adtakhs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο windows mobile άλλο phone. Διαφορετικό μοντέλο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εντάξη, γελάνε και οι πέτρες ..... Κάτσε να δεις που αν αλλάξω όνομα θα είμαι και άλλος άνθρωπος ....
Πιτσαράς Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξη, γελάνε και οι πέτρες ..... Κάτσε να δεις που αν αλλάξω όνομα θα είμαι και άλλος άνθρωπος .... Μόλις καταλάβεις ότι είναι διαφορετικές σειρές, και στοχεύουν διαφορετικούς καταναλωτές θα είσαι άξιος συζήτησης. Προς το παρόν, σχολείο.
AlexKane Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 είναι διαφορετικές σειρές, και στοχεύουν διαφορετικούς καταναλωτές μπλα, μπλα, μπλά.... Μπά. Στους ίδιους καταναλωτές απευθύνονται και τα δύο
takisffff Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Επειδή είχα win phone πολύ καιρό πριν τα android τα σας πως ουδεμία σχέση έχουν τα Mobile με τα phone. Τα win mobile πολύ απλά δεν μετράνε. Ο κόσμος δεν τα είχε αποδεχτεί, οι περισσότεροι απλά τα αγνοούσαν. Η οθόνη ήθελε πενάκι ή νυχάκι, ήταν τεράστια σε σχέση με την οθόνη τους κλπ κλπ. Pρώτο απ όλα και που τάραξε τα νερά ήταν το Iphone3. Η νύχτα με τη μέρα με τα win, μπορούσε ο κόσμος να τα χειριστεί πολύ εύκολα και γενικά δεν είχαν αντίπαλο. Κάπου εκεί ήρθε και το android αλλά ήταν εντελώς ανώριμο να χτυπήσει την apple που έπαιζε μπάλα μόνη της. Πριν την έλευση του iphone4 είχε βγει όμως το android 2.3 gingerbread που ήταν αρκετά ώριμο να το δουλέψει η μάζα, που λόγο Iphone άρχισε να γλυκοκοιτάζει τα έξυπνα τηλέφωνα. Οπότε όσοι δεν ήθελαν να δώσουν πολλά για iphone πήγαν σε android και όσοι είχαν λόξα πήγαν iphone. Μετά ήρθαν τα win7 αλλά η πίτα είχε μοιραστεί. Οι νοκιακιδες κυρίως είχαν πάει σε iphone, είναι και λίγο κάπως το λειτουργικό (μιλάω πάντα για την μάζα) δεν είχε προγράμματα το στορ τότε, έφυγε και η nokia κάποια στιγμή. Ε πόσα χτυπήματα πια να δεχτεί. (κάπως έτσι τα θυμάμαι εγώ τα πράγματα μπορεί και να κάνω λάθος) Πάντως το είχα γράψει και πριν και το ξαναλέω. Οποιος απλός χρήστης κρατάει τέτοιο τηλέφωνο στα χέρια του μετά από λίγο το πετάει στην άκρη. Δεν λέω αν είναι καλό ή όχι το λειτουργικό ή αν είναι όμορφο ή οτιδήποτε άλλο. Δεν το κρίνω. Απλά δεν αρέσει.
LongTom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Επειδή είχα win phone πολύ καιρό πριν τα android τα σας πως ουδεμία σχέση έχουν τα Mobile με τα phone. Τα win mobile πολύ απλά δεν μετράνε. Ο κόσμος δεν τα είχε αποδεχτεί, οι περισσότεροι απλά τα αγνοούσαν. Η οθόνη ήθελε πενάκι ή νυχάκι, ήταν τεράστια σε σχέση με την οθόνη τους κλπ κλπ. Pρώτο απ όλα και που τάραξε τα νερά ήταν το Iphone3. Η νύχτα με τη μέρα με τα win, μπορούσε ο κόσμος να τα χειριστεί πολύ εύκολα και γενικά δεν είχαν αντίπαλο. Κάπου εκεί ήρθε και το android αλλά ήταν εντελώς ανώριμο να χτυπήσει την apple που έπαιζε μπάλα μόνη της. Πριν την έλευση του iphone4 είχε βγει όμως το android 2.3 gingerbread που ήταν αρκετά ώριμο να το δουλέψει η μάζα, που λόγο Iphone άρχισε να γλυκοκοιτάζει τα έξυπνα τηλέφωνα. Οπότε όσοι δεν ήθελαν να δώσουν πολλά για iphone πήγαν σε android και όσοι είχαν λόξα πήγαν iphone. Μετά ήρθαν τα win7 αλλά η πίτα είχε μοιραστεί. Οι νοκιακιδες κυρίως είχαν πάει σε iphone, είναι και λίγο κάπως το λειτουργικό (μιλάω πάντα για την μάζα) δεν είχε προγράμματα το στορ τότε, έφυγε και η nokia κάποια στιγμή. Ε πόσα χτυπήματα πια να δεχτεί. (κάπως έτσι τα θυμάμαι εγώ τα πράγματα μπορεί και να κάνω λάθος) Πάντως το είχα γράψει και πριν και το ξαναλέω. Οποιος απλός χρήστης κρατάει τέτοιο τηλέφωνο στα χέρια του μετά από λίγο το πετάει στην άκρη. Δεν λέω αν είναι καλό ή όχι το λειτουργικό ή αν είναι όμορφο ή οτιδήποτε άλλο. Δεν το κρίνω. Απλά δεν αρέσει. Εγώ και 2-3 άλλοι φίλοι και συνάδελφοι δεν το πετάξαμε πάντως το 640. Μάλλον δεν είμαστε απλοί χρήστες... Επίσης σε όλο το ποστ έκρινες και κατάκρινες τα win phones,ακόμη και με την τελευταία πρόταση το κάνεις.... 1
Πιτσαράς Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Επειδή είχα win phone πολύ καιρό πριν τα android τα σας πως ουδεμία σχέση έχουν τα Mobile με τα phone. Τα win mobile πολύ απλά δεν μετράνε. Ο κόσμος δεν τα είχε αποδεχτεί, οι περισσότεροι απλά τα αγνοούσαν. Η οθόνη ήθελε πενάκι ή νυχάκι, ήταν τεράστια σε σχέση με την οθόνη τους κλπ κλπ. Pρώτο απ όλα και που τάραξε τα νερά ήταν το Iphone3. Η νύχτα με τη μέρα με τα win, μπορούσε ο κόσμος να τα χειριστεί πολύ εύκολα και γενικά δεν είχαν αντίπαλο. Κάπου εκεί ήρθε και το android αλλά ήταν εντελώς ανώριμο να χτυπήσει την apple που έπαιζε μπάλα μόνη της. Πριν την έλευση του iphone4 είχε βγει όμως το android 2.3 gingerbread που ήταν αρκετά ώριμο να το δουλέψει η μάζα, που λόγο Iphone άρχισε να γλυκοκοιτάζει τα έξυπνα τηλέφωνα. Οπότε όσοι δεν ήθελαν να δώσουν πολλά για iphone πήγαν σε android και όσοι είχαν λόξα πήγαν iphone. Μετά ήρθαν τα win7 αλλά η πίτα είχε μοιραστεί. Οι νοκιακιδες κυρίως είχαν πάει σε iphone, είναι και λίγο κάπως το λειτουργικό (μιλάω πάντα για την μάζα) δεν είχε προγράμματα το στορ τότε, έφυγε και η nokia κάποια στιγμή. Ε πόσα χτυπήματα πια να δεχτεί. (κάπως έτσι τα θυμάμαι εγώ τα πράγματα μπορεί και να κάνω λάθος) Πάντως το είχα γράψει και πριν και το ξαναλέω. Οποιος απλός χρήστης κρατάει τέτοιο τηλέφωνο στα χέρια του μετά από λίγο το πετάει στην άκρη. Δεν λέω αν είναι καλό ή όχι το λειτουργικό ή αν είναι όμορφο ή οτιδήποτε άλλο. Δεν το κρίνω. Απλά δεν αρέσει.Τι με νοιάζει αν αρέσει στις χαζογκομενες (όπως το iPhone) η στους καμένους androidαδες όταν μπορώ να κάνω τη δουλεια μου γρηγορότερα και ασφαλέστερα και οικονομικότερα και καλύτερα; Μετρανε δε μετρανε ολο και περισσότερος ντορος τελευταία γύρω από το ονομα τους. Και ολο πιο πολλοί αντροινταδες βγάζουν κόμπλεξ και γραφουν κατεβατά Αυτό πάει να πει πολλα Αυτη είναι μόνο η αρχή Καλο πασχα
takisffff Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγώ και 2-3 άλλοι φίλοι και συνάδελφοι δεν το πετάξαμε πάντως το 640. Μάλλον δεν είμαστε απλοί χρήστες... Επίσης σε όλο το ποστ έκρινες και κατάκρινες τα win phones,ακόμη και με την τελευταία πρόταση το κάνεις.... Πως δηλαδή το κατακρίνω? Απλά λέω τις αντιδράσεις του απλού χρήστη. Μεταφορά κάνω όσων βλέπω. Οσοι το πιάνουν και δεν του δίνουν μία ευκαιρία να το καταλάβουν πως δουλεύει σαν λειτουργικό κάνουν αυτό που είπα. Απλά το πετάνε στην άκρη. Γι αυτό τον λόγο κατά τη γνώμη μου και για όλους τους άλλους πους έγραψα πιο πάνω έχει πατώσει το λειτουργικό και όχι γιατί δεν είναι καλό ή δεν έχει πολλές εφαρμογές κλπ. Μια χαρά είναι το λειτουργικό είναι αν θες την προσωπική μυο άποψη και μια χαρά store εχει.
Πιτσαράς Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πως δηλαδή το κατακρίνω? Απλά λέω τις αντιδράσεις του απλού χρήστη. Μεταφορά κάνω όσων βλέπω. Οσοι το πιάνουν και δεν του δίνουν μία ευκαιρία να το καταλάβουν πως δουλεύει σαν λειτουργικό κάνουν αυτό που είπα. Απλά το πετάνε στην άκρη. Γι αυτό τον λόγο κατά τη γνώμη μου και για όλους τους άλλους πους έγραψα πιο πάνω έχει πατώσει το λειτουργικό και όχι γιατί δεν είναι καλό ή δεν έχει πολλές εφαρμογές κλπ. Μια χαρά είναι το λειτουργικό είναι αν θες την προσωπική μυο άποψη και μια χαρά store εχει.Το καταλαβαίνω αυτό που γραφεις.Αν θέλουν να παίρνουν φθηνα αντροιντ και να το κοπανανε απο εδω και από εκεί από τα νεύρα τους λόγο λαγκ, ας συνεχίσουν να παίρνουν. Κάποια στιγμή, κάποιοι θα ξυπνήσουν και θα καταλάβουν τι παίζει.
takisffff Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Λάγκ και android (ακόμη και οι ναυαρχίδες έχουν λαγκ) πάνε μαζί, αλλά νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός με το "κοπανανε απο εδω και από εκεί από τα νεύρα τους λόγο λαγκ". Εχει αλλάξει η κατάσταση στα android Προς το καλύτερο και δεν είναι ενοχλητικό. Τις περισσότερες στιγμές είναι στιγμιαίο ακόμη και στα φθηνά τηλέφωνα. Βασικά όποιο έχει 2 γκίγκα ραμ ανεξάρτητα τι επεξεργαστή φοράει τρέχει πολύ καλά. Και εννοείται πως με τόσες πολλές εταιρίες να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρι αρκετά τηλέφωνα έχουν προβλήματα. ΜΑ η κάμερα μα η ποιότητα μα η οθόνη μα το gps κλπ κλπ. Αλλά τώρα πια υπάρχουν και καταξιωμένες Κινέζικες εταιρίες που δίνουν φθηνά τηλέφωνα με 2 gigs ram χωρίς προβλήματα, με εγγύηση 2 χρόνια και σέρβις στην χώρα μας. Οπότε δύσκολο το βλέπω να γυρίζει ο κόσμος στα win εκτός και προσφέρει κάτι που δεν έχουν οι άλλοι. Οπως στα τάμπλετ με το φουλ λειτουργικό που προσφέρει. Βλέπω πολλούς που αγοράζουν τώρα πια ένα τέτοιο τάμπλετ. Βασικά έχω κι εγώ ένα και βλέπω με καλό μάτι την ενοποίηση των τριών συσκευών. Οταν τα καταφέρει τότε ίσως μπορέσουν και βγουν από την αφάνεια τα win phone. Εκτός και αν κάνει το αντίθετο η goggle με λειτουργικό για Pc Που δεν το βλέπω Υ.Γ. Στα win σπασμένα προγράμματα παίζουν? Είναι εύκολο να βρεθούν? Δεν το έχω ψάξει γιατί δεν χρησιμοποιώ τώρα πια σπασμένα προγράμματα, αλλά είναι και αυτός έναν λόγος
Πιτσαράς Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Λάγκ και android (ακόμη και οι ναυαρχίδες έχουν λαγκ) πάνε μαζί, αλλά νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός με το "κοπανανε απο εδω και από εκεί από τα νεύρα τους λόγο λαγκ". Εχει αλλάξει η κατάσταση στα android Προς το καλύτερο και δεν είναι ενοχλητικό. Τις περισσότερες στιγμές είναι στιγμιαίο ακόμη και στα φθηνά τηλέφωνα. Βασικά όποιο έχει 2 γκίγκα ραμ ανεξάρτητα τι επεξεργαστή φοράει τρέχει πολύ καλά. Και εννοείται πως με τόσες πολλές εταιρίες να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρι αρκετά τηλέφωνα έχουν προβλήματα. ΜΑ η κάμερα μα η ποιότητα μα η οθόνη μα το gps κλπ κλπ. Αλλά τώρα πια υπάρχουν και καταξιωμένες Κινέζικες εταιρίες που δίνουν φθηνά τηλέφωνα με 2 gigs ram χωρίς προβλήματα, με εγγύηση 2 χρόνια και σέρβις στην χώρα μας. Οπότε δύσκολο το βλέπω να γυρίζει ο κόσμος στα win εκτός και προσφέρει κάτι που δεν έχουν οι άλλοι. Οπως στα τάμπλετ με το φουλ λειτουργικό που προσφέρει. Βλέπω πολλούς που αγοράζουν τώρα πια ένα τέτοιο τάμπλετ. Βασικά έχω κι εγώ ένα και βλέπω με καλό μάτι την ενοποίηση των τριών συσκευών. Οταν τα καταφέρει τότε ίσως μπορέσουν και βγουν από την αφάνεια τα win phone. Εκτός και αν κάνει το αντίθετο η goggle με λειτουργικό για Pc Που δεν το βλέπω Υ.Γ. Στα win σπασμένα προγράμματα παίζουν? Είναι εύκολο να βρεθούν? Δεν το έχω ψάξει γιατί δεν χρησιμοποιώ τώρα πια σπασμένα προγράμματα, αλλά είναι και αυτός έναν λόγος είτε το πιστεύεις είτε όχι έτσι είναι. Λαγκντροιντ Επειδή γνωστοί μου δεν αλλάζανε σε wp πριν 2 χρονια και φαγανε λαγκ με το κουταλι της σουπας, πήραν το 640 που είναι φθηνό και ηρέμισε το κεφάλι τους. Δεν αντεξανε άλλο. Ειδανε πως είναι ο νταιαλερ να μην κολλάει. Δεν σου μιλάω για ναυαρχίδες. Αλλα για λοου και μιντ κινητά.
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πριν δυο χρόνια ή και λιγότερο έβλεπες lag σε androind μιας και έβαζαν στις λόου και μιντ συσκευές 512mb ram. Πλέον με 90€ ,,έχεις κινητό με 2gb ram ... Οπότε δεν παίζουν lag κ.λ.π 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 είτε το πιστεύεις είτε όχι έτσι είναι. Λαγκντροιντ Επειδή γνωστοί μου δεν αλλάζανε σε wp πριν 2 χρονια και φαγανε λαγκ με το κουταλι της σουπας, πήραν το 640 που είναι φθηνό και ηρέμισε το κεφάλι τους. Δεν αντεξανε άλλο. Ειδανε πως είναι ο νταιαλερ να μην κολλάει. Δεν σου μιλάω για ναυαρχίδες. Αλλα για λοου και μιντ κινητά. Το μεγαλο προβλημα με το Android στην Ελλαδα που το λεγανε lagdroid ηταν στην Samsung με το Touchwiz.Αλλωστε τα πιο καλοπουλημενα κινητα στην Ελλαδα ειναι(οπου και να κοιταξεις παντου Samsung θα δεις).Επαιρνε λοιπον ο κοσμος Samsung του κολλαγε μετα απο ενα σημειο και εβαζε στο ιδιο τσουβαλι ολα τα android κινητα.Δεν αγοραζε πχ σε κατω απο 200ευρω το Moto G γιατι σου ελεγε '' ειναι Motorola κανεις δεν εχει αρα ειναι μαπα'',το ιδιο και με τα Nexus και παει λεγοντας. Και αυτο παει και για τους φιλους σου.Αν ειχανε παρει αντι για το 640(με την ιδια χρηση)το Moto G πχ ουτε εκει θα ειχαν τετοια θεματα με το lag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα