Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδες, το "κονιακ" ειναι συγκεκριμενο ειδος ποτου, οπως το "κρασι" ή το "ουϊσκι", ή μια γενικη εννοια? Πηρα (για μαγειρικους σκοπους) ενα μικρο μπουκαλι ως κονιακ, αλλα πανω γραφει "αλκοολουχο ροφημα". Η γενικότερη κατηγορία που ανήκει το κονιάκ είναι τα μπράντυ. Από κρασιά κόκκινα (ελληνικά!) τί έχετε να προτείνετε; (Κατηγορία τιμής ~10Ε/μπουκάλι) Άρχισα πολύ πρόσφατα το χόμπυ της οινοποσίας μετά φαγητού καθώς και άνευ, αλλά λόγω ότι διαμένω εξωτερικό δεν είχα υπόψην μου τις ελληνικές ποικιλίες.
ST0RM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Για γιορτες αποκλειστικα(Χριστουγεννα, πρωτοχρονια) καποια σαμπανια. Dom Perignion, Gosset, οτι εχει το μαγαζι και οτι αντεχει η τσεπη καθε φορα.... Εκτος απο σαμπανια αντε καμια Μπυρα διαφορετικα νερακι. Τα κρασια δεν τα γουσταρω.
telis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ξέχασα. Και μαυροδάφνη. Τρομερή γεύση. Σε βαράει στο δόξα πατρι
Adon1s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Τον τελευταιο χρονο εχω σταματησει -και δεν με συγκινουν πλεον σαν γευσεις- να πινω τεκιλες,ρουμια κλπ . Πιθανως κακως,αλλα τα εχω συνδεσει με πιο νεαρες ηλικιες κ (ασχημους) πειραματισμους.Εχω καταληξει σχεδον αποκλειστικά σε μπυρα, ουΐσκι (δεν εχω γνωσεις,κοιταω το ραφι στο μπαρ κ διαλεγω-σκετο-) και κρασι. Ειδικα το κρασι τελευταια το εχω βαλει ψηλα στις επιλογες μου.Ακριβο σπορ το ποτο. Προσοχη,οχι το πιωμα.
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Χτες ήπια κόκα κόλα και κρασί. Σηκωνόμουν το βράδυ κάθε μισή ωρα για τσίσα
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κρασί με κόκα κόλα;;;; εεεε what? Χωριστά. Αν και κάτι φορές συνδυάζω κοκκινο κρασί με κόκα κόλα.
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Λευκό με κόκα κόλα πίνουν πολύ, κόκκινο με κόκα κόλα δεν έχω δει κανέναν
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Λευκό με κόκα κόλα πίνουν πολύ, κόκκινο με κόκα κόλα δεν έχω δει κανέναν Ε κάνω την διαφορά.
Adon1s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κρασι μαζι με κοκκα κολα πινω πολυ συχνα. Το κρασι θαναι απο χυμα. Πολυ ωραιος συνδυασμος,αρκετα γλυκος που ξεγελαει κ βαραει αν αφεθεις..Ειχα διαβασει αυτο το "κοκτεηλ" σε μια εφημεριδα, σε συνεντευξη του μεγαλου Pablo Garcia που ελεγε οτι το πινει σχεδον παντα, ε και το δοκιμασα. 1
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ειναι ωραίο για τα γούστα μου μιας που δεν ειμαι του ποτού γενικά
l337 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να κρίνω τις προτιμήσεις σου, δικές σου είναι άλλωστε, και δικαίωμα σου να πίνεις ό,τι θέλεις, κρασί με κοκα κόλα (πέρα από το όποιο γευστικό αποτέλεσμα) κάνει "ασχημο" (η λέξη κλειδί) κεφάλι λόγω της υπερβολικής ζάχαρης. Κάτι αντίστοιχες μίξεις κάνουν αρκετοί που θέλουν να μεθύσουν πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά με κάθε τρόπο. 1
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να κρίνω τις προτιμήσεις σου, δικές σου είναι άλλωστε, και δικαίωμα σου να πίνεις ό,τι θέλεις, κρασί με κοκα κόλα (πέρα από το όποιο γευστικό αποτέλεσμα) κάνει "ασχημο" (η λέξη κλειδί) κεφάλι λόγω της υπερβολικής ζάχαρης. Κάτι αντίστοιχες μίξεις κάνουν αρκετοί που θέλουν να μεθύσουν πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά με κάθε τρόπο. Δεν πίνω πολύ. Ίσως για αυτό δεν με βαράει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα