alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μαλλον εκεί ξεκίνησε και η απορία μου για τα ονόματα. Ισως και εγω τα χρησιμοποιώ για κατηγοριοποιήση. Χωρις να σημαίνει οτι κάποια που τη λένε Θέκλα δε μπορεί να έχει ψυχικά τραύματα που τη στιγματισαν. Θεκλα θα μπορουσε να ειναι σγουρομαλλα με κοντο μαλλι και ισως πορτοκαλι χιχιχ
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή λες? χαχαχαχαχ οχι αυτ@ν θα τ@ν ελεγα απλα κροσντρεσερ
bluesattack Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Koιτα αυτον τον τυπο τωρα.Σε πειθει εμφανισιακα για την ειλικρινια του ?
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 οκ, γνησια απορια- γιατι? Γιατί: α) Η "στατιστική" δεν είναι αποτέλεσμα εμπειρικών δεδομένων ενός ανθρώπου. β) Γιατί το μοτίβο δεν είναι η προσωπική ερμηνεία των εμπειρικών δεδομένων ενός ανθρώπου. γ) Γιατί ακόμα και αν τα έκανες όλα σωστά, ο συσχετισμός στη στατιστική δεν συνεπάγεται σχέση αίτιου-αιτιατού. Ειδικά για το γ) θα περίμενα να είσαι πιο ευαισθητοποιημένος με τόσα αυθαίρετα συμπεράσματα και συσχετισμούς που γίνονται για τα "μοτίβα" των gay. 2
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί: α) Η "στατιστική" δεν είναι αποτέλεσμα εμπειρικών δεδομένων ενός ανθρώπου. β) Γιατί το μοτίβο δεν είναι η προσωπική ερμηνεία των εμπειρικών δεδομένων ενός ανθρώπου. γ) Γιατί ακόμα και αν τα έκανες όλα σωστά, ο συσχετισμός στη στατιστική δεν συνεπάγεται σχέση αίτιου-αιτιατού. Ειδικά για το γ) θα περίμενα να είσαι πιο ευαισθητοποιημένος με τόσα αυθαίρετα συμπεράσματα και συσχετισμούς που γίνονται για τα "μοτίβα" των gay. παρομοια βιωματα οδηγουν σε παρομοιες συμπεριφορες δηλαδη το αν θα βαλουμε τις αιτιες στην κατηγορια ψυχολογια, κοινωνια, γουατεβερ μου φαινεται. δηλαδη οταν σαν εξωτερικος παρατηρητης εχω μια θεωρια η οποια ειναι στατιστικα εγκυρη, εστω και εμπειρικα, αυτο δε με καθιστα ρατσιστη αναγκαστικα. το θεμα ειναι πως διαχειριζομαι αυτην την πληροφορια, νομιζω. δηλαδη εγω σαν μαρκετιστας εχω δικα μου πατερνζ που παρατηρω και γι αυτο και κανω καλα τη δουλεια μου. δεν τα εχω συστηματοποιησει αρκετα για να τα παρουσιασω ως "επιστημη" αλλα δε θεωρω οτι δεν υπαρχουν απ τη στιγμη που τα βλεπω
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παρομοια βιωματα οδηγουν σε παρομοιες συμπεριφορες δηλαδη το αν θα βαλουμε τις αιτιες στην κατηγορια ψυχολογια, κοινωνια, γουατεβερ μου φαινεται. δηλαδη οταν σαν εξωτερικος παρατηρητης εχω μια θεωρια η οποια ειναι στατιστικα εγκυρη, εστω και εμπειρικα, αυτο δε με καθιστα ρατσιστη αναγκαστικα. το θεμα ειναι πως διαχειριζομαι αυτην την πληροφορια, νομιζω. δηλαδη εγω σαν μαρκετιστας εχω δικα μου πατερνζ που παρατηρω και γι αυτο και κανω καλα τη δουλεια μου. δεν τα εχω συστηματοποιησει αρκετα για να τα παρουσιασω ως "επιστημη" αλλα δε θεωρω οτι δεν υπαρχουν απ τη στιγμη που τα βλεπω Το "παρόμοια βιώματα" έχει ως πρότερη υπόθεση το "παρόμοιοι άνθρωποι" βάσει του ορισμού του "βιώματος" όμως, και οι παρόμοιοι άνθρωποι, προφανώς συνεπάγονται παρόμοιες συμπεριφορές. Ο συλλογισμός είναι κυκλικός, λες απλώς "similar people are similar". Για το υπόλοιπο δεν έχω επαρκή στοιχεία, άλλο το επιτυχημένο μάρκετινγκ σοκολάτας, άλλο το επιτυχημένο μάρκετινγκ μαγειρίτσας.
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το "παρόμοια βιώματα" έχει ως πρότερη υπόθεση το "παρόμοιοι άνθρωποι" βάσει του ορισμού του "βιώματος" όμως, και οι παρόμοιοι άνθρωποι, προφανώς συνεπάγονται παρόμοιες συμπεριφορές. Ο συλλογισμός είναι κυκλικός, λες απλώς "similar people are similar". Για το υπόλοιπο δεν έχω επαρκή στοιχεία, άλλο το επιτυχημένο μάρκετινγκ σοκολάτας, άλλο το επιτυχημένο μάρκετινγκ μαγειρίτσας. αερα κοπανιστο πουλαω ουτως η αλλως οποτε δεν εχει πολλη σημασια, απλα λεω σε κοσμο αυτα που θελει να ακουσει λαλαλα ναι καταλαβα τι λες. θα το σκεφτω παραπανω και ισως δομησω μια λιγοτερο σαθρη διατυπωση για τη σκεψη μου. ισως και οχι. ευχαριστω ομως που μου εξηγησες τη λουπα μου, τρωω σκαλωματα κι εγω
midenmidenefta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί: α) Η "στατιστική" δεν είναι αποτέλεσμα εμπειρικών δεδομένων ενός ανθρώπου. β) Γιατί το μοτίβο δεν είναι η προσωπική ερμηνεία των εμπειρικών δεδομένων ενός ανθρώπου. γ) Γιατί ακόμα και αν τα έκανες όλα σωστά, ο συσχετισμός στη στατιστική δεν συνεπάγεται σχέση αίτιου-αιτιατού. Ειδικά για το γ) θα περίμενα να είσαι πιο ευαισθητοποιημένος με τόσα αυθαίρετα συμπεράσματα και συσχετισμούς που γίνονται για τα "μοτίβα" των [...]. Το "παρόμοια βιώματα" έχει ως πρότερη υπόθεση το "παρόμοιοι άνθρωποι" βάσει του ορισμού του "βιώματος" όμως, και οι παρόμοιοι άνθρωποι, προφανώς συνεπάγονται παρόμοιες συμπεριφορές. Ο συλλογισμός είναι κυκλικός, λες απλώς "similar people are similar". Απλη αναζητηση εικονων ανθρωπων με συνδρομο Down (μογγολισμο).
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Απλη αναζητηση εικονων ανθρωπων με συνδρομο Down (μογγολισμο). ρε διαολε σε ολα τα θρεντζ καταφερνεις να κανεις φασιστικη αναλογια (
midenmidenefta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ρε διαολε σε ολα τα θρεντζ καταφερνεις να κανεις φασιστικη αναλογια ( Υπονοεις πως οι ανθρωποι με συνδρομο Down (μογγολισμο) ειναι antifa;
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Υπονοεις πως οι ανθρωποι με συνδρομο Down (μογγολισμο) ειναι antifa; ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σορρυ παιδια αλλα αληθεια γελασα πολυ κι ας μην ειναι πολιτικα ορθο σοβαρα ομως, μιλαμε για συνδρομο που οδηγει σε παρομοια χαρακτηριστικα σε εμφανιση και σε εγκεφαλικη λειτουργεια. νομιζω κανενας στο θρεντ δεν αναφεροταν εκει.
midenmidenefta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 [...] παρομοια χαρακτηριστικα σε εμφανιση και σε εγκεφαλικη λειτουργεια. νομιζω κανενας στο θρεντ δεν αναφεροταν εκει. Εγω παλι νομιζα πως ολο το θεμα αφορα αυτον τον συσχετισμο...!
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παλι νομιζα πως ολο το θεμα αφορα αυτον τον συσχετισμο...! αλλα να μην οφειλεται σε ιατρικα αιτια ομπβ
Lanike71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τα πρώτα μηνύματα που παίρνω εγώ, είναι οι εκφράσεις του προσώπου, οι γκριμάτσες, το βλέμμα των ματιών. Ποτέ από χαρακτηριστικά όπως μύτη, αυτιά κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα