evoracing Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.. Έχω πάρει ένα ledtape (waterproof είναι μάλλον με το gel από πάνω). Πως βγάζω το gel? η σύνδεση στο τροφοδοτικό του PC με πια χρώματα θα γίνει?
veteranos123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ τα βγάζω με ένα μαχαίρι. Αν το το τροφοδοτικό είναι υπολογιστή τότε θα χρησιμοποιήσεις το κίτρινο και μαύρο καλώδιο
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ τα βγάζω με ένα μαχαίρι. Αν το το τροφοδοτικό είναι υπολογιστή τότε θα χρησιμοποιήσεις το κίτρινο και μαύρο καλώδιο Οκ το έκανα, τώρα κάτι άλλο.. Δεν το σύνδεσα στο τροφοδοτικό γιατί κάνει πάρα πολύ φως και ενοχλεί, το σύνδεσα με μια άλλη παροχή που έχει και επιλογή τροφοδοσίας V αλλά είναι πολύ λίγες επιλογές (δλδ 2-6-8-12V). Έχω βγάλει από φωτιστικό κολόνα με λάμπα αλογόνου και πήρα το ποτενσιόμετρο του. Αλλά ποιος είναι ο τρόπος σύνδεσης?
veteranos123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δες την εικόνα αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεψει
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Έχει 2 πινάκια.. Να φανταστώ το - δεν περνάει καν απο το dimmer και το + το συνδεω και στα 2 πινάκια?
veteranos123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το πλην το συνδεεις στην ταινία led και το συν του τροφοδοτικου στο ένα άκρο του dimmer και το άλλο άκρο του dimmer στην ταινία led
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει σημασία σε πιο απο τα 2 άκρα?
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Είδα αυτό, το οποίο όμως το κόκκινο που έχει βάλει το + είναι το μαύρο στην έξοδο.
veteranos123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά αυτό που κάνει είναι να συνδέει και το μαύρο στην πλακέτα αλλά το dimmer παρεμβάλλεται μόνο στο κόκκινο αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ίσως και με κάτι τέτοιο να κάνεις δουλειά.
evoracing Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχει κανείς να προτείνει κάποιο πωλητή από ebay για cold white ledtape?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα