kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα παιδιά. Θέλω να κανω εγκατάσταση τα windows 10 αλλά δεν έχω οπτική μονάδα Dvd drive για να το κάνω. Άκουσα πως γινεται να κανω έναν εξωτερικό bootable και να τα περάσω έτσι. Ξέρει κάποιος να μου πει το πως? Ευχαριστώ!
chios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πιο εύκολα γίνεται με ένα USB stick Ενα 4GB είναι αρκετό. Περνάς το ISO τον windows με το Rufus στο στικακι και μπουταρης με αυτό
Kostas93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10διαβασε λίγο εδώ. κατεβαζεις το tool, κατεβαζεις την εκδοση που θελεις, τα περνάς σε ένα usb και μετά κανονικά.
kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τα windows 10 είναι 4 κάτι και δεν έχω στικακι 8αρι γ αυτό ήθελα από εξωτερικό καλύτερα. Kostas93 τα δίνει δωρεάν?
Kostas93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 αν έχεις κάποια άδεια 7/8/8.1 μπορεις να κάνεις δωρεαν upgrade ή clean install.Αν όχι, τότε δε μπορεις να τα πάρεις νόμιμα και δωρεαν.
SPANK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Κατεβασμένα ελπίζω απο την microsoft ( αν οχι δεν επιτρέπεται απο τους κανόνες απλα στο λέω να ξέρεις η βοήθεια η αναφορά σε αλλα πράγματα ) , παντως ναι ο πιο εύκολος τρόπος ειναι με usb stick τώρα για εξωτερικό δίσκο δεν ξέρω αν υποστηρίζεται
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 παντως ναι ο πιο εύκολος τρόπος ειναι με usb stick τώρα για εξωτερικό δίσκο δεν ξέρω αν υποστηρίζεταιΆμα είναι με usb είναι το ίδιο πράμα δεν υπάρχει καμία διαφορά για τον Η/Υ απλά θα διαγραφεί ο δίσκος οπότε αν έχει αρχεία μέσα είναι λίγο τσιβί.
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε ένα φλασάκι ρε αδερφέ. 4 ευρώ έχει. Δεν χρησιμοποιείς καθόλου φλασάκια? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα