Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την κυκλοφορία των Lumia 950, Lumia 950 XL και Lumia 550, η Microsoft θα ανακοινώσει σύντομα ένα ακόμα smartphone (πέρα από το Lumia 850) με την ονομασία Lumia 650.

Το Lumia 650, θα διαφημιστεί από την Microsoft ως ένα οικονομικό business phone, και αποτελεί τον διάδοχο του Lumia 640.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Lumia 650 θα κάνει ντεμπούτο τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και σε λευκό χρώμα, ενώ θα διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο.
Από άποψη χαρακτηριστικών, αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280 pixels (ενδεχομένως τεχνολογίας OLED), εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels και κύρια κάμερα 8,0 Megapixels που θα συνοδεύεται από LED flash.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 212 SoC, το οποίο με την σειρά του ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz (Cortex-A7) και τον επεξεργαστή γραφικών Adreno 304.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: WindowsCentral
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δέν μπορώ να καταλάβω τα σκεπτικά κάποιων εταιριών...

βγάζεις την ναυαρχίδα 950 950χ με ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ που μοιάζει με κινητό των 150 ευρώ και έχει τα απίστευτα specs.

πάς μετά και βάζεις premium υλικά σε τηλέφωνο της πλάκας (γνώμη μου) και το πουλάς ώς bussines...

ή εγώ κάτι δέν καταλαβαίνω καλά ή το έχουνε χαμένο...

• Like 19
Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται, αλλα δε μπορώ να καταλάβω γτ στο lumia 950 δεν έβαλε μεταλλικό πλαισιο και έβαλε σε αυτο!!! Αν και η αίσθηση του πλαστικού στο lumia 950 που έχω εδώ και ένα μήνα είναι ωραία, δε γλιστράει κρατιέται καλά

Sent from my RM-1118_15207

Δημοσ.

Πολύ όμορφο αλλα θα περιμένω για το 850 αν δεν έχει ακυρωθεί.

Σχετικά με το 950 ήταν σχεδιο της Νοκια. Όχι της Microsoft. H επομενη ναυαρχιδα θα είναι 100% Microsoft κατω από την ομάδα του Panos Panay

οσο υπηρχε η nokia κρατουσε καλα την wp πλατφορμα

οταν αρχισε να βγαζει κινητα η ms η μια μλκα πισω απο την αλλη

Όσο υπηρχε η Νοκια τα Lumia ήταν πανάκριβα.

Η νοκια δεν θα εβγαζε ποτε κινητό σαν το 640XL με τέτοια χαρακτηριστικά και τόσο χαμηλή τιμή.

Πάλι καλα που την πήρε η ms και βλέπουμε καλες οικονομικες συσκευες

δεν ξένα περνώ Windows Phone.

Οσες φορες και να το γραψεις πραγματικά κανεις δεν ενδιαφέρεται

Μια χαρά κινητακι ! Μην ξεχνάμε οτι αφορά την entry αγορά . Το μόνο που μένει να δουμε ειναι τα 750 850 και το 1050!!!

Sent from my Lumia 1020

1050 δεν θα δεις.

Και βασικά δεν υπάρχει λογος όταν η κάμερα του 950 είναι καλύτερη από του 1020

Snapdragon 212; γιατί;;;

Για να είναι σούπερ οικονομικό.

Και όμορφο είναι αρκετά.

Πολύ καλή υλοποίηση, με μια καλή τιμή παίζει μπαλιτσα χωρις αντίπαλο στη low end κατηγορια.

• Like 13
Δημοσ.

@πιτσαρας Καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του αλλα το κακό είναι πως το ποσοστό των WP πέφτει ραγδαία. Μέσα σε λίγους μήνες έπεσε απο τα 2,5% στα 1,7% και υπάρχει μεγάλη έλλειψη εφαρμογών και developers για να αναπτύσσουν εφαρμογές. Δεν μπορώ να πω πως τα WP με απογοήτευσαν όμως το θεωρώ κατώτερο (προσωπική άποψη) απο το Android (ειδικά σε εφαρμογές).

• Like 1
Δημοσ.

Κάποτε τα WP8 είχαν τουλάχιστον τις καλύτερες κάμερες και τους NOKIA->HERE maps και σε αυτά υπερτερούσαν, έστω και χωρις apps. Τώρα σε τι υπερτερούν;

Νομίζω ότι η MS με τις επιλογές της απλά προσθέτει επιπλέον καρφιά στο φέρετρο. Και η κηδεία, δυστυχώς, δεν αργεί...

• Like 1
Δημοσ.

@πιτσαρας Καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του αλλα το κακό είναι πως το ποσοστό των WP πέφτει ραγδαία. Μέσα σε λίγους μήνες έπεσε απο τα 2,5% στα 1,7% και υπάρχει μεγάλη έλλειψη εφαρμογών και developers για να αναπτύσσουν εφαρμογές. Δεν μπορώ να πω πως τα WP με απογοήτευσαν όμως το θεωρώ κατώτερο (προσωπική άποψη) απο το Android (ειδικά σε εφαρμογές).

Δεν με νοιάζει μαν και ας πήγαν στο 0.01%

Εφόσον δεν υπάρχει αντίπαλος με φθηνά, ποιοτικά κινητά με σταθερό os χωρις lags και αναβαθμίσεις θα αγοραζω μόνο WP.

Μια βολτα στο WinCentral να δειτε ποσες εταιριες πλέον βγάζουν universal εφαρμογές ενώ παλιότερα με τα 8.1 δεν έβγαζαν.

Και αυτό είναι το μισό σχεδιο.

Κατσε να ολοκληρωθεί και το project islandwood και μετα αντε γεια.

Κάποτε τα WP8 είχαν τουλάχιστον τις καλύτερες κάμερες και τους NOKIA->HERE maps και σε αυτά υπερτερούσαν, έστω και χωρις apps. Τώρα σε τι υπερτερούν;

Νομίζω ότι η MS με τις επιλογές της απλά προσθέτει επιπλέον καρφιά στο φέρετρο. Και η κηδεία, δυστυχώς, δεν αργεί...

Ακόμα έχουν τις καλυτερες καμερες

Το 640xl μου σκοτώνει οτιδηποτε από την μερια του αντροιντ στα ιδια λεφτα και κοντράρετε μόνο με ναυαρχίδες. Τις οποιες ναυαρχιδες τις σκοτώνει το 950.

Επισης πιστεψε το η τσέκαρε το μόνος σου, το 640xl μου βγάζει καλυτερες φωτο από το iphone 6. Αν παμε και σε βραδινες λείψεις, απλα το iphone είναι ανύπαρκτο.

Ps1: Το κινητό μου έχει 190€ ;)

Ps2: Η ιδια ms έχει δηλώσει πως θα βγάζει συνεχως κινητα, ούτως η άλλως τσαμπα τα βγάζει από τις πατεντες που πληρώνει η google για το αντροιντ. Τα χρειάζεται για το οικοσυστημα και ευτυχώς θα τα έχουμε ακομα να αγοραζουμε κανα φθηνό κινητό που να μην κολλάει μετα από 2μηνες και να βλεπουμε και κανα απντειτ

• Like 7
Δημοσ.

Η τιμη θα καθορισει αν αξιζει. Τα Specs ειναι μια χαρα.

To Lumia 925 με Dual-core 1.5 GHz Krait παει μια χαρα τα 10αρια γιατι οχι αυτο...

Αν με ρωταγαν θα το εβαζα μεταξυ 150-200€ για να ειναι καλη επιλογη αγορας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...