Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

glenfiddich-18-year-old-single-malt-scot

Έχω ένα μπουκάλι και βάζω κάνα ποτήρι που και που (μια φορά το δίμηνο και αν). Γενικά πίνω πολύ σπάνια αλκοόλ, όταν είναι να πιω έξω προοτιμώ Τζακ Ντάνιελς ή καμιά βότκα Άμπσολουτ. Η μπύρα δεν μ' αρέσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ουισκι χωρις παγο ολο το χρονο (αν και το καλοκαιρι με γραφουν οι μισοι μπαρμαν/σερβιτοροι και αναγκαζομαι να βγαζω παγοβουνα απο το ποτο μου).

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου, εχω περασει απο αυτο το σταδιο, οταν ημουν στην ηλικια σου :)

Αν κρινω απο τον αριθμο στο nickname σου πρεπει να ειστε πολυ κοντα στην ηλικια :-D

Δεν ειμαι καθολου του ποτου και εγω. Πινω μπυρα οταν βρεθω σε μπυραρια η οταν οι περιστασεις το επιβαλλουν αλλα εχω μηνες να πιω και δεν μου λειπει καθολου.

Τα αλλα ποτα δεν μπορω να τα ανεχτω καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Μπύρες χειμώνα-καλοκαίρι. Αντε και κανένα ρακόμελο το χειμώνα και ουίσκι τώρα τελευταία. Παλιά έπινα Gin Tonic, αλλά οι περισσότεροι το κάνουν χάλια (πολύ τόνικ και πάγο) και το έκοψα.

Δημοσ.

ουισκυ teachers

ρουμι captain morgan spicy

και φυσικα κρασι ημιγλυκο ή ξηρο αγνωστου ή επωνυμου ταυτοτητας

απο μπυρες παιζει να δοκιμασα τις μισες πανευρωπαικα

Δημοσ.

Αν κρινω απο τον αριθμο στο nickname σου πρεπει να ειστε πολυ κοντα στην ηλικια :-D

.

Με ειπε ο ανθρωπος μικρο και εγω θα του το χαλασω:Μαζι του και γω...

Δημοσ.

Vodka RedBull και τα μυαλα στα καγεκλα! Επισης μπυρα, κατα προτιμηση Paulaner Hefe Weizen η αν δεν εχει τοτε Haller Löwenbräu Meistergold. Δεν πινω κρασι.

Δημοσ.

Vodka RedBull και τα μυαλα στα καγεκλα! Επισης μπυρα, κατα προτιμηση Paulaner Hefe Weizen η αν δεν εχει τοτε Haller Löwenbräu Meistergold. Δεν πινω κρασι.

Για το συνδυασμό αλκοόλ με redbull ακούγονται διάφορα πάντως. Θυμάμαι μάλιστα κάποια εποχή που στα μαγαζιά σερβίρανε ξεχωριστά το ποτό με το redbull και καλά για να μην έχουν την ευθύνη αυτοί αν γίνει κάτι.

Τσιπουράκια με καλό μεζέ είχε σήμερα :)

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι υπάρχει καλό είναι. Τελευταία είμαι του αρώματος, λόγω ανάγκης. Όλοι τόσο λεφτάδες είστε δηλαδής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...