Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το να δινω το Χ ποσο μηνιαιως, (ασχετα αν ειμαι μεσα ή οχι) και στο τελος να μην μου μεινει τιποτα,  καλυτερα να παρω ενα, και οταν θα λειπω απλα θα μπορω να το νοικιαζω και να παιρνω το rent..... so simple.

Μονιμη εγκατασταση με τον ορο που προφανως εννοεις φιλτατε, δεν υπαρχει για μενα..... παντα θα ειμαι μεταξυ των 2 ηπειρων.....

Οταν γερασουμε βλεπουμε.... :-)

Κάποτε έτσι ήταν και στην Ελλάδα....:D

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παντα θα ειμαι μεταξυ των 2 ηπειρων

Θα οφτοπικιάσω, αλλά είναι καιρός που θέλω να το ρωτήσω και με το παραπάνω μού έδωσες την αφορμή:

Άνθρωποι όπως εσύ π.χ., που ζείτε τη μισή ζωή σας USA και την άλλη μισή London, πώς γίνεται να μην παθαίνετε ...παράκρουση, οδηγώντας μία στα δεξιά και μία στ' αριστερά; :shock:  

• Like 1
Δημοσ.

Θα οφτοπικιάσω, αλλά είναι καιρός που θέλω να το ρωτήσω και με το παραπάνω μού έδωσες την αφορμή:

Άνθρωποι όπως εσύ π.χ., που ζείτε τη μισή ζωή σας USA και την άλλη μισή London, πώς γίνεται να μην παθαίνετε ...παράκρουση, οδηγώντας μία στα δεξιά και μία στ' αριστερά; :shock:  

quote for emphasis. 

αυτή την αριστερή οδήγηση δεν παίζει θα σκοτωθώ. Για αυτό Ταξάκι και ας είναι πανάκριβο. 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα, με τον καιρο συνηθιζεις ρε συ..... :-)

Στο Ldn δεν οδηγω τοσο πολυ (i prefer tube or bus) οποτε μετριαζεται η κατασταση, (και το καρο σαπιζει στο garage :P )

Το διπλωμα οδηγησης πρωτα το εβγαλα στο Ldn, και επειτα εβγαλα και στο murica....

Δημοσ.

Στο Ldn δεν οδηγω τοσο πολυ (i prefer tube or bus) οποτε μετριαζεται η κατασταση, (και το καρο σαπιζει στο garage :P )

Το διπλωμα οδηγησης πρωτα το εβγαλα στο Ldn, και επειτα εβγαλα και στο murica....

Τσίμπα ρε παιδί μου ένα ελικοπτεράκι και γραφ' τους όλους... :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως θα είχες chauffeur :P

• Like 1
Δημοσ.

Τσίμπα ρε παιδί μου ένα ελικοπτεράκι και γραφ' τους όλους... :devil:

Δεν εχω μεγαλη ταρατσα για το helipad..... :-D

Χαχαχα, δεν εχω φτασει ακομα 80 ετων να μην μπορω να οδηγησω, :P

Oταν και ΑΝ φτασω, βλεπουμε..... :-D :P

Δημοσ.

Μπορεί να εννοεί 600 όλα μαζί με λογαριασμούς, κοινόχρηστα κλπ αλλά σε κάθε περίπτωση γιατί είναι προκλητικό;

Όπως και να έχει, αν είσαι μόνος σου και φτάσεις να χρειάζεσαι 400+ ευρώ για σπίτι  (όχι φαγητό) τότε σίγουρα δεν κάνεις λιτή ζωή. Αν μιλάμε για οικογένεια, τότε τα 400 είναι νορμαλ. 600 πάλι πολλά είναι για μια κανονική οικογένεια (4 μέλη). 

Προκλητικο ως προς τι ?

Δεν ξερουμε ο καθενας τι financial  backround εχει..... οποτε δεν μπορουμε να κρινουμε ετσι απλα.

Ακομα και το δικο μου rent δεν το θεωρω προκλητικο, σε συγκριση με αλλα ατομα του κυκλου μου, αλλα σε αλλους φαινεται too much.

Εδώ υποτίθεται ότι μιλάμε για την αγορά εργασία και τους χαμηλούς μισθούς που δίνουν. Ε! ένας απλός εργάτης με 500-700 ευρώ δεν μπορεί να μένει σε σπίτι με 600ευρώ. Και ένα σπίτι 600 ευρώ δεν είναι ένα κανονικό σπίτι μιας μέσης οικογένειας. Είναι "βιλάρα". 

Οπότε κλαιγόμαστε για τους μισθούς των 500 ευρώ (άντε 700) και μένουμε σε σπίτι 600 ευρώ το μήνα? Wow!

Δημοσ.

Φαντάσου να πω εγώ πόσο δίνουμε για νοίκι :P

Προκλητικό μόνο αυτό, δεν το λες.. Είπαμε..

Προφανώς εννοεί ότι για τα ελληνικά δεδομένα είναι πολλά τα €600 για ενοίκιο και €300 για φαγητό (αλλά είπαμε, είναι γκουρμεδιάρικο παπί).

Δημοσ.

Από το επόμενο μήνυμα κατάλαβα ότι εννοείς σοφέρ! Δεν το είχα ξαναδεί γραμμένο! :D

Όπως και να έχει, αν είσαι μόνος σου και φτάσεις να χρειάζεσαι 400+ ευρώ για σπίτι  (όχι φαγητό) τότε σίγουρα δεν κάνεις λιτή ζωή. Αν μιλάμε για οικογένεια, τότε τα 400 είναι νορμαλ. 600 πάλι πολλά είναι για μια κανονική οικογένεια (4 μέλη). 

Εδώ υποτίθεται ότι μιλάμε για την αγορά εργασία και τους χαμηλούς μισθούς που δίνουν. Ε! ένας απλός εργάτης με 500-700 ευρώ δεν μπορεί να μένει σε σπίτι με 600ευρώ. Και ένα σπίτι 600 ευρώ δεν είναι ένα κανονικό σπίτι μιας μέσης οικογένειας. Είναι "βιλάρα". 

Οπότε κλαιγόμαστε για τους μισθούς των 500 ευρώ (άντε 700) και μένουμε σε σπίτι 600 ευρώ το μήνα? Wow!

Δεν ξέρουμε αν ζει μόνος του αλλά και πάλι δεν το βρίσκω προκλητικό. Είναι κάπως υποκειμενικό, κάποιος μπορεί να παίρνει 1000€ πχ και να δίνει τα 400€ για σπίτι γιατί θέλει να ζει σε μεγάλο σπίτι ας πούμε ή σε καλύτερη περιοχή.

quote for emphasis. 

αυτή την αριστερή οδήγηση δεν παίζει θα σκοτωθώ. Για αυτό Ταξάκι και ας είναι πανάκριβο. 

Στον Καναδά αριστερά οδηγούν;

Άσχετο αλλά μόλις πριν λίγα λεπτά πέτυχα ένα δεξιοτίμονο τζιπάκι. Νομίζω αυτό είναι ακόμα πιο ζόρικο!

Δημοσ.

Αυριο πρεπει να απαντησω.

Μιλησα με εναν μηχανικο εκει. Με συμβουλεψε να ξαναμιλισω μαζι του. Με μου δωσει πιο πολλα, εμενα με καινε τα ενσημα που δεν ειναι μηχανικου.

post-223961-0-06431200-1452623183_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυριο πρεπει να απαντησω.

Μιλησα με εναν μηχανικο εκει. Με συμβουλεψε να ξαναμιλισω μαζι του. Με μου δωσει πιο πολλα, εμενα με καινε τα ενσημα που δεν ειναι μηχανικου.

Θα έδινα κάποιο χρόνο στη 2η δουλειά νομίζω. Δηλαδή θα πήγαινα στη 2η και θα περίμενα μετά από κάποιο διάστημα, εφόσον πάνε καλά τα πράγματα, να βελτιωθούν και οι συνθήκες που σε προβληματίζουν.

Δημοσ.

Κοιτα στην πρωτη πρεπει να το ενημερωσβ οτι δεν θα παω να μην το κρεμμασω. Αυτη αρχιζει απριλιο μεχρι Οκτώβριο.

Αν παω στην δευτερη νομιζω αυτοματος χανω το ταμειο, αν φυγω δεν μπορω να φυγω, θα πρεπει να με απολυσει. Απο χτες το κεφαλι μου παει να σπασει το τι να κανω

Δημοσ.

Κοιτα στην πρωτη πρεπει να το ενημερωσβ οτι δεν θα παω να μην το κρεμμασω. Αυτη αρχιζει απριλιο μεχρι Οκτώβριο.

Αν παω στην δευτερη νομιζω αυτοματος χανω το ταμειο, αν φυγω δεν μπορω να φυγω, θα πρεπει να με απολυσει. Απο χτες το κεφαλι μου παει να σπασει το τι να κανω

Το ότι η πρώτη είναι για ένα 6μηνο και μετά θα είσαι πάλι άνεργος για μένα είναι ένα ακόμα συν για να πας στη δεύτερη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...