BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Είπα να κάνω ανασυγκρότηση τους σκληρούς μου δίσκους χθες και πέτυχε στους 3 από τους 4 . (διευκρίνηση :Στο 1ο έχω τον λειτουργικό,στον 4ο έχω Games.) Στον 4ο λοιπόν δεν πέτυχε . Μετά μόλις έκανα restart τα windows ,δυστυχώς είχε χαθεί .Δεν μου τον εμφάνιζε . (διευκρίνηση 2. Μπήκα στο bios και μου τον εμφάνιζε κανονικά.Αλλά στο Disk Management ΟΧΙ. (διευκρίνηση 3.Για εσωτερικό σκληρό μιλάω πάντα. Τι μπορώ να κάνω για να μου τον εμφανίσει πάλι;
CheOnWeb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως τον έχει βγάλει offline? Δοκίμασες δεξί κλικ στο Disk Management, πάνω στο τεράγωνο κουτάκι, εκεί που αναφέρει το Disk number? Άκυρο, δεν τον εμφανίζει καθόλου είπες. Χμμμ
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μου τον εμφανίζει στο Disk Management όπως είπα. Καμια βοήθεια?
geotso Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αντί για restart δοκίμασε με shut down. Ξανα-άνοιξε τον υπολογιστή μετά από τέσσερα-πέντε λεπτά και δες αν εμφανίζεται ο δίσκος. Αν είναι εύκολο, δοκίμασε επίσης: 1. Αποσύνδεση του δίσκου από τη μητρική. 2. Boot στα Windows. 3. Shut down 4. Ξανασύνδεση του δίσκου στη μητρική. 5. Boot στα Windows.
SPANK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να προσθέσω στα παραπάνω να αλλάξεις καλώδιο sata και για σιγουριά και δοκιμή σε αλλο pc αν ακομα δεν εμφανίζεται
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αντί για restart δοκίμασε με shut down. Ξανα-άνοιξε τον υπολογιστή μετά από τέσσερα-πέντε λεπτά και δες αν εμφανίζεται ο δίσκος. Αν είναι εύκολο, δοκίμασε επίσης: 1. Αποσύνδεση του δίσκου από τη μητρική. 2. Boot στα Windows. 3. Shut down 4. Ξανασύνδεση του δίσκου στη μητρική. 5. Boot στα Windows. δοκιμασα αλλα δε τον βλεπει ακόμα
άδικος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τρέξε το testdisk να δεις πως βλέπει τον δίσκο και να τον επαναφέρει όπως ήταν.
geotso Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 κατέβασε το diagnostic τool της εταιρείας του δίσκου και μπούταρε μ' αυτό να δεις αν το βλέπει κι αν σου προτείνει κάποια διόρθωση.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τρέξε το testdisk να δεις πως βλέπει τον δίσκο και να τον επαναφέρει όπως ήταν. κατέβασε το diagnostic τool της εταιρείας του δίσκου και μπούταρε μ' αυτό να δεις αν το βλέπει κι αν σου προτείνει κάποια διόρθωση. τα δοκιμασα και τα δύο αλλα δεν μου τα βλέπει ουτε μ αυτα τα προγραμματα ΤΙ να ΚΑΝΩ?
άδικος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν βλέπει καθόλου το δίσκο το testdisk; Μόνο στο bios τον βλέπεις; Το hdsentinel τον βλέπει;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το testdisk δεν το βλέπει Μόνο το bios. Θα δοκιμασω το hdsentinel Οχι .Μόλις δοκίμασα και το hdsentinel αλλά ουτε απο κει μου τον δείχνει
άδικος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το πιο πιθανό είναι να παρέδωσε πνεύμα κατά την ανασυγκρότηση. Δοκίμασε να τον αφαιρέσεις και να τον ελέγξεις και κάπου αλλού μπας και...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ.Θα τον βγάλω να το πάω σε έναν τεχνικό άυριο μήπως καταφερει και μου σωσει τα αρχεία Seagate είναι btw και δεν τον είχα πολλά χρόνια .Πριν 4 χρόνια τον αγόρασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα