zeniath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ετοιμάζομαι να πιάσω σπίτι και θέλω ένα μέσο όρο από όσους έχουν 2άρια σπίτια για το πόσο σας έρχεται η ΔΕΗ. Κοιτάω να έχω όσο το δυνατόν πιο κοντά σε 50ευρώ τον μήνα τα 3 πάγια Internet/ΔΕΗ/Νερο και θα ήθελα ένα μέσο όρο της ΔΕΗ. Μέχρι στιγμή το σπίτι το χρησιμοποιούσαμε σαν αποθήκη, και θα μετακινηθώ εκεί, θα έχω μεν τα πάγια αλλά δεν θα έχω Νοίκι. Φαΐ κλπ τα ξέρω, από όταν έμενα πάλι μόνος, αλλά τότε το σπίτι ήταν 4άρι και δεν ξέρω στο περίπου πόσο πάει η ΔΕΗ
sndev Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Seriously? Έχει να κάνει με το πόσο καις. Τι περιμένεις να απαντήσει κάποιος σε κατι τέτοιο;
panos2171 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παίζουν πολλά ρόλο. Θα χεις ηλεκτρική θέρμανση ή όχι. Το καλοκαίρι θα καις AC και πόσο; Καθημερινά τι θα λειτουργείς εκτός από PC; Κουζίνα, θερμοσίφωνα; Επίσης παίζει ρόλο και τοποθεσία, άλλο πληρώνει η επαρχία και άλλο η Αθήνα πχ.
zeniath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πιο πολύ ρωτάω για τα τέλη tbh. Το ξέρω ότι πάει με το πόσο καίω χαίρω πολύ sndev, δεν ρώτησα αυτό, ρώτησα πόσο καίνε μέσο όρο όσοι έχουν δυάρια στην Αθήνα. Τα πάντα όλα που κάνετε καθημερινά, απλά έναν μέσο όρο ζήτησα όχι την λύση στην ψυχρή σύντηξη.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πιστεύω οτι το 50 φτάνει μόνο για την δεη
sndev Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τα τελη έχουν να κάνουν με το ποσο καις. Μετα ειναι τα τελη του Δήμου που παλι εζουν να κάνουν με τη περιοχή. Μετα ειναι κ η ερτ που ισως ειναι το μονο σταθερο. Προφανώς κατεβαίνεις οτι για α κόστος θα ψάξεις τη λυση μεσω της ψυχρης συντηξης. Για περίπου παρε ενα λογαριασμο απο το σπιτι που εμενες και δες τις χρεώσεις στα παγια κανε τις πράξεις και υπολογισε αναλογικα. Υπολογισε ενα 40αρι πενηνταρι τοταλ το μηνα σε βασικη χρηση. Να σου δωσω να καταλαβεις σε 75 τμ που γυρναω μετα τις 7-8 σπιτι αλλα θελω το airconditioner βραδυ μαγειρευω κιολας 2-3ς φορές τη βδομαδα αρα φουρνος κουζινα χωρις θερμωσυφονα λογο ηλιακου με νυχτερινό ρευμα δημηνια ειναι 90 ευρω με 120 ανα. 50 ευρω ειναι τελη περιπου τα οποία αλλάζουν οταν ξεπερνας τις 800κιλοβατορες το 4μηνο 1
solton57010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 50-60 το μήνα δεη,12 νερό,29.90 οτε όλα αυτά σε 2αρι 58τμ στην Αθήνα.Χωρίς θερμάστρες θερμοπομπους κτλπ.
zeniath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 50-60 ΔΕΗ λοιπόν, στο περίπου σε ρυθμούς full σπιτιού. Αυτό ήθελα. 17,90 έκανα συμβόλαιο για 24άρα ADSL με τηλέφωνο χρονοχρέωση. Νερό βάζω κάπου στα 5 ευρώ τον μήνα, μόνο για καφέ και καζανάκι (φαΐ και μπάνιο πλυντήριο θα τα κάνω στο σπίτι που είμαι τώρα, δεν είναι μακριά να πετάγομαι οπότε γιατί να χρεώνομαι) Οπότε ΔΕΗ χωρίς κουζίνα, χωρίς θερμοσίφωνες παρά μόνο με PC, κανά 2 λάμπες άντε και καμιά TV πιστεύω ότι μία κατανάλωση 30 τον μήνα είναι τουλάχιστον λογική (όχι το δίμηνο) Για ξεκαθάρισμα, σε σπίτι δικό μου θα πάω που το είχαμε αποθήκη, θα χώνω την μάνα για πλύσιμο/φαι οπότε γι'αυτό ο στόχος είναι το 50άρικο τον μήνα για όλα, λόγω της μισής στην ουσία κατανάλωσης ΔΕΗ από ένα κανονικής χρήσης 2άρι σπίτι.
nickarmy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 το νερό συνήθως είναι πάγιο (δεν νομίζω να πέφτει κάτω απο κανα 9 αρι εξαρτάτε και το δήμο βέβαια ) το νερό συνήθως είναι πάγιο (δεν νομίζω να πέφτει κάτω απο κανα 9 αρι εξαρτάτε και το δήμο βέβαια ) μπα ψέματα ίσως το πιάσεις χωρίς κατανάλωση (βεβαια στην εν τέλη έτσι οπως τα περιγράφεις περισσότερο βαβούρα θα ειναι να πηγενοέρχεσαι ...)
zeniath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 το νερό συνήθως είναι πάγιο (δεν νομίζω να πέφτει κάτω απο κανα 9 αρι εξαρτάτε και το δήμο βέβαια ) μπα ψέματα ίσως το πιάσεις χωρίς κατανάλωση (βεβαια στην εν τέλη έτσι οπως τα περιγράφεις περισσότερο βαβούρα θα ειναι να πηγενοέρχεσαι ...) κάνω θυσίες να μειώσω έξοδα
Alithinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 φίλε μου η ΔΕΗ είναι η πιο ύπουλη. υπό την έννοια του ότι μπορεί να σου έρθει φουσκωμένος λογαριασμός εκεί που δε το περιμένεις. γιατί πέραν του ότι υπάρχουν βαθμίδες χρέωσης ανάλογα με το πόσο καις (πχ άμα κάψεις από τόσο έως τόσο σου χρεώνω τόσο τη κιλοβατωρα, αλλά άμα κάψεις από τόσο έως τόσο με άλλη τιμή), πάνε και οι 'λοιπές και ρυθμιζόμενες χρεώσεις' ανάλογα το πόσα πληρώνεις για τη κατανάλωση ρεύματος. συνήθως έκαιγα γύρω στις 1300 με 1400 κιλοβατώρες και πλήρωνα κάπου μεταξύ 130 και 150 ευρώ. στο προηγούμενο λογαριασμό έκαψα 1800 κιλοβατώρες, και μου ήρθε 349 ευρώ! δηλαδή επειδή κατανάλωσα περίπου 30% παραπάνω, επειδή πέρασα το όριο χρέωσης ως τις 1600kwh, χρεώθηκα με την επόμενη τιμή τη κάθε κιλοβατώρα, και έτσι χρειάζεται να πληρώσω έως και παραπάνω από 100% (!!!) και φυσικά τραβάω τα μαλλιά μου. 1
Backpacker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε LED λάμπες στο σπίτι...ειδικά τις 1/2 λάμπες που θα καις κάτα 90%..δλδ του καθιστικού σου και της κρεβατοκάμαρας. Κοίτα αν μπορείς εσύ ή αλλο μελος της οικογένειας σου να μπει σε κοινωνικο τιμολογιο ωστε να μπει η ΔΕΗ στο ονομα σου/του. Είναι τρελή η διαφορά στην χρέωση με κοινωνικό τιμολόγιο. Το νερό δεν εχει μεγαλες διαφορες. Πλυντήρια βαζε στο αλλο σπιτι για το ρευμα οχι για το νερο. Για τα ντους για ενα ατομο σε 20 λεπτα ο θερμοσίφωνας έχει νερό. Επίσης αν παίρνεις τάπερ απτο σπιτι και τα ζεσταινεις τοτε τα έξοδα σου θα ειναι μηδαμινά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα