Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπολυτως φιλε μου.. 6 ευρω ειχε σε μπυραρια (κερασε η σιστερ :P ) .. Πολυ ωραια μπυρα!

Εν τω μεταξυ την γκουγκλαρα για να στην δειξω και δεν την βρισκω!!Τι στο καλο?

Aυτο βλεπω κ εγω,πως δεν υπαρχει πουθενα,ουτε στο γοογλε,ουτε στο σκρουτζ

Τεσπα για να το λες κατι θα ξερεις ¨)   Εγω μονο την πιλσενερ εχω πιει κ ηταν πολυυ καλη

Επισης 2-3 Τσεχικες που εχω πιει ηταν ολες πολυ καλες,γενικα θεωρουνται καλες μπυρες !!

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτο βλεπω κ εγω,πως δεν υπαρχει πουθενα,ουτε στο γοογλε,ουτε στο σκρουτζ

Τεσπα για να το λες κατι θα ξερεις ¨)   Εγω μονο την πιλσενερ εχω πιει κ ηταν πολυυ καλη

Επισης 2-3 Τσεχικες που εχω πιει ηταν ολες πολυ καλες,γενικα θεωρουνται καλες μπυρες !!

Ηταν Νησος weiss και την παραγγειλα εγω,ειπα να την δοκιμασουμε..Κανενας που να την εχει συναντησει ?? Θα με κανεις να παω αυριο να στην βγαλω φωτο..Να βγηκε τωρα τελευταια??

Δημοσ.

Ηταν Νησος weiss και την παραγγειλα εγω,ειπα να την δοκιμασουμε..Κανενας που να την εχει συναντησει ?? Θα με κανεις να παω αυριο να στην βγαλω φωτο..Να βγηκε τωρα τελευταια??

Οχι ρε συ αλιμονο !!! 

Σε πιστευω,απλα ρωτησα αν εκανες καποιο λαθος η μπερδεψες το ονομα :)

Ισως βγηκε τωρα τελευταια κ δεν εχουν ανεβασει φωτος κ δεν την εχει βαλει καποιο καταστημα στο σκρουτζ

Παντως αν την δω σε καποιο ραφι,σιγουρα θα την δοκιμασω !!

Δημοσ.

Οχι ρε συ αλιμονο !!! 

Σε πιστευω,απλα ρωτησα αν εκανες καποιο λαθος η μπερδεψες το ονομα :)

Ισως βγηκε τωρα τελευταια κ δεν εχουν ανεβασει φωτος κ δεν την εχει βαλει καποιο καταστημα στο σκρουτζ

Παντως αν την δω σε καποιο ραφι,σιγουρα θα την δοκιμασω !!

Θα σου φερω ντοκουμεντα αυριο..ή εδω ή στα πμ σου. Επειδη αρχισα να με αμφισβητω εγω τωρα..Να ειμαι τοσο λαθος??Δεν μπορει!!

Το μπυροθρεντ που στο καλο θαφτηκε??

Δημοσ.

Ουτε εδω αναφερει κατι για weiss ..Μηπως ηπιες την dark pilsener;;

http://nissos.beer/el/beers/

Παντως λιγο δυσκολο να υπαρχει κ να μην την βρισκουμε 

Mαλλον καποιος αυριο θα παει για φωτογραφισεις  : P

Αχ και να ηταν λιγο πιο νωρις...ομως εχεις τον λογο μου αυριο θα εχεις ντοκουμεντα!Και θα σου πω και το εξης μου την προτεινε η γκαρσονα στην μπυραρια και ειπα να την δοκιμασουμε..εαν ειμαι τοσο λαθος θα αυτομπαναριστω!χαχαχα (μου εχει μπει το σκουληκι της αμφισβητησης επειδη δεν την βρισκω στο γκουγκλ..)

Δημοσ.

Αχ και να ηταν λιγο πιο νωρις...ομως εχεις τον λογο μου αυριο θα εχεις ντοκουμεντα!Και θα σου πω και το εξης μου την προτεινε η γκαρσονα στην μπυραρια και ειπα να την δοκιμασουμε..εαν ειμαι τοσο λαθος θα αυτομπαναριστω!χαχαχα (μου εχει μπει το σκουληκι της αμφισβητησης επειδη δεν την βρισκω στο γκουγκλ..)

Ενταξει τωρα ειμαι σιγουρος ποιος εκανε το λαθος

Ασε μην πας καν,ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει,κατι αλλο ηπιες(λογικα την Νησο pilsener η καποια αλλη weiss)

Δημοσ.

Ενταξει τωρα ειμαι σιγουρος ποιος εκανε το λαθος

Ασε μην πας καν,ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει,κατι αλλο ηπιες(λογικα την Νησο pilsener η καποια αλλη weiss)

Θα στην στειλω αυριο..δεν σου βαζω στοιχημα μονο λογω κρισης!Μην τσαταρουμε αλλο.. Θα σε κανονισω εγω αυριο! :P

• Like 1
Δημοσ.

γισ να στη πρότεινε η σερβιτόρα και να σου φάνηκε και ακριβή θα σου πάσαρε καμιά άκυρη μοναστηριακή τα συνηθίζουνε ειδικά αν δούνε τη κλασική γκόμενα της παρέας που δε πίνει μπύρα και απλά ψάχνει κάτι "γλυκό και φρουτώδες" :P ( δε λέω για σένα γενικά ) δίνουν κάτι τέτοια.

Δημοσ.

γισ να στη πρότεινε η σερβιτόρα και να σου φάνηκε και ακριβή θα σου πάσαρε καμιά άκυρη μοναστηριακή τα συνηθίζουνε ειδικά αν δούνε τη κλασική γκόμενα της παρέας που δε πίνει μπύρα και απλά ψάχνει κάτι "γλυκό και φρουτώδες" :P ( δε λέω για σένα γενικά ) δίνουν κάτι τέτοια.

Ηρθε σε μπουκαλι ρε παιδια. σε συνδυασμο με τον καταλογο που κοιταζα εγω..Υπομονη αυριο!!Υπομονη!

Δημοσ.

μπύρα επειδή και 10 να πιεις,με 5% αλκοόλ δε προκειται να μεθυσεις,περιέχει μαγιά,βύνη κριθαριού και λυκίσκο άρα είναι πολυ πεψιμη και φυσικά είναι πολύ φτηνή! (μία εξάδα μπύρες κάνει 6€ και πινει μία παρέα ενώ ένα ουίσκυ π.χ Chivas κάνει 35€ και θα σου τελειώσει γρήγορα )

μπύρα,το ποτό που το "σηκώνει" κάθε βαλαντιο!

Δημοσ.

μπύρα επειδή και 10 να πιεις,με 5% αλκοόλ δε προκειται να μεθυσεις,περιέχει μαγιά,βύνη κριθαριού και λυκίσκο άρα είναι πολυ πεψιμη και φυσικά είναι πολύ φτηνή! (μία εξάδα μπύρες κάνει 6€ και πινει μία παρέα ενώ ένα ουίσκυ π.χ Chivas κάνει 35€ και θα σου τελειώσει γρήγορα )

μπύρα,το ποτό που το "σηκώνει" κάθε βαλαντιο!

Αν πιείς 10 το πιθανότερο είναι να μεθύσεις πάντως...:)

Δημοσ.

Το δύσκολο είναι να τις πιεις νομίζω.

5 λίτρα μπύρα και δη, κάποια που φουσκώνει αρκετά (όπως οι περισσότερες ευρείας κατανάλωσης) δεν κατεβαίνουν εύκολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...