Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω φακό κεφαλής για δώρο. Μπάτζετ γύρω στα 20-30ε. Υπάρχει τίποτα αξιόλογο; Είδα στο νέτ για ΠΕΤΖΛ είναι γεμάτο.
cococrops Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 http://www.8com.gr/boruit-5000lm-3xt6-led-waterproof-head-light-a1365 εγωεχω αυτον!βεβαια εγω τον χρησιμοποιω επαγγελματικα τα βραδια οταν εχω εφημερια και γινει καποια βλαβη
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τούμπανος φαίνεται αλλά έλεγα να μείνω σε λίγο χαμηλότερο μπάτζετ.
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 SAS πάρε είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ απλά. Καμία πληροφορία παραπάνω; Είδα στο νετ έχει τον 800 και τον 900 με 1 ε διαφορά, αλλά ο 800 αν και χειρότερος είναι πολύ πιο ωραίος. Μιας και είναι ελληνική εταιρία λέω να την προτιμήσω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τον petzl tikka έχω, πολύ ευχαριστημένος
agamoi-thytai Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θυμάμαι ποιον έχω , αλλά είχα πάρει και μια κινεζια στα μισά ΟΤΑ, αλλά δεν φτάνει τον Sas.
φιρίκι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ενας φίλος μου έχει ένα μικρούλη φακό κεφαλής PETZL και είναι πολύ ενδιαφέρων. Μακριά απο SILVA, έσπασε το καπάκι του την πρώτη φορά που πήγα να αλλάξω μπαταρίες και δεν μου είχε πέσει κάτω ποτέ ούτε είχε υποστεί κακομεταχείριση. FENIX και OLIGHT κάνουν ωραίους φακούς χειρός, λογικά καλοί θα 'ναι και οι κεφαλής τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα