LongTom Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχοντας το 640 εδώ και μια εβδομάδα,αγορά των 114€(850DKK), μπορώ να πω ότι δεν κολλάει πουθενά,ούτε έβγαλε κανένα πρόβλημα. Αυτό με τις ίδιες πάνω κάτω εφαρμογές με το android μου και κάτι παραπάνω. Επίσης οι διαθέσιμες εφαρμογές είναι ίδιες ή παρόμοιες με του android,τίποτα δεν μου έλειψε πραγματικά στην μετάβαση. Δεν ξέρω που βασίζονται αυτά που γράφετε, το 650 εάν είναι τόσο καλό όσο ο προκάτοχος του θα τα σπάει,στο φάσμα τιμής του. Όλα αυτά επαναλαμβάνω για αγορά των 114€(850DKK),όποιος βρει κάτι καλύτερο από τους ανταγωνιστές να μας ενημερώσει. 1
georgepppo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχοντας το 640 εδώ και μια εβδομάδα,αγορά των 114€(850DKK), μπορώ να πω ότι δεν κολλάει πουθενά,ούτε έβγαλε κανένα πρόβλημα. Αυτό με τις ίδιες πάνω κάτω εφαρμογές με το android μου και κάτι παραπάνω. Επίσης οι διαθέσιμες εφαρμογές είναι ίδιες ή παρόμοιες με του android,τίποτα δεν μου έλειψε πραγματικά στην μετάβαση. Δεν ξέρω που βασίζονται αυτά που γράφετε, το 650 εάν είναι τόσο καλό όσο ο προκάτοχος του θα τα σπάει,στο φάσμα τιμής του. Όλα αυτά επαναλαμβάνω για αγορά των 114€(850DKK),όποιος βρει κάτι καλύτερο από τους ανταγωνιστές να μας ενημερώσει. στα σκρουζ ξεκινάει απο 130 ευρώ,δεν ξέρω που το βρήκες 114 και τι είναι το 850DKK αλλά στα 150 που έχει κανονικά σε μαγαζιά πολύ λίγα android (απο το ίδιο μαγαζί) έχουν το ίδιο καλά χαρακτηριστικά και μιλάω για μπαταρία,κάμερα,οθόνη και όλο το πακέτο,όχι απλά να φτάνει τα 8mp η κάμερα και μερικά απο τα χαρακτηριστικά του,ένα εξ αυτών είναι το lenovo A6000,τώρα οι κινεζιές απο εξωτερικό κλπ δεν τα φτάνουν σε ποιότητα,αξιοπιστία και σερβις οπότε δεν μετράνε στον ανταγωνισμό για μένα.
Soulseeker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στην Δανια το βρηκε . το 850DKK ειναι 850 δανεζικες κορώνες = 114€
georgepppo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στην Δανια το βρηκε . το 850DKK ειναι 850 δανεζικες κορώνες = 114€ τότε δεν μπορεί να βασιστεί κανένας σε αυτή την τιμή γιατί είναι εξωτερικού,σε ελλάδα ας πούμε 130 αρχική τιμή σκρουτζ και 150 μαγαζιού
Πιτσαράς Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 στα σκρουζ ξεκινάει απο 130 ευρώ,δεν ξέρω που το βρήκες 114 και τι είναι το 850DKK αλλά στα 150 που έχει κανονικά σε μαγαζιά πολύ λίγα android (απο το ίδιο μαγαζί) έχουν το ίδιο καλά χαρακτηριστικά και μιλάω για μπαταρία,κάμερα,οθόνη και όλο το πακέτο,όχι απλά να φτάνει τα 8mp η κάμερα και μερικά απο τα χαρακτηριστικά του,ένα εξ αυτών είναι το lenovo A6000,τώρα οι κινεζιές απο εξωτερικό κλπ δεν τα φτάνουν σε ποιότητα,αξιοπιστία και σερβις οπότε δεν μετράνε στον ανταγωνισμό για μένα.Το συγκεκριμένο λενοβο έχει πολύ χάλια κάμερα btw
tsalin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ΈΕΕλεος με τα specs... Δεν μπορείς να συγκρίνεις specs σε διαφορετικό λειτουργικό... Αν το τηλέφωνο πάει σφαίρα με λιγότερη μνήμη σημαίνει ότι το λειτουργικό είναι καλύτερα γραμμένο και οι εφαρμογές ελεγμένες. Αν πάλι λειτουργεί με χαμηλότερο χρονισμό, τότε έχεις καλύτερο balance στην ενέργεια. Τώρα αν είσαι 12 στα 13 και συζητάς τι θα σου φέρει ο Αϊ Βασίλης, τότε πάω πάσο... Επειδή όμως εγώ δυστυχώς είμαι τα τελευταία 20 χρόνια στον κόσμο των ενηλίκων, τότε έχω να πω ότι η άποψη του Fulgore με καλύπτει πλήρως... 200€ για το 640LTE ή 149€ για το DS και τα ρέστα στην τσέπη! Αν εσείς μπορείτε να βρείτε καλύτερη συσκευή στα λεφτά αυτά ελάτε να μου πείτε... Α! και επειδή κάποιος έγραψε για το Moto G, αν κανείς συγκρίνει τα specs τότε τα βρίσκει ίδια... αν όμως τα δει από κοντά τότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Προσωπικά το βρίσκω εντελώς εκτός του δικού μου γούστου... Τέλος, για τους Κινέζους δεν έχει νόημα καν να συζητάμε. Είνα μία κατηγορία μόνη τους που αφορά κυρίως το ερώτημα φθηνό επώνυμο ή Κινέζικο. Μόνο και μόνο λόγω SAR και service είναι εκτός δικών μου λιστών...
takisffff Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλά ακόμη πιστευτέ πως φταίει η έλλειψη εφαρμογών απ το store της Microsoft για τις λίγες πωλήσεις που έχουν τα wp? Πολύ απλά είναι το εντελώς απαράδεκτο μενού και τα εντελώς απαράδεκτα tiles που έχει. Δεν γνωρίζω κανένα που να έχει δουλέψει mp και να μη μου είπε αυτό. "Ωραία τρέχει αλλά έχει χάλια μενού". Ολα τ άλλα είναι κουταμάρες. ΝΑ άφηνε τουλάχιστον και κανα λανσερ να βγει να το κάνανε σαν android. Λίγο έτσι πιο ομορφούλι με κάτι που φέρνει σε κύκλο. Μπα. Οχι κύριε μία επιφάνεια θα έχεις. Να τα στριμώξεις εκεί θες δε θες μες στα τετραγωνάκια.
Πιτσαράς Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλά ακόμη πιστευτέ πως φταίει η έλλειψη εφαρμογών απ το store της Microsoft για τις λίγες πωλήσεις που έχουν τα wp? Πολύ απλά είναι το εντελώς απαράδεκτο μενού και τα εντελώς απαράδεκτα tiles που έχει. Δεν γνωρίζω κανένα που να έχει δουλέψει mp και να μη μου είπε αυτό. "Ωραία τρέχει αλλά έχει χάλια μενού". Ολα τ άλλα είναι κουταμάρες. ΝΑ άφηνε τουλάχιστον και κανα λανσερ να βγει να το κάνανε σαν android. Λίγο έτσι πιο ομορφούλι με κάτι που φέρνει σε κύκλο. Μπα. Οχι κύριε μία επιφάνεια θα έχεις. Να τα στριμώξεις εκεί θες δε θες μες στα τετραγωνάκια.Απλα μείνε στο αντροιντ η στο ιος με τα στατικα εικονίδια. Αν καταλαβαινες ποσο βολικά είναι τα ταιλς ισως αλλαζες γνώμη. Απλα ο κλασσικός ελληνας δεν θέλει να μάθει. Δωστου win xp και counter 1.6
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Απλα μείνε στο αντροιντ η στο ιος με τα στατικα εικονίδια. Αν καταλαβαινες ποσο βολικά είναι τα ταιλς ισως αλλαζες γνώμη. Απλα ο κλασσικός ελληνας δεν θέλει να μάθει. Δωστου win xp και counter 1.6 Ξεχασες και τα blackberry που ειναι μια απο τα ιδια. Το γιατι πρεπει να κραζουμε τον κοσμο αν δεν τον βολευει(ή βολευει)κατι ακομα δεν καταλαβα. Κατακριτεος δηλαδη οποιου δεν του αρεσουν τα tiles των WP???Το διαβασαμε και αυτο.
LongTom Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 τότε δεν μπορεί να βασιστεί κανένας σε αυτή την τιμή γιατί είναι εξωτερικού,σε ελλάδα ας πούμε 130 αρχική τιμή σκρουτζ και 150 μαγαζιού Στην Δανια το βρηκε . το 850DKK ειναι 850 δανεζικες κορώνες = 114€ στα σκρουζ ξεκινάει απο 130 ευρώ,δεν ξέρω που το βρήκες 114 και τι είναι το 850DKK αλλά στα 150 που έχει κανονικά σε μαγαζιά πολύ λίγα android (απο το ίδιο μαγαζί) έχουν το ίδιο καλά χαρακτηριστικά και μιλάω για μπαταρία,κάμερα,οθόνη και όλο το πακέτο,όχι απλά να φτάνει τα 8mp η κάμερα και μερικά απο τα χαρακτηριστικά του,ένα εξ αυτών είναι το lenovo A6000,τώρα οι κινεζιές απο εξωτερικό κλπ δεν τα φτάνουν σε ποιότητα,αξιοπιστία και σερβις οπότε δεν μετράνε στον ανταγωνισμό για μένα. Όπως σου απάντησαν είναι του εξωτερικού(ή εσωτερικού για εμένα).Δεν το αγόρασα Ελλάδα και δεν το αγόρασα σε ευρώ,για αυτό και η σημείωση στο προηγούμενο μου μήνυμα. Η τιμή βέβαια είναι στα ίδια επίπεδα με Ελλάδας και τα 20-30€ διαφορά δεν είναι τίποτα συνταρακτικό. Η ουσία του πράγματος δεν είναι τα χαρακτηριστικά,τα οποία είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά,αλλά ότι αγοράζεις μια συσκευή πάμφθηνα που κάνει τα πάντα και δεν κολλάει πουθενά,εν αντιθέση με τον ανταγωνισμό. Τα win phone, από προσωπική άποψη/εμπειρία πάντα, είναι ότι καλύτερο έχω δει σε VfM. Καλά ακόμη πιστευτέ πως φταίει η έλλειψη εφαρμογών απ το store της Microsoft για τις λίγες πωλήσεις που έχουν τα wp? Πολύ απλά είναι το εντελώς απαράδεκτο μενού και τα εντελώς απαράδεκτα tiles που έχει. Δεν γνωρίζω κανένα που να έχει δουλέψει mp και να μη μου είπε αυτό. "Ωραία τρέχει αλλά έχει χάλια μενού". Ολα τ άλλα είναι κουταμάρες. ΝΑ άφηνε τουλάχιστον και κανα λανσερ να βγει να το κάνανε σαν android. Λίγο έτσι πιο ομορφούλι με κάτι που φέρνει σε κύκλο. Μπα. Οχι κύριε μία επιφάνεια θα έχεις. Να τα στριμώξεις εκεί θες δε θες μες στα τετραγωνάκια. Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα tiles/φάκελοι των win phone παρά τα εικονίδια των android/ios. Επίσης το μενού είναι καλύτερο πιστεύω από των android,τουλάχιστον μέχρι το 4.x.x που έχω δει.
georgepppo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά εγώ όντας χρήστης των xperia x8,nexus s,galaxy trend plus με τα xperia και nexus να έχουν φάει custom roms με το κουταλάκι, απο android είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το μενού αλλά κολλάει το μπ@@@λο συνέχεια,με τα wp απο την άλλη είμαι και πάλι ευχαριστημένος με το μενού τους δεν με χαλάει καθόλου και το έμαθα σε λίγες μέρες και τώρα μπορώ να πω ότι το παίζω στα δάχτυλα αλλά ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ αυτό το χάλι του android που άμα ανοίξεις messenger σε background και πας να ανοίξεις και κανέναν chrome σέρνεται το σύμπαν δεν το καταλαβαίνω,το τελευταίο trend plus είχε 768mb ram,ικανοποιητικά για να δουλεύει απλά μπορώ να πω αλλά στην πράξη κόλλαγε απίστευτα και όλο το παραμύθι ξεκίνησε απο την icecream γιατί όταν είχα το nexus με 2.3.6 πήγαινε σφαίρα με τα 512mb ram και με το που περνάω 4+ έγινε λες και πέρασες vista σε pentium 2. έχω δει και της μάνας μου το lumia 532 που παρότι είναι κινητό των 80 ευρώ δεν κολλάει και αυτό ΠΟΤΕ ένα χρόνο τώρα ,ενώ android των 80 ευρώ θα σκέφτεσαι να ανοίξεις και μουσική ενώ είσαι στον chrome. τώρα μετά το lumia 640 μου δεν θα πάω ξανά σε android..... 1
Πιτσαράς Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ξεχασες και τα blackberry που ειναι μια απο τα ιδια. Το γιατι πρεπει να κραζουμε τον κοσμο αν δεν τον βολευει(ή βολευει)κατι ακομα δεν καταλαβα. Κατακριτεος δηλαδη οποιου δεν του αρεσουν τα tiles των WP???Το διαβασαμε και αυτο.Πιστεύει ότι είναι απαισια τα tiles για ολους, από μονος του, χωρις κάποια πηγή. Κάποια ερευνα. Απλα εγραψε ότι του ειπε η γκαγκανα του. Πιστεύω ότι είναι ο κλασσικός ελληνας που δεν δοκιμαζει και κράζει γιατι είναι κάτι καινούριο και διαφορετιο. Χωρίς κάποια πηγή και γω. Απλα έγραψα ότι ειπε η γκαγκανα μου. See?
takisffff Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Οπα όπα παιδιά. Ποιον έκραξα? Ας μου πει ένας ποιον έκραξα. Και δεν είμαι ο κλασικός Ελληνας που απλά κράζει τα tiles.Τα έχω δουλέψει στο τάμπλετ μου με 8.1 win και έχω την δική μου άποψη γι αυτά. Απλά μεταφέρω την άποψη του περισσότερου κόσμου. ΚΑι ο κόσμος τουλάχιστον με όσους εγώ συναναστρέφομαι έχει αυτήν την άποψη. Και σιγά μην κάτσει ο κόσμος να μάθει αν τον βολεύει ή όχι. Ολοι ξέρουμε πως στέφετε και ενεργεί η μάζα. Το πιάνει στα χέρια του 2 λεπτά και μετά τέρμα. Αυτό φταίει. Αν τον κερδίσεις σε αυτά τα δύο λεπτά έχει καλώς. Αν όχι τέρμα. Οταν το καταλάβουν αυτό στην Microsoft τότε ίσως να φτιάξουν κάτι που να μπορεί ο απλός χρήστης να το πιάνει και να το χαίρετε με την μία και όχι μετά από εκπαίδευση. Αυτός για μένα είναι ο λόγος που δεν πουλάει και όχι το στορ ή το πόσο καλό είναι το λειτουργικό ή ένα σορό άλλα για τα οποία ο κόσμος πολύ δεν νοιάζεται. Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν είναι κράξιμο. Δεν την είπα σε κανέναν και ούτε κατέκρινα όσους έχουν βολευτεί το λειτουργικό.
tsalin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε takis, ο καθένας έχει αυτό που τον βολεύει... Εσένα σου αρέσουν τα εικονίδια, εγώ τα βρίσκω πλέον βαρετά... Σου αρέσει η γραμματοσειρά του android που έχεις, εμένα μου αρέσει η minimal απλότητα της γραμματοσειράς των WP, όπως και το black background. Επίσης μου αρέσει το περιβάλλον του iOS, αν και δεν θα έδινα ποτέ τα χρήματα που ζητάει η Apple. Γενικά πάντως για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τα WP, αλλά όχι για το πώς λειτουργούν ούτε και για το interface τους (βολεύουν δεν βολεύουν τα tiles...)... Τέλος μια επισήμανση για τις μάζες... εδώ υπάρχει κόσμος που δίνει λεφτά στην Samsung για να αγοράσει bloatware με τον τόνο, η M$ σας πείραξε?? 1
adtakhs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Με τόσα δυνατά android κινητά από τους κινέζους στην αγορά και πλεον με μπόλικη μνήμη, ποιος ο λόγος για Ms κινητό? H Ms προσπαθεί να πουλήσει μέσα από χαμηλές τιμές στην χαμηλή κατηγορία τιμών με ελαφρύ λειτουργικό, αλλά ξεχνά πως πλέον η πίτα σε αυτή την κατηγορία ανήκει στους Κινέζους .... Ειναι απλό, δεν μπορεί να τους κοντραρει ... Ούτε μέσω λειτουργικού, ούτε μέσω χαρακτηριστικών .... Ξεκινώντας από τα doogee galicia x5 και τα doogee galicia x5 pro των 70 και 95€ Συνεχίζοντας με τα lenovo vibe p1m των 140€ , το Doogee F3 pro των 8 πυρήνων και των 3GB Ram με υπέροχο αισθητήρα κάμερας και fhd οθόνη και το doogee f5 στις 5.5" . Συνεχίζοντας με τα Meizu M2 note και τα Xiaomi Redmi Note 2 με τον X10 Βλέπουμε πως από το 50€ έως τα 200€ δεν υπάρχει χώρος για Microsoft κινητό πλέον ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα