Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, οι γιορτές πλησιάζουν, η Αθήνα είναι πολύ όμορφη αυτή την εποχή, αλλά όχι για όλους μας. Μέχρι την Πέμπτη που θα είμαι στην πρωτεύουσα, μιας και είμαι σχεδόν κενός κάθε μέρα, ψάχνω κάτι να κάνω που θα βοηθήσει άλλους. Οτιδήποτε μακριά από εκκλησίες, σε κάποιο συσσίτο ίσως θα μπορούσα να βοηθήσω. Επειδή τα Χριστούγεννα για εμένα πλέον δε σημαίνουν τίποτα, αντί για εκκλησίες, χρόνια πολλά, κάλαντα και λοιπά nonsense θέλω να βοηθήσω αυτόυς που έχουν ανάγκη. 1
Alithinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 * Πάρε μια σκούπα και ένα φαράσι και καθάρισε κάνα δρόμο! * Πάρε ένα τσουβάλι γατοτροφή και μοίρασε το σε γατάκια σε διάφορες γειτονιές! 1
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 * Πάρε μια σκούπα και ένα φαράσι και καθάρισε κάνα δρόμο! * Πάρε ένα τσουβάλι γατοτροφή και μοίρασε το σε γατάκια σε διάφορες γειτονιές! 1)Η περιοχή μου είναι gg αλλιώς θα το έκανα 2)Σε pet shop μόνο ή και σε super market θα βρω; 1
d_gkal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δωσε παλια ή δε τα χρησιμοποιεις πλεον ρουχα και παπουτσια, κουβερτες, κλπ σε αστεγους
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πλ. Βικτωριας-προσφυγες. Ρωτας τι χρειαζονται, αν σε παιρνει βοηθας
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πλ. Βικτωριας-προσφυγες Το σκέφτηκα αλλά, τι θα κάνω; Γειά σας έφερα φαϊ, πάρτε; Πραγματικά εκεί υπάρχει ανάγκη αλλά θα υπάρχει κάτι οργανωμένο αυτές τις μέρες για προσφορά βοηθείας; Απ'ότι καταλάβατε ψάχνω φορείς που να οργανώνουν κάτι τέτοιο, δεν γίνεται one man job εκτός αν υπάρχει χρήμα. Εγώ είμαι φοιτητής, και θέλω να χαρίσω μερικά χαμόγελα, αυτό.
midenmidenefta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 "Απ'ότι καταλάβατε ψάχνω φορείς που να οργανώνουν κάτι τέτοιο" - γνωριζω εναν φορεα που οργανωνει κατι τετοια... αλλα: "Οτιδήποτε μακριά από εκκλησίες" (υποψην πως στα συσσιτια της Εκκλησιας σιτιζονται -ως επι το πλειστον- αλλοθρησκοι!).
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 "Απ'ότι καταλάβατε ψάχνω φορείς που να οργανώνουν κάτι τέτοιο" - γνωριζω εναν φορεα που οργανωνει κατι τετοια... αλλα: "Οτιδήποτε μακριά από εκκλησίες" (υποψην πως στα συσσιτια της Εκκλησιας σιτιζονται -ως επι το πλειστον- αλλοθρησκοι!). Δεν είναι ότι είμαι αλλόθρησκος ώστε να με ενοχλέι ο Χριστιανισμός, έχω αλλεργία σε κάθε θρησκεία, δεν πατάω σε εκκλησίες, δεν θέλω καμία επαφή. Γιαυτό... Και η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση, δε με νοιάζει αν αυτοί που σιτίζονται πιστεύουν οπουδήποτε, το θέμα είναι με το μέσο, κυρίως σε δωρεά ρούχων και αγαθών γενικότερα όπου μπορεί και να μην πηγαίνουν καν σε άτομα που έχουν ανάγκη.
midenmidenefta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι ότι είμαι αλλόθρησκος ώστε να με ενοχλέι ο Χριστιανισμός, έχω αλλεργία σε κάθε θρησκεία, δεν πατάω σε εκκλησίες, δεν θέλω καμία επαφή. Γιαυτό... Και η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση, δε με νοιάζει αν αυτοί που σιτίζονται πιστεύουν οπουδήποτε, το θέμα είναι με το μέσο, κυρίως σε δωρεά ρούχων και αγαθών γενικότερα όπου μπορεί και να μην πηγαίνουν καν σε άτομα που έχουν ανάγκη. Δεν προσπαθω να κανω κατηχηση/προσηλυτισμο (τα περι "σιτισης αλλοθρησκων" τα εγραψα για να μην νομιζεις πως η Ορθοδοξη Εκκλησια κανει διαχωρισμο - και επρεπε να γραψω επισης και για σιτιση αθρησκων), απλα απο προσωπικη εμπειρια σε διαβεβαιω πως επιπλεων, και σε οτι εχει σχεση με διανομη ρουχων, η Ορθοδοξη Εκκλησια τα συγκεντρωνει απο πιστους και "εγγυημενα" τα διαθετει σε οσους (ομοθρησκους/αλλοθρησκους/αθρησκους) τα εχουν αναγκη (μεταναστες/απορους/φυλακισμενους). Το αναφερω ωστε να αμβλυνθουν οι επιφυλαξεις σου για τον "φιλανθρωπικο φορεα" Ορθοδοξη Εκκλησια της Ελλαδος - σε καθε περιπτωση, μπορεις να συμμετασχεις στις δρασεις της και ως αθρησκος (και που ξερεις... μπορει και να μετατραπεις σε θρησκο... και να σωθεις!!!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα