iordanis77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αν κρινω απο τον αριθμο στο nickname σου πρεπει να ειστε πολυ κοντα στην ηλικια Δεν ειμαι καθολου του ποτου και εγω. Πινω μπυρα οταν βρεθω σε μπυραρια η οταν οι περιστασεις το επιβαλλουν αλλα εχω μηνες να πιω και δεν μου λειπει καθολου. Τα αλλα ποτα δεν μπορω να τα ανεχτω καθολου. 45 ειμαι, ο αριθμος υποδηλωνει κατι αλλο. Κρασι στο μαγειρεμα βαζεις καθολου?
Bspus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 45 ειμαι, ο αριθμος υποδηλωνει κατι αλλο. Κρασι στο μαγειρεμα βαζεις καθολου? Οτιδηποτε μπορω να φτιαξω εγω μονο χαριστικα θα μπορουσε να χαρακτηριστει μαγειρικη. Κρασι δεν πινω καθολου, αλλα φαγητα με κρασι μεσα δεν με ενοχλουν.
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εξω campari με πορτοκαλι, τεκιλα κιτρινη με πορτοκαλι (φετα), και black russian (βοτκα-καλουα). Ωρες ωρες αν θελω κατι γλυκο rusty nail (chivas-drambui-ενα κερασακι). Φυσικα κλασικο το johhny blue label (εχω παντα ενα σπιτι και πινω κανα ποτηρακι οποτε κατσει). Και το πρασινο ειναι ωραιο, αλλα λιγο πιο σπανια το βρισκεις. Πιτσιλαδη οποιος θελει του στελνω ενα μπουκαλι
phanispal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 To Blue Label υπερτιμημένο imho, το Green το προτιμούσα άνετα, αλλά καταργήθηκε afaik. Έχεις άκρη για Πιτσιλαδή;
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 To Blue Label υπερτιμημένο imho, το Green το προτιμούσα άνετα, αλλά καταργήθηκε afaik. Έχεις άκρη για Πιτσιλαδή; Για αυτο δεν το βρισκω τοτε. Ερχομαι Μυτιληνη στις γιορτες πολλες φορες οποτε αν υπαρχει στην αγορα μπορω να το αποστειλω
censOred Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι και παρανομο ναρκωτικο το Πιτσιλαδή ρε παιδιά. Μην φτιάχνουμε hype τέτοιου τύπου.Εχεις άκρη,ειπώθηκε..χαχαχαχα http://www.houseofwine.gr/how/ouzo-pitsiladi.htmlΠαραγγελία μέσω Ιντερνετ δεν χάλασε κανένα.Εκτός κι αν είναι τρομερα τσιμπημένη η τιμή του σε σχέση με τις τιμές στην Μυτιλήνη. 1
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παιδια μπαλτικα 9αρα με ουζο κι εγινες σε χρονο ντε τε
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 μωρέ ράητ ξεράητ όσες πιθανότητες έχει ν' ανοίξει το οφ τόπικ θρεντ τόσες έχει κι αυτό να γίνει sticky.. εκτός βέβαια αν μπει δάχτυλος λούσιφερ...
xpapias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 μωρέ ράητ ξεράητ όσες πιθανότητες έχει ν' ανοίξει το οφ τόπικ θρεντ τόσες έχει κι αυτό να γίνει sticky.. εκτός βέβαια αν μπει δάχτυλος λούσιφερ... Η αλήθεια είναι οτι έκανα μια αποτυχημένη προσπάθεια χθες! Μετά τα έριξα στη μαυροδαφνη!
efo355 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Whiskey Αγαπημένο στη φθηνή κατηγορία jameson select reserve Αμέσως μετά nikka from the barrel και ανεβαίνουμε. Μόλις μου ήρθε chivas royal salute και θα το τιμήσω σε κάποια φάση. Από μπύρες samichlaus και φυσικά δεν λέω όχι σε καλά κόκκινα και λευκά κρασιά. Όλα τα αλλά δεν τα θεωρώ ποτα αξια λόγου.
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Whiskey Αγαπημένο στη φθηνή κατηγορία jameson select reserve Αμέσως μετά nikka from the barrel και ανεβαίνουμε. Μόλις μου ήρθε chivas royal salute και θα το τιμήσω σε κάποια φάση. Από μπύρες samichlaus και φυσικά δεν λέω όχι σε καλά κόκκινα και λευκά κρασιά. Όλα τα αλλά δεν τα θεωρώ ποτα αξια λόγου. Πιο φτηνό ουίσκι απ'αυτό δεν πίνεις δηλαδή;
efo355 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πιο φτηνό ουίσκι απ'αυτό δεν πίνεις δηλαδή; Οχι το jameson είναι στα 30-32 ευρώ. Πιο φθηνά δεν πάω. Φυσικά και έχω πιει πιο φθηνά αλλά έχω κατασταλλάξει σε κάποια ποτά και για εμένα προσωπικά δεν αξίζει να πάρω ας πουμε το chivas το 12αρι όταν με 3-4 ευρώ παραπάνω παίρνω κάτι πολύ καλύτερο όπως το jameson ( γούστα είναι αυτά φυσικά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα