε. Απλά move on.

Και αυτά στα γράφω ενώ βρίσκομαι κι εγώ σε παρόμοια φάση με σένα.

Αλλά βλέπω και μια γάτα να χοροπηδάει σαν τρελή πάνω σε μια ταράτσα εδώ παραδίπλα. Και αυτό κάνει λίγο πιο ανάλαφρη την διάθεσή μου. Oh god, δύσκολο πράμα οι χωρισμοί. Αλλά αναπόφευκτο ώρες ώρες.

Καλημέρα λοιπόν!

Δημοσ.

μου λέει πράγματα που δεν μου αρέσουν και δεν ακούγονται ωραία έχω το κακό να νιώθω άσχημα και να της το δείχνω.

Θα της λες κι εσύ τέτοια μέχρι να σε χωρίσει αυτή.

Δημοσ.

5 μηνες ειναι μια αιωνιοτητα.Μπραβο που αντεξατε και τοσο!

πΈΣΤΑ ρε φιλε γιατι εγω οταν λέω οτι δεν έχω κρατησει πανω απο 2μηνο με κοιτάνε σαν εξωγηινο :(

Δημοσ.

Δικε μου ξεκινα να ψαχνεις για αλλη απο τωρα. Δεν υπαρχει λογος να χαλας την ζαχαρενια σου σε αυτη την ηλικια ;)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες "φοβάσαι τις συνέπειες", τι ακριβώς εννοείς;

Παντοφλα φιλε ειναι μικρη αλλα του ριχνει παντοφλα

Δημοσ.

Μήπως έχεις πέσει στη γνωστή παγίδα 'καλύτερα με κάποια rantom παρα μόνος μου' και για αυτό κωλυεσαι; Γιατί το φοβάμαι μήπως κλάψει δεν μου ακούγεται πολύ πειστικό.

Δημοσ.

ρε χωριστε να τελειωνουμε...εξηγησε της απλα και κατανοητα πως ειναι αλλη μια απο τις τοσες χιλιαδες σχεσεις που εφτασε στο ζενιθ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...