Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπορω να βγαλω το αφμ απο το ιντερνετ η μονο στην εφορια εχω ηδη απλως μαλλον το εχω χασει το χαρτι ευχαριστω

Δημοσ.

θα πας στο μητρώο της εφορίας σου και θα ζητήσεις μια Επανεκτύπωση Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ. Την ταυτότητα μην ξεχάσεις να πάρεις...

Δημοσ.

Αν το θες απλά σαν βεβαίωση ΑΦΜ, μπορείς να εκτυπώσεις μια φορολογική ενημερότητα, ή το εκκαθαριστικό σου.

Αν θέλεις έναρξη (επαγγελμα) μερικοί δέχονται print screen από το taxis

Δημοσ.

θελω βεβαιωση αποδοση αφμ αρα παω εφορια με ταυτοτητα και ειμαι οκ? κατι αλλο παιδια τα πρωτοτυπα μπορουν να ξανα βγουν η μονο μια φορα βγαινουν γιατι σε μια δουλεια μ λεγαν οτι επρεπε να δωθουν τα προτοτυπα μα αυτα εμεις δεν τα κραταμε?ευχαριστω

Δημοσ.

θελω βεβαιωση αποδοση αφμ αρα παω εφορια με ταυτοτητα και ειμαι οκ? κατι αλλο παιδια τα πρωτοτυπα μπορουν να ξανα βγουν η μονο μια φορα βγαινουν γιατι σε μια δουλεια μ λεγαν οτι επρεπε να δωθουν τα προτοτυπα μα αυτα εμεις δεν τα κραταμε?ευχαριστω

Τα πρωτοτυπα ειναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Οποιος σου ζητησε τετοιο πραγμα ειναι ασχετος και να μην του το δωσεις. Μια φωτοτυπια του αρκει.

Δημοσ.

Τα πρωτοτυπα ειναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Οποιος σου ζητησε τετοιο πραγμα ειναι ασχετος και να μην του το δωσεις. Μια φωτοτυπια του αρκει.

κΑΛΑ χαλάρωσε μεγάλε ολοι κάνουμε λάθη. Μη φέρνεις το πανικο οποιος έκανε λάθος ζητάει ενα σορρυ υποχωρει και τέλος το θέμα.

Δημοσ.

Με τοση χαρτούρα οποιοσδήποτε μπορει να κάνει ένα λάθος ειδικα αμα ειναι καινουργιος στο ποστο.Και εγω εχω πάει σε υπηρεσια και  έχει γινει αυτο το λάθος και του ειπε η συναδελφος οχι αυτο το δινεις στο κυριο δεν το κρατάμε εμεις , ευγενικά ήρεμα και ωραια με βρισιες και ειρωνιες δουλειά δεν θα γινει να το έχουν υποψη τους αυτο οσοι πάνε φορτωμένοι σε υπηρεσιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...