Kenny McCormick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Έχω πάρει τον συγκεκριμένο δίσκο χθες προσπάθησα να μεταφέρω αρχεία 5gb αλλά οι ταχύτητες που έπιανα ήταν χώμα (500kb-2.5mb) έχει πρόβλημα ο δίσκος ή το καλώδιο ή μήπως έχει κάποιο θέμα software;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ελεγχο με το hard disk sentinel μηπως και ειναι ελλατωματικός ο δισκος. εαν ειναι οκ,δοκίμασε με αλλο καλώδιο. επίσης συνδεσέ τον σε πισινή Usb θυρα(εαν μιλάμε για σταθερό υπολογιστή)υπάρχει πιθανότητα να μην του επαρκεί η τάση/ρεύμα απο τις μπροστινές θύρες.
Kenny McCormick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον πρέπει να επιστραφεί .. Υπάρχει άλλο διαγνωστικό για σιγουριά;Είναι περίεργο γιατί χθες έλεγε health 100%.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εφοσον το γράφει το HDS ο δισκος ειναι ελλατωματικός. υπάρχει διαγνωστικό της seagate, seatools πρεπει να λέγεται. 1
SPANK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Έλεος καινούργιος δίσκος και ειναι κατεστραμένος , μπορεί να ειναι καιρό εκει που τον είχαν ή απλα να ειναι ελλατωματική παρτίδα 1
Kenny McCormick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση με αυτό πάμε στα 5/5 ελαττωματικά προιόντα από τη συγκεκριμένη αλυσίδα.
SPANK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτο που λές αν και δεν ειναι απόλυτο σε καμία περίπτωση καλό ειναι να μην αγοράζουμε τετοια προιόντας απο αλυσίδες που δεν πουλάνε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πχ κοτσόβολος , public κτλπ. Όχι οτι δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο πράγμα και στα αλλα καταστήματα αλλα καλό ειναι να το αποφεύγουμε εγω πάντως το κάνω
Kenny McCormick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να μου πεις τον λόγο; (να μην αγοράζουμε από τέτοιες αλυσίδες -όχι ότι δεν συμφωνώ αλλά για να ξέρω αν υπάρχει και λόγος) έτυχε να παίξει σε προσφορά και τον πήρα από κει.
pano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Toυς έχουνε πολύ καιρό στα ράφια και μπαγιατεύουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα