Pa0ki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Heretic, απλά βάζε το baileys στο ψυγείο στα σκουπίδια! 1
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Baileys και εγώ ποτέ δεν το συμπάθησα.
alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Heretic, απλά βάζε το baileys στο ψυγείο! Ναι θα ζητάω στα bar να το ψυξουν για καμιά ώρα πριν μου το σερβιρυν 1
alxlightning Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ωσαν γνησια αδερφη πινω σαουδερν κομφορτ. σποτ δι αηρονι
Θρασύμαχος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα μπουκάλι και βάζω κάνα ποτήρι που και που (μια φορά το δίμηνο και αν). Γενικά πίνω πολύ σπάνια αλκοόλ, όταν είναι να πιω έξω προοτιμώ Τζακ Ντάνιελς ή καμιά βότκα Άμπσολουτ. Η μπύρα δεν μ' αρέσει. 1
D4rkshadow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παντως εγω και το ουισκι εχουμε χωρισει εδω και πολλα χρονια.Δεν το παω με τιποτα.
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ουισκι χωρις παγο ολο το χρονο (αν και το καλοκαιρι με γραφουν οι μισοι μπαρμαν/σερβιτοροι και αναγκαζομαι να βγαζω παγοβουνα απο το ποτο μου). 2
Bspus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου, εχω περασει απο αυτο το σταδιο, οταν ημουν στην ηλικια σου Αν κρινω απο τον αριθμο στο nickname σου πρεπει να ειστε πολυ κοντα στην ηλικια Δεν ειμαι καθολου του ποτου και εγω. Πινω μπυρα οταν βρεθω σε μπυραρια η οταν οι περιστασεις το επιβαλλουν αλλα εχω μηνες να πιω και δεν μου λειπει καθολου. Τα αλλα ποτα δεν μπορω να τα ανεχτω καθολου. 1
thomasG4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπύρες χειμώνα-καλοκαίρι. Αντε και κανένα ρακόμελο το χειμώνα και ουίσκι τώρα τελευταία. Παλιά έπινα Gin Tonic, αλλά οι περισσότεροι το κάνουν χάλια (πολύ τόνικ και πάγο) και το έκοψα.
forgotten Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ουισκυ teachers ρουμι captain morgan spicy και φυσικα κρασι ημιγλυκο ή ξηρο αγνωστου ή επωνυμου ταυτοτητας απο μπυρες παιζει να δοκιμασα τις μισες πανευρωπαικα
D4rkshadow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν κρινω απο τον αριθμο στο nickname σου πρεπει να ειστε πολυ κοντα στην ηλικια . Με ειπε ο ανθρωπος μικρο και εγω θα του το χαλασω:Μαζι του και γω...
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ροζέ ξινόμαυρο ΠΟΠ Αμυνταίουκαι λευκό κρασί....στα μεγάλα κέφια τζιν, σόδα, στημένο λεμόνι
Peleus17 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Vodka RedBull και τα μυαλα στα καγεκλα! Επισης μπυρα, κατα προτιμηση Paulaner Hefe Weizen η αν δεν εχει τοτε Haller Löwenbräu Meistergold. Δεν πινω κρασι.
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Vodka RedBull και τα μυαλα στα καγεκλα! Επισης μπυρα, κατα προτιμηση Paulaner Hefe Weizen η αν δεν εχει τοτε Haller Löwenbräu Meistergold. Δεν πινω κρασι. Για το συνδυασμό αλκοόλ με redbull ακούγονται διάφορα πάντως. Θυμάμαι μάλιστα κάποια εποχή που στα μαγαζιά σερβίρανε ξεχωριστά το ποτό με το redbull και καλά για να μην έχουν την ευθύνη αυτοί αν γίνει κάτι. Τσιπουράκια με καλό μεζέ είχε σήμερα 1
slipknot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ό,τι υπάρχει καλό είναι. Τελευταία είμαι του αρώματος, λόγω ανάγκης. Όλοι τόσο λεφτάδες είστε δηλαδής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα