Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο αν έχει "leverage" (δηλαδή αν του είναι άκρως απαραίτητος και αναντικατάστατος) θα το πετύχει αυτό.

Αναντικατάστατος ουδείς πλέον.Απλά δε συμφέρει καμία εταιρία να αλλάζει τους καλούς για 100-200 ευρώ.Μιλάω για εργοστάσιο με 30+ εργαζομένους.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόνο αν έχει "leverage" (δηλαδή αν του είναι άκρως απαραίτητος και αναντικατάστατος) θα το πετύχει αυτό.

Με τοσες στρατιες ανεργων ουδεις αναντικαταστατος.. 

Δημοσ.

Αναντικατάστατος ουδείς πλέον.Απλά δε συμφέρει καμία εταιρία να αλλάζει τους καλούς για 100-200 ευρώ.Μιλάω για εργοστάσιο με 30+ εργαζομένους.

Ανάλογα το εργοστάσιο.

Δημοσ.

100 ευρώ (ή και παραπάνω) είναι δυνατόν να δοθούν όταν η εταιρία δει ότι σε χρειάζεται πραγματικά και έχει κέρδος από εσένα (μεγαλύτερο από 100-200-300 ευρώ ή όσα τέλοσπάντων ευρώ παραπάνω σου δώσει).
Φυσικά θα πρέπει η εταιρία (ιδίως αν πρόκειται για κάποιο αφεντικό της" πλάκας") να έχει την κατάλληλη ικανότητα (και ωριμότητα) να αντιληφθεί κάτι τέτοιο και να επενδύσει σε σένα αν δει πως αξίζει (έχει κέρδος). Έτσι θα είναι win-win και για τους δύο (υπάλληλος - εταιρία).

• Like 2
Δημοσ.

Καμία εταιρία δεν τσιγγουνεύεται σε θέσεις ευθύνης 100-200-300 ευρώ.

Αν ο επόμενος νέος κάνει τη μακακία και βγάλει κανένα "σάπιο" προιόν στην αγορά, πάει για λουκέτο κατ' ευθείαν.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία εταιρία δεν τσιγγουνεύεται σε θέσεις ευθύνης 100-200-300 ευρώ.

Αν ο επόμενος νέος κάνει τη μακακία και βγάλει κανένα "σάπιο" προιόν στην αγορά, πάει για λουκέτο κατ' ευθείαν.

Συμφωνώ. Γι'αυτό πρότεινα στον Liverpool να πάει στη δεύτερη κι ας μη βλέπει προοπτική, λογικά υπάρχει προοπτική.

Δημοσ.

Παιδια θα του μιλησω αυριο σταράτα οπως πρεπει. Και αν τον δω να συμφωνει θα τον πω οκ. Θα προσπαθησω να μαθω οσο πιο γρηγορα, να μπορω να κανω αυτο που θελει.

Αυριο θα παω απλα για να του πω.

Αλλα ξερω οτι ο αρχιμηχανικος επαιρνε λεω τυχαιο νουμερο 1500 κ τωρα παιρνει χιλια

Δημοσ.

Παιδια θα του μιλησω αυριο σταράτα οπως πρεπει. Και αν τον δω να συμφωνει θα τον πω οκ. Θα προσπαθησω να μαθω οσο πιο γρηγορα, να μπορω να κανω αυτο που θελει.

Αυριο θα παω απλα για να του πω.

Αλλα ξερω οτι ο αρχιμηχανικος επαιρνε λεω τυχαιο νουμερο 1500 κ τωρα παιρνει χιλια

Τι σκέφτεσαι να του πεις και με τι απάντηση θα είσαι ευχαριστημένος;

Δημοσ.

Οτι εγω θα δεχτω αυτα που με δινει 25€ την μερα οπου ειναι 25μεροκάματα το μηνα, αλλα πανω στο εξαμηνο, αν κανω βαρδια μονος θα γινει 30€ τι μερα να κερδιζω την βενζινη τουλάχιστον.

Θα μαι ευχαριστημένος αν μου εδινε 650/700 αλλα να μου κολλουσε ενσημα μηχανικου

Δημοσ.

Οτι εγω θα δεχτω αυτα που με δινει 25€ την μερα οπου ειναι 25μεροκάματα το μηνα, αλλα πανω στο εξαμηνο, αν κανω βαρδια μονος θα γινει 30€ τι μερα να κερδιζω την βενζινη τουλάχιστον.

Θα μαι ευχαριστημένος αν μου εδινε 650/700 αλλα να μου κολλουσε ενσημα μηχανικου

Κάνε μια κουβέντα ναι, δεν χάνεις κάτι.

Δημοσ.

Α! ξέχασα να το ξεκαθαρίσω!

Δεν εννοούσα ότι είναι προκλητικό να μένει κανείς σε βιλάρα. Είπα ότι είναι "προκλητικό" να μιλάμε για χαμηλούς μισθούς, να κλαιγόμαστε και να βγαίνεις να λες ότι μένω σε βιλάρα 600ευρώ.

Δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει. Μόνο μην κλαιγόμαστε! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...