groot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όσοι λένε για profiling, cold reading και NLP, το λιγότερο είναι αργόσχολοι, χωρίς καμία θετική παιδεία (χωρίς ίχνος βασικά, ούτε από δημοτικό) και οι πολιτιστικοί ορίζοντές τους είναι τόσο μικροί όσο να μπορούν να επαληθεύουν τις δοξασίες τους στον μικρόκοσμό τους. 1
LiquidTroll Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι , γουστάρω , να κρίνουμε έναν άνθρωπο απο το αν έχει γαμψή μύτη , αν είναι κοντός ή ψηλός , ή αν έχει κοιλίτσα ή είναι φέτες. Εγώ προτείνω να επαναφέρουμε και την ευγονική. Καπως έτσι ξεκινάει , ξέρετε , όταν η έλειψη παιδείας μας οδηγεί στο να κρίνουμε εύκολα έναν άνθρωπο , γιατί απλά φοβόμαστε την διαφορετικότητά του. Εμπρός λοιπόν , αντί να βλέπουμε την καμπούρα μας , να προσπαθούμε να φτιάξουμε την ψυχή και τον νου μας , και να τον ανεβάσουμε ένα σκαλι παραπάνω , να τα ρίχνουμε σε όποιον "δεν μας κάθετε" ωραία. Μαζί σας , εγώ θα είμαι πρώτος............. ΥΓ : όντας λάτρης της ιστορίας , πάντα απορούσα πως μερικοί άνθρωποι φτάσανε να υποστηρίζουνε φανατικά έναν άνθρωπο που οποιος δεν του έκανε (εβραίοι,γύφτοι , τσιγγάνοι κλπ) , τους θανάτωνε. Τελικά υπάρχει πολύ κόμπλεξ στον κόσμο , και αντι να δει την στραβοσύνη του , κατηγορεί και υποτιμά τους γύρω του για να νιώσει υπερήφανος για τον εαυτό του. Στα διαλα ρε. 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αχεμ, δεν πάει βάσει μύτης, μπάκας, ύψους, φυλής κλπ και το συμπέρασμα δεν είναι υποτίμηση ή θάλαμοι αερίων. Είναι γρήγορη αξιολόγηση του ατόμου με όσα στοιχεία έχεις στη διάθεσή σου για να προβλέψεις συμπεριφορές. Εγώ το ξεκίνησα ως σερβιτόρα ώστε να προφυλάσσομαι από αυτούς που δεν θέλουν να πληρώσουν, από τους παράξενους - βίαιους, από τα λιγούρια κλπ. Με γλίτωσε πολλές φορές από διάφορα.
xpapias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το περίμενα οτι θα γυρίσει προς τα εκεί αν και κάθε λέξη στο αρχικό post ήταν μετρημένη. Να πω και πάλι ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτός ο σκοπός του thread για αυτό έδωσα και παραδείγματα που με αφορούν. Πάντως η αρχική ιδέα του thread δεν αναφεροταν σε επικτητα χαρακτηριστικά όπως πχ το παχος. Καλώς ή κακώς ειμαι και εγω παχύς (και με σημάδια). Αλλά ναι, το πάχος εχει να κάνει με αδυναμία του χαρακτήρα μου - το ότι δεν μπορώ να βάλω όρια στον εαυτό μου. 1
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παιδια εφ οσων ισχυει στατιστικα υπαρχει και καποιο πατερν. το οτι δεν εχει μελετηθει και εξακριβωθει δε σημαινει πως δεν υπαρχει. αυτα περι αφορισμων με αναφορες σε θετικες επιστημες.με τα υπολοιπα συμφωνω. δεν απεκτησε κανεις τα χαρακτηριστικα του ως δια μαγειας μια μερα, αναπτυχθηκαν μαζι με τον χαρακτηρα.δε μπορουμε να εχουμε ιν βιτρο παρατηρηση ανθρωπων για να ξερουμε αν η εμφανιση περ σε συνδεεται με τον χαρακτηρα, αν και προσωπικα το αποκλειω, επειδη ετσι θελω. προσπαθω να κρινω ανθρωπους για επιλογες και οχι για τυχαια πραγματα. επιλεγεις χρωμα μαλλιων (και το να μην επιλεξεις να το αλλαξεις ειναι επιλογη), επιλεγεις ρουχα, επιλεγεις τα παντα λιγο πολυ. Αυτα κρινω. Και πεφτω μεσα συνηθως.
SlickNick Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναδιάβασα το θρεντ και το σκέφτηκα: Έχω παρατηρήσει ότι προσωπικά όταν συναντώ ανθρώπους πέρα από την αρχική εντύπωση που μου κάνει η εμφάνιση τους, τείνω να τους κρίνω από την γλώσσα του σώματος και την γενικότερη εικόνα που μου δίνουν. Πιστεύω μπορείς να καταλάβεις πολλά από τον τρόπο που μιλάει κάποιος, αν σε κοιτάει στα μάτια, πως στέκεται κλπ. Όσο πιο πολύ κόσμο γνωρίζεις τείνεις να ξεχωρίζεις μοτίβα εμφάνισης και γλώσσας σώματος. 2
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναδιάβασα το θρεντ και το σκέφτηκα: Έχω παρατηρήσει ότι προσωπικά όταν συναντώ ανθρώπους πέρα από την αρχική εντύπωση που μου κάνει η εμφάνιση τους, τείνω να τους κρίνω από την γλώσσα του σώματος και την γενικότερη εικόνα που μου δίνουν. Πιστεύω μπορείς να καταλάβεις πολλά από τον τρόπο που μιλάει κάποιος, αν σε κοιτάει στα μάτια, πως στέκεται κλπ. Όσο πιο πολύ κόσμο γνωρίζεις τείνεις να ξεχωρίζεις μοτίβα εμφάνισης και γλώσσας σώματος. νταξει τωρα μιλαμε για επικοινωνιολογια και κινησιολογια που δεν ειναι διολου τυχαια και σιγουρα ειναι εγκυρες ενδειξεις, εφ οσων το υποκειμενο που παρατηρουμε δρα ενστικτοδως και δεν εχει μεθοδευσει την επικοινωνια του 1
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παιδια εφ οσων ισχυει στατιστικα υπαρχει και καποιο πατερν. Όχι. Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όχι. 1
LiquidTroll Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ΝΤΡΟ - ΠΗ ΣΑΣ . Τετοια πρότυπα σας έχουνε περάσει? Ντρο-πη σας. Όμορφοι εξωτερικά και "τυπάκια" , άδειοι και ένα τίποτε εσωτερικά Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ: «Τι να της κάνω τις σπουδές έφτιαξα βuζapες και κoλαρα» Mια ενδεικτική ιστορία της κατάπτωσης σχεδόν κάθε ηθικής αξίας έρχεται από την Αγγλία. Η νεαρή Catherine Byrne είναι μια νεαρή κοπέλα που έχει ως στόχο να γίνει γνωστή και να βγάλει χρήματα γρήγορα και εύκολα. Γι αυτό και αποφάσισε να… σπουδάσει. Οχι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Πήγε και γράφτηκε στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να μπορεί να πάρει φοιτητικό δάνειο για να πληρώσει εγχείρηση εμφύτευσης σthθους! Έτσι πίστευε πως θα μπορεί ευκολότερα να γίνει μοντέλο. «Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάποιος να προσπαθήσει πάρα πολύ σε τίποτα, απλά να ξέρει τί θέλει να κάνει στη ζωή του και να βρει τον πιο καλό δρόμο για να το πετύχει» δηλώνει η 22χρονη κοπέλα χωρίς ίχνος ντροπής. «Ωστόσο δεν είναι και τόσο απλό αυτό που επιχείρησα καθώς θα πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα για να έχω τη δυνατότητα να πάρω το δάνειο, συνολικού ύψους 14.000. Δυστυχώς όμως θα έπρεπε να συμμετέχω στα δύο πρώτα χρόνια στις δραστηριότητες της σχολής.» παραδέχεται στη Sun και συνεχίζει: «Μετά την πλαστική σthθους είχα αρκετές προτάσεις για φωτογραφήσεις, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που περίσσεψαν τα χρησιμοποίησα για κολλαγόνο και botox»!
midenmidenefta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όχι. Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όχι. Μεγεθος κρανιου/εγκεφαλου (π.χ., προμετωπιαιου) και ευφυια - στατιστικα μετρησιμα και τα δυο, και το "πατερν" αποδεικνυει πως... ο ρατσισμος στεκει επιστημονικα!
xpapias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο τελικά. Είμαι προκατηλειμμενος. Στις φωτο σου βλέπω ένα στοκο με βυζ@ρες και κωλ@ρα. Τωρα που το ξανά σκέφτομαι μήπως την αδικώ την κοπέλα;;; 2
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ΝΤΡΟ - ΠΗ ΣΑΣ . Τετοια πρότυπα σας έχουνε περάσει? Ντρο-πη σας. Όμορφοι εξωτερικά και "τυπάκια" , άδειοι και ένα τίποτε εσωτερικά Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ: «Τι να της κάνω τις σπουδές έφτιαξα βuζapες και κoλαρα» Mια ενδεικτική ιστορία της κατάπτωσης σχεδόν κάθε ηθικής αξίας έρχεται από την Αγγλία. Η νεαρή Catherine Byrne είναι μια νεαρή κοπέλα που έχει ως στόχο να γίνει γνωστή και να βγάλει χρήματα γρήγορα και εύκολα. Γι αυτό και αποφάσισε να… σπουδάσει. Οχι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Πήγε και γράφτηκε στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να μπορεί να πάρει φοιτητικό δάνειο για να πληρώσει εγχείρηση εμφύτευσης σthθους! Έτσι πίστευε πως θα μπορεί ευκολότερα να γίνει μοντέλο. «Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάποιος να προσπαθήσει πάρα πολύ σε τίποτα, απλά να ξέρει τί θέλει να κάνει στη ζωή του και να βρει τον πιο καλό δρόμο για να το πετύχει» δηλώνει η 22χρονη κοπέλα χωρίς ίχνος ντροπής. «Ωστόσο δεν είναι και τόσο απλό αυτό που επιχείρησα καθώς θα πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα για να έχω τη δυνατότητα να πάρω το δάνειο, συνολικού ύψους 14.000. Δυστυχώς όμως θα έπρεπε να συμμετέχω στα δύο πρώτα χρόνια στις δραστηριότητες της σχολής.» παραδέχεται στη Sun και συνεχίζει: «Μετά την πλαστική σthθους είχα αρκετές προτάσεις για φωτογραφήσεις, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που περίσσεψαν τα χρησιμοποίησα για κολλαγόνο και botox»! ΔΟΞΑ πολυ πιο χρησιμο να εισαι ομορφος απ την αγορα ακαδημαικης πιστοποιησης ΣΤΑΝΤΑΡ μπορει να κανει αποσβεση φουλ γρηγορα. Κατα τα αλλα σεξισμουλης νομιζω απο μεριας σου? :/ Όχι. Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όχι. οκ, γνησια απορια- γιατι?
idomeneas7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο τελικά. Είμαι προκατηλειμμενος. Στις φωτο σου βλέπω ένα στοκο με βυζ@ρες και κωλ@ρα. Τωρα που το ξανά σκέφτομαι μήπως την αδικώ την κοπέλα;;; Εγώ αυτή την κατηγορία την λέω "Ξένια", από μια γνωστή μου που είναι έτσι. Στην αρχή είχα κάτι αμφιβολίες ότι την αδικώ αλλά τελικά μου πέρασαν.
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 κι εγω βαφτιζω συνολα χαρακτηριστικων με ονοματα απο μυθικα πλασματα η στοιχεια φυσης κλπ χιχιχιχι τοπ τρελ
xpapias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μαλλον εκεί ξεκίνησε και η απορία μου για τα ονόματα. Ισως και εγω τα χρησιμοποιώ για κατηγοριοποιήση. Χωρις να σημαίνει οτι κάποια που τη λένε Θέκλα δε μπορεί να έχει ψυχικά τραύματα που τη στιγματισαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα