xpera_x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 @ντεβιλ στο κομματι του θερμοσιφωνα ξεχνας να βαλεις μεσα τα μεταφορικα κτλ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Εσυ δεν πληρωνεις μονο την κινηση να σφικει την βιδα αλλα το χρονο που ξοδεψε για να ξερει οτι απο αυτα που βλεπει εχει το συγκεκριμενο προβλημα και λυνεται με αυτο τον τροπο. Στην τελικη αν ηταν μονο μια βιδα γιατι δεν το κανες μονος σου!? ΕΛπιζω να καταλαβινεις το ποιντ Ε καλά τώρα, αυτά είναι παντελώς αισχρά υπερτιμημένα στην περίπτωση του θερμοσίφωνα. Υπάρχουν και άλλες τέχνες και επιστήμες στις οποίες οι ίδιες αξίες είναι υποπολλαπλάσια κοστολογημένες σε σχέση με τον υδραυλικό και το θερμοσίφωνα. Πού να κοστολογούσαμε δηλαδή την επιστήμη, τα λειτουργικά κόστη και την ανάληψη ευθύνης που πολλοστές φορές επιπλέον συνιστούν επιχείρημα σε άλλες τέχνες και επαγγέλματα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ε καλά τώρα, αυτά είναι παντελώς αισχρά υπερτιμημένα στην περίπτωση του θερμοσίφωνα. Υπάρχουν και άλλες τέχνες και επιστήμες στις οποίες οι ίδιες αξίες είναι υποπολλαπλάσια κοστολογημένες σε σχέση με τον υδραυλικό και το θερμοσίφωνα. Πού να κοστολογούσαμε δηλαδή την επιστήμη, τα λειτουργικά κόστη και την ανάληψη ευθύνης που πολλοστές φορές επιπλέον συνιστούν επιχείρημα σε άλλες τέχνες και επαγγέλματα... δεν σχολιασα το ποσο καθολου απλα ειπα οτι δεν ειναι ποτε αυτη καθε αυτη η δουλεια που πληρωνεται και ποσο μαλιστα οταν ειναι υπηρεσια που παρεχεται κατ'οικον και υπαρχουν και τα μεταφορικα μεσα στην τιμη
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 @ντεβιλ στο κομματι του θερμοσιφωνα ξεχνας να βαλεις μεσα τα μεταφορικα κτλ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Εσυ δεν πληρωνεις μονο την κινηση να σφικει την βιδα αλλα το χρονο που ξοδεψε για να ξερει οτι απο αυτα που βλεπει εχει το συγκεκριμενο προβλημα και λυνεται με αυτο τον τροπο. Στην τελικη αν ηταν μονο μια βιδα γιατι δεν το κανες μονος σου!? ΕΛπιζω να καταλαβινεις το ποιντ Μονος μου το έφτιαξα τελικά. Σιγα την εμπειρια εδω το εφτιαξα εγω που ειμαι άσχετος. Δεν διαφωνω στα άλλα που λες περι εμπειριας και μεταφορικων αλλα εμενα πηγε να με κοροιδεψει γιατι τελικα δεν ηθελε εξαεριστικο οπως ελεγε. Σου λεει θα του βάλω κανα μεταχειρισμενο που έχω θα του πω οτι κοστιζει ολο μαζι 50 ευρω και θα κερδισω ενα 50αρικο. Δεν υπολογισε ομως οτι εγω ρώτησα και αλλού. Τι ειναι αυτα ρε ο ενας παει να παιξει πστια στον αλλον δηλαδη μολις βρεις εντιμο συνεργατη θα πρεπει να κάνεις τα πάντα για να μη σου φυγει. Πωπω και μετα εχουν το θρασος να παραπονιουνται κιολας ολοι αυτοι? για το πως φτασαμε ως εδω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μονος μου το έφτιαξα τελικά. Σιγα την εμπειρια εδω το εφτιαξα εγω που ειμαι άσχετος. Δεν διαφωνω στα άλλα που λες περι εμπειριας και μεταφορικων αλλα εμενα πηγε να με κοροιδεψει γιατι τελικα δεν ηθελε εξαεριστικο οπως ελεγε. Για την ιστορια δεν υποστηριζω τους επαγγελματιες που εχουν τετοιες τακτικες απλα επειδη ξερω οτι ο κοσμος βλεπει μονο τη δουλεια καθαρα σαν δουλεια και οχι τα απο πισω. Πχ για ενα τοπογραφικο νομιζω πλεον μπορεις να πας με gps να παρεις τις συντεταγμενες σε μερικα λεπτα και να τελειωσει αυτο το κομματι που παλια ισως ηθελες 1ωρα και τουλαχισοτν 2ατομα και αλλος θα πει θες τοσα για 10λεπτα? Ε δεν ειναι τα 10 λεπτα αλλα ο χρονος για να μαθω τι και πως και ο χρονος που θα ξοδεψω μετα για να κνω το τοπογραφικο
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γενικά στις υπηρεσίες συνήθως πληρώνεται ο χρόνος και η εμπειρία - τέχνη.
defacer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το ανέκδοτο με τον Πικασό και τον ελέφαντα βασικά. - "Θέλω να μου ζωγραφίσεις έναν ελέφαντα" (5 λεπτά αργότερα) - Ορίστε ο ελέφαντας, 30.000 ευρώ. - WAT?!?!?!!!111 Τριάντα χιλιάδες για κάτι που έγινε σε 5 λεπτά;;;; - 25 χρόνια και 5 λεπτά. 3
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Για την ιστορια δεν υποστηριζω τους επαγγελματιες που εχουν τετοιες τακτικες απλα επειδη ξερω οτι ο κοσμος βλεπει μονο τη δουλεια καθαρα σαν δουλεια και οχι τα απο πισω. Πχ για ενα τοπογραφικο νομιζω πλεον μπορεις να πας με gps να παρεις τις συντεταγμενες σε μερικα λεπτα και να τελειωσει αυτο το κομματι που παλια ισως ηθελες 1ωρα και τουλαχισοτν 2ατομα και αλλος θα πει θες τοσα για 10λεπτα? Ε δεν ειναι τα 10 λεπτα αλλα ο χρονος για να μαθω τι και πως και ο χρονος που θα ξοδεψω μετα για να κνω το τοπογραφικο Δεν διαφωνω αλλα μερικές φορές πάνε να σε κλέψουν. Δεν γινεται τωρα να του λες σε ενα συνεργειο αυτοκινητων πες μου ποσα θές να σου λεει 400ευρώ και μολις του πάς τα ανταλλακτικα εσυ ο ιδιος να σου λεει με 200ευρώ στα βάζω. Και τα ανταλλακτικα να τα έχεις πάρει εσυ 100 ευρώ. Απλα βασιζονται στο οτι εσυ δεν θα το ψάξεις και σου λεει εεε θα του πω εκει οτι τα βρηκα τοσο τα ανταλλακτικα θα βαλω και την εργασια μεσα μερικοι δεν ρωτάνε καν κιολας θα του το φτιάξουμε το κοστουμάκι!!! Εγω κρουω τον κώδωνα σε ολους οσους βγαινουν εκτος σπιτιου να κάνουν συναλλαγες αυτο που θα σας πει κάποιος καθιστε και σκεφτειτε ποσο λογικο ειναι και ρωτα και αλλου στην αναγκη γιατι δυστυχως εχουμε πολλα λαμογια και αρπαχτικα στην Ελλαδα. Και ας κανουν τους μισοκακομοιρους τα ξενοδοχεια παλι στην Αραχωβα γεμισανε. Και ειδικα στο πετρελαιο θερμανσης αν δεν κατεβει κατω ο τυπος να μετρησει το πετρελαιο που εχει η δεξαμενη πριν τη γεμισει και μετα που τη γεμισε δεν προκειται να πληρωθει. Κατσε ντε γιατι μας περνανε για μλκες ορισμένοι. Εχω κατσει σε περιστατικα λαμογιας δεν τα γράφω τυχαια.Ο αλλος πηγε να μου κλεψει 50 λιτρα πετρελαιου κλοτσιδον τον εδιωξα.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν διαφωνω αλλα μερικές φορές πάνε να σε κλέψουν. Δεν γινεται τωρα να του λες σε ενα συνεργειο αυτοκινητων πες μου ποσα θές να σου λεει 400ευρώ και μολις του πάς τα ανταλλακτικα εσυ ο ιδιος να σου λεει με 200ευρώ στα βάζω. Και τα ανταλλακτικα να τα έχεις πάρει εσυ 100 ευρώ. Απλα βασιζονται στο οτι εσυ δεν θα το ψάξεις και σου λεει εεε θα του πω εκει οτι τα βρηκα τοσο τα ανταλλακτικα θα βαλω και την εργασια μεσα μερικοι δεν ρωτάνε καν κιολας θα του το φτιάξουμε το κοστουμάκι!!! Εγω κρουω τον κώδωνα σε ολους οσους βγαινουν εκτος σπιτιου να κάνουν συναλλαγες αυτο που θα σας πει κάποιος καθιστε και σκεφτειτε ποσο λογικο ειναι και ρωτα και αλλου στην αναγκη γιατι δυστυχως εχουμε πολλα λαμογια και αρπαχτικα στην Ελλαδα. Και ας κανουν τους μισοκακομοιρους τα ξενοδοχεια παλι στην Αραχωβα γεμισανε. Και ειδικα στο πετρελαιο θερμανσης αν δεν κατεβει κατω ο τυπος να μετρησει το πετρελαιο που εχει η δεξαμενη πριν τη γεμισει και μετα που τη γεμισε δεν προκειται να πληρωθει. Κατσε ντε γιατι μας περνανε για μλκες ορισμένοι. Αυτό με τα ανταλλακτικά έχει κι ένα ρίσκο πάντως. Έστω ότι πέφτεις σε ένα κομμάτι ελαττωματικό ή που δεν ταιριάζει ή οτιδήποτε. Κανονικά πρέπει να πληρώσεις δύο φορές εκεί την εργασία!
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με τα ανταλλακτικά έχει κι ένα ρίσκο πάντως. Έστω ότι πέφτεις σε ένα κομμάτι ελαττωματικό ή που δεν ταιριάζει ή οτιδήποτε. Κανονικά πρέπει να πληρώσεις δύο φορές εκεί την εργασία! Αυτος που μου το εδωσε ελαττωματικο θα τη πληρώσει αλλιως θα του κλεισω το μαγαζι.Ευτυχως δεν έχω κατσει σε τέτοιο σκηνικο ομως. Να μαθει να δινει ελαττωματικα αλλη φορά!
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αυτος που μου το εδωσε ελαττωματικο θα τη πληρώσει αλλιως θα του κλεισω το μαγαζι. Δεν ξέρω αν πάει έτσι, αυτός θα σου αλλάξει το ελαττωματικό κομμάτι, με την εργασία του άλλου δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει.
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν πάει έτσι, αυτός θα σου αλλάξει το ελαττωματικό κομμάτι, με την εργασία του άλλου δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει. Δεν καταλαβα τι εννοεις πάω σε ενα μαγαζι να πάρω ενα ανταλλακτικο του κουτιου για το αυτοκινητο αμα μου δώσει ελαττωματικο δεν πρεπει μετα να μου πληρωσει την χασουρα? εγω θα την πληρωσω? θα φανει βεβαια αυτο οταν θα ανοιχθει (ελπιζω)οποτε δεν θα τοποθετηθει καν πανω θα πάει πισω.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν καταλαβα τι εννοεις πάω σε ενα μαγαζι να πάρω ενα ανταλλακτικο του κουτιου για το αυτοκινητο αμα μου δώσει ελαττωματικο δεν πρεπει μετα να μου πληρωσει την χασουρα? εγω θα την πληρωσω? Το ανταλλακτικό ναι θα στο αλλάξει όπως είναι λογικό. Αλλά ο μάστορας που θα το βάλει πάνω και μετά θα αναγκαστεί να το ξαναβγάλει και να βάλει το σωστό πόσες φορές θα πληρωθεί κι από ποιον; Είναι υποχρέωση αυτού που πουλάει τα ανταλλακτικά; Αν το έβαζες μόνος σου τι θα ζητούσες; Αυτό μου φαίνεται λίγο μπερδεμένο. Εντάξει να μου πεις πόσες φορές θα τύχει αυτό; Δεν είναι κι απίθανο όμως. Να συμπληρώσω ότι εμένα ας πούμε μου φαίνεται πιο λογικό να πληρώσεις εσύ το μάστορα για τη δουλειά του διπλά ή τριπλά, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό τυπικά.
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το ανταλλακτικό ναι θα στο αλλάξει όπως είναι λογικό. Αλλά ο μάστορας που θα το βάλει πάνω και μετά θα αναγκαστεί να το ξαναβγάλει και να βάλει το σωστό πόσες φορές θα πληρωθεί κι από ποιον; Είναι υποχρέωση αυτού που πουλάει τα ανταλλακτικά; Αν το έβαζες μόνος σου τι θα ζητούσες; Αυτό μου φαίνεται λίγο μπερδεμένο. Εντάξει να μου πεις πόσες φορές θα τύχει αυτό; Δεν είναι κι απίθανο όμως. Να συμπληρώσω ότι εμένα ας πούμε μου φαίνεται πιο λογικό να πληρώσεις εσύ το μάστορα για τη δουλειά του διπλά ή τριπλά, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό τυπικά. Ο μαστορας το βλέπει πριν το βάλει το ανοιγει κιολας αρα να μην ταιριαζει αποκλειεται τωρα να το βάλεις και να ειναι ελαττωματικο ειναι θεμα ανταλλακτικου οποτε θα πρέπει να μιλησεις με αυτους απο οπου το πηρες. Δεν μου εχει τυχει ποτε ομως.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ο μαστορας το βλέπει πριν το βάλει το ανοιγει κιολας αρα να μην ταιριαζει αποκλειεται τωρα να το βάλεις και να ειναι ελαττωματικο ειναι θεμα ανταλλακτικου οποτε θα πρέπει να μιλησεις με αυτους απο οπου το πηρες. Δεν μου εχει τυχει ποτε ομως. Ναι σίγουρα δεν πρέπει να είναι και πολύ συνηθισμένο. Αλλά σκέψου ότι μπορεί να γίνει κι αλλού. Πχ σε υπολογιστές ή κινητά, πάει ο άλλος με ανταλλακτικό και ζητάει μόνο την εργασία.
bedazzled Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καθίστε καλά μην ακούσουμε ότι το σφίξιμο βίδας θερμοσίφωνα κοστίζει €250 στην Ελβετία... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις