Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γενικά δέν πίνω πολύ (επι καθημερινής βάσεως) αλλά σε εξόδους, γιορτές κτλ ουίσκι και συγκεκριμένα joηnny μαυρο. κατα κανόνα χειμώνα καλοκαίρι. απο εκεί και πέρα το καλοκαίρι μου αρέσουν και διάφορα κοκτέιλς άν και δέν ασχολούμε με τις ονομασίες ούτε και τα ξέρω όταν θέλω να δροσιστο απλά ζητάω ένα καλό -φρουτώδες κυρίως- κοκτέιλ πολύ παγωμένο απο τον μπάρμαν ή τον/την σερβιτόρα και το αφήνω πάνω τους :-D :-D :-D

Δημοσ.

Μπυρες χειμωνα καλοκαιρι,ειναι οτι καλυτερο με το φαγητο η να καθεσαι διπλα στο τζακι κ να την πινεις βλεποντας ταινια η μπαλα.Απο ποτα δεν μπορω να πιω τα πικρα οπως Gin,επισης δεν μπορω να πιω με τιποτα τσιπουρο.

Δημοσ.

Λόγω εξωτερικου και τοπικης κουλτουρας αλκοολ του δινω και καταλαβαινει, συνηθως μπύρες με προτιμηση σε σκουρες και κοκκινες. Αφριζον προσεκκο. Βοτκα σε διαφορους συνδυασμους. Αν βρω καπου καλα, καϊπιρινια. Αυτα αυστηρα σ/κ ή γιορτες/γενεθλια, για να μη μας παρει η μπαλα σε καθημερινο λιωσσιμο.

Στη ελλαδα, τσιπουρο άνευ. Ει δυνατον, καθε μερα :)

Δεν υπάρχει τσίπουρο με :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Σαμπουκα ασπρη, σμιρνοφ μπλε, ουισκι οτιδηποτε με κοκα κολα, κρασι οτι να ναι μαζι με κοκα κολα, ουζο με παγο, μπυρα οτι να ναι απ τις γνωστες των περιπτερων.

Δεν εχω δοκιμασει πολλα ποτα και γευσεις, ουτε εχω πολλες απαιτησεις στο αν ηταν καλο το ποτο που μου σερβιραν, κτλ. Τα πινω ολα γενικα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πίνω συχνά ούτε πολύ, αλλά όποτε θελήσω να πιω κάτι η προτίμησή μου είναι συνήθως ανάμεσα σε κρασί, μπίρα, βότκα και bacardi με κόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...