Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δύσκολο είναι να τις πιεις νομίζω.

5 λίτρα μπύρα και δη, κάποια που φουσκώνει αρκετά (όπως οι περισσότερες ευρείας κατανάλωσης) δεν κατεβαίνουν εύκολα.

Σε κάποιες ώρες (2-3) κατεβαίνουν.

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως πάνω από δύο λίτρα δύσκολα να πιω σε διάστημα λίγων ωρών. Και πίνω Ζέος συνήθως, που κατεβαίνει πιο εύκολα και δε φουσκώνει τόσο.

Πού να έπινα και Amstel/Heineken.

Δημοσ.

Αν πιείς 10 το πιθανότερο είναι να μεθύσεις πάντως...:)

Το δύσκολο είναι να τις πιεις νομίζω.

δε ξέρω για τους άλλους (μπορεί κάποιος να ήπιε και άλλα πριν τις μπύρες και γι'αυτο να μεθύσει) πάντως εγώ και 10 να πιω δε θα παθω τιποτα ,ούτε καν μία απλή ζαλάδα...απλά θα φουσκώσει η κοιλιά μου και θα θέλω να κατουρησω την οικουμένη....δε τις πινεις μονοκοπανια...τρως τίποτα πατατακια ruffles ή ξηρούς καρπούς ενώ βλέπεις τον αγώνα μαντσεστερ γιουναιτεντ - λιβερπουλ στο αθλητικό κανάλι της Nova σε κανενα μπαράκι ή θα είσαι έξω με παρέα και γκομενιλικι...και σουρωτη να πιεις μονοκοπανια και πολλές θα βιωσεις κάποιες παρενέργειες γενικά παν μέτρον άριστον που λέγανε και οι αρχαίοι (και οι αρχαίοι το έλεγαν για το νερωμενο κρασί τους...ή μπύρα δηλαδή δεν υπάρχει φόβος να σε κάνει να έχεις hangover όπως στη ταινία με τον ζακ γαλιφιανακη....εκτός άμα ρίξεις τίποτα roofies μέσα όπως έκανε εκείνος ;)

5 λίτρα μπύρα και δη, κάποια που φουσκώνει αρκετά (όπως οι περισσότερες ευρείας κατανάλωσης) δεν κατεβαίνουν εύκολα.

με κάνα δυο επισκέψεις στη W.C του μπιστρό μία χαρά κατεβαίνουν...

δεν τα παραθεσα σωστά τα μηνύματα σορυ παιδιά ...

Δημοσ.

• Τσίπουρο

Hendrick's με πάγο και κανά δυο φέτες αγγούρι

Tanqueray με τονικ και λίγο στημένο λεμόνι

Glenfiddich με πάγο

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ζιο πως το πινεις αυτο το φαρμακι ???!

:P

Μου αρέσει πολύ, ειδικά σκέτο (με πάγο)! Από όταν το δοκίμασα (πριν 16-17 χρόνια) κόλλησα!

• Like 1
Δημοσ.

Τσίπουρο βορειοελλαδίτικο χωρίς γλυκάνισο

Καλά αυτό είναι σταθερή αξία! Αν και στη βόρεια Ελλάδα με γλυκάνισο έχουν πιο πολύ νομίζω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά αυτό είναι σταθερή αξία! Αν και στη βόρεια Ελλάδα με γλυκάνισο έχουν πιο πολύ νομίζω.

Έχουν και από τα 2 αλλά οι παλαιοί πίνουν το σκέτο,με γλυκάνισο μου αρέσει μόνο με θαλασσινά.

Το καλοκαίρι εννοείτε μπύρα ή λευκό κρασί με πάγο.

Ουίσκι 2 φορές το πολύ το χρόνο,η μία στη γιορτή μου (1 μπουκάλι  δώρο Haig) το 2ο Tullamore

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...