ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Την Νήσος δεν την ξέρω,που την βρίσκεις; Φιλε εγω στον Βασιλοπουλο την βρισκω..Τιμη δεν θυμαμαι να σου πω..Αξιζει μια δοκιμη !! Εχει παρει κ βραβειο (δεν ξερω αν ειναι μουφα βραβειο,απλα το αναφερω) http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/business-news/nhsos-mia-ellhnikh-mpura-deuterh-kalutero-ston-kosmo.3142022.html
the other one Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 weiss από Βεργίνα κοντράρει στα ίσα τις γερμανικές. της αλφα απ' την άλλη.... γενικά πάντως η Βεργίνα έχει και γαμώ τις μπύρες. fix τη βρίσκω οκ όχι τη dark τη κανονική. υπάρχουν και πολύ χειρότερες. Νήσος μου θύμισε αρκετά άλλοτε craft λογικό αν ισχύει αυτο που άκουσα πως αγόρασαν τα εργοστάσια. πανάκριβη tho δεν είναι για χόρταση.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν τη λες και πανάκριβη, στα 1.78€ τα 330ml νομίζω την είδα χθες στον ΑΒ. Δεν την έχω δοκιμάσει (ακόμα), αλλά αν είναι τόσο αξιόλογη όσο λένε, όταν υπάρχουν άλλες που στην ίδια ποσότητα κοστίζουν 3.50€-5.00€, δεν τη λες και πανάκριβη.
the other one Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 αυτές που κάνουν όσο λες είναι συνήθως α) εισαγωγής β) μοναστηριακές. και προφανώς και το 1.78 τα 330 λίγο δε το λες αν το συγκρίνεις με άλλες μπύρες ευρείας κατανάλωσης. αλλά είναι μικροζυθοποιεία και τους δικαιολογώ σε ένα σημείο.
groot Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Η Βεργίνα Weiss δεν είναι αρκετά κοντά σε σοβαρές Weiss. Εάν το μέτρο σύγκρισης είναι αυτές που μπορεί κανείς να βρει στον ΑΒ, τότε δεν μιλάμε για σοβαρές Weiss. Είναι σαν να μιλάμε για ρούμι και η σύγκριση να γίνεται με το Havana Club. Δυστυχώς, η μπύρα δεν είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα, π.χ. όσο είναι το κρασί ή τα λευκά spirits. Παράδειγμα, στην ελληνική αγορά υπάρχουν κατά κύριο λόγο βαθύ-ζύμωτες μπύρες και από αυτές, συνήθως, μάρκες που δεν αξίζουν (Amstel, Heineken, Fix, Alpha κτλ). Επίσης, εάν κανείς δει πόσο τεχνική μπορεί να γίνει η παραγωγή lager μπύρας τότε θα αρχίσει να καταλαβαίνει. Χώρια την γεύση. Ή, ενδεικτικό της μη διάδοσης της μπύρας (και της όλης κουλτούρας την συνοδεύει) είναι ότι (και κατά προσωπική εμπειρία) οι περισσότεροι νομίζουν ότι stout και porter είναι δύο διαφορετικά είδη. Anyway.... Γούστα είναι όλα αυτά και περί ορέξεως.... Όσοι θεωρούν ότι η Βεργίνα Weiss είναι καλή για το είδος της, μια χαρά. Εάν τους αρέσει, στους άλλους δεν πέφτει λόγος. 1
Peleus17 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Paulaner Hefe Weizen και Meistergold Export. Πολυ καλες μπυρες. Η πρωτη για πολυ ηρεμες καταστασεις ενω η δευτερη για πιο χυμα σκηνηκα!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Η Βεργίνα Weiss δεν είναι αρκετά κοντά σε σοβαρές Weiss. Εάν το μέτρο σύγκρισης είναι αυτές που μπορεί κανείς να βρει στον ΑΒ, τότε δεν μιλάμε για σοβαρές Weiss. Φιλε εγω με βαση αυτες τις μπυρες την συγκρινω την Βεργινα βαις κ θεωρω πως ειναι μια καλη ελληνικη προσπαθεια....Για εμενα δεν εχει να ζηλεψει κ πολλα απο κατι παουλανερ κ ερντιγκερ.... Αν θες πες μου μερικες αξιολογες βαις μπυρες να δικιμασω : ) (εκτος κ αν ειναι δυσκολο η ακατορθωτο να τις βρω στην Ελλαδα)
the other one Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ακόμη και οι γερμανικές δεν είναι όλες ίδιες. πχ εμένα η Erdinger μου φάνηκε νεροζούμι ενώ η Paulaner πάρα πολύ καλή όπως και franziskaner. τώρα οκ μιλάμε πάντα για γνωστές μπύρες που έρχονται κι εδώ προφανώς δεν έχουμε άποψη για πιο ψαγμένα τοπικά πράματα. βεργίνα weiss πάντως αν δε κάνω λάθος έχει πάρει παγκόσμια διάκριση (2η θέση; )
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το mmmm beer θρεντ που ειναι?? Τελος παντων χτες με εβγαλε η σιστερ και δοκιμασα την Νησος weiss η οποια ηταν φανταστικη αλλα τσουχτερη στην τιμη..και 1 τσεχικη weiss βαρελι η οποια μου διαφευγει! η Νησος ηταν φανταστικη..αλλα ακριβη! Επισης η weiss ψιλοβαραει ή ειναι η ιδεα μου?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το mmmm beer θρεντ που ειναι?? Τελος παντων χτες με εβγαλε η σιστερ και δοκιμασα την Νησος weiss η οποια ηταν φανταστικη αλλα τσουχτερη στην τιμη..και 1 τσεχικη weiss βαρελι η οποια μου διαφευγει! η Νησος ηταν φανταστικη..αλλα ακριβη! Νησος weiss;;; Ξερω οτι βγαινει σε pilsener k lager,δεν ηξερα για weiss...Εισαι σιγουρη;; https://www.skroutz.gr/s/6246867/%CE%9D%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%82-330ml.html https://www.skroutz.gr/s/8936098/%CE%9D%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-All-Day-Lager-330ml.html
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Νησος weiss;;; Ξερω οτι βγαινει σε pilsener k lager,δεν ηξερα για weiss...Εισαι σιγουρη;; https://www.skroutz.gr/s/6246867/%CE%9D%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%82-330ml.html https://www.skroutz.gr/s/8936098/%CE%9D%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-All-Day-Lager-330ml.html Aπολυτως φιλε μου.. 6 ευρω ειχε σε μπυραρια (κερασε η σιστερ ) .. Πολυ ωραια μπυρα! Εν τω μεταξυ την γκουγκλαρα για να στην δειξω και δεν την βρισκω!!Τι στο καλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα