mercu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος ποιες είναι οι ασκήσεις που μπορούν να φτιάξουν αυτές τις κάθετες γραμμώσεις απ' την έξω πλευρά των κοιλιακών, όπως φαίνεται στην φώτο που ανέβασα; Ευχαριστώ
Porg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ασκήσεις διαλογισμού ώστε να ξεχνάς τη πείνα σου 11
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 δεν ειναι τοσο θεμα κοιλιακων οσο χαμηλα ποσοστα λιπους! τα υπολοιπα στο φιντες θρεντ
redhotstef Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τις οριζοντιες γραμμες τις εχεις και σου λειπουν οι καθετες; 4
Glikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Διατροφή κυρίως φιλαράκι. Και υπόψιν, δεν μοιάζουν όλοι οι κοιλιακοί το ίδιο σε όλους. Και μια τρολο απάντηση : Οι κοιλιακοί χτίζονται στην κουζίνα. Που σημαίνει οτι θα πρέπει να κάνεις γυμναστική μόνο στην κουζίνα. Κυριολεκτικά
21cm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα χρονομετρημένα ανά 3 ημέρες για 5 συναπτά έτη και είσαι έτοιμος. (Έτσι τους έφτιαξα τους δικούς μου) Με αυτόν τον τρόπο τους φτιάχνεις χωρίς σκευάσματα,συμπληρώματα και προπαντων χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ στα γυμναστήρια. Και αν ανεβείς χιλιομετρικά,δηλαδή αρχίζεις και πιάνεις τα 20 και τα 30 χιλιόμετρα,τότε θα νιώθεις το turbo να σκάει μέσα σου. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή πρεπεί να "ματώσεις"
king2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα χρονομετρημένα ανά 3 ημέρες για 5 συναπτά έτη και είσαι έτοιμος. Με αυτόν τον τρόπο τους φτιάχνεις χωρίς σκευάσματα,συμπληρώματα και προπαντων χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ στα γυμναστήρια. Και αν ανεβείς χιλιομετρικά,δηλαδή αρχίζεις και πιάνεις τα 20 και τα 30 χιλιόμετρα,τότε θα νιώθεις το turbo να σκάει μέσα σου. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή πρεπεί να "ματώσεις" 5χλμ τη μέρα χαλαρό τρέξιμο + hiit με καλή διατροφή χωρίς ζάχαρες και λοιπά άχρηστα φαγητά και σε ένα χρόνο ο καθένας κάνει σώμα. Το θέμα είναι μπορείτε?
Glikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα χρονομετρημένα ανά 3 ημέρες για 5 συναπτά έτη και είσαι έτοιμος. (Έτσι τους έφτιαξα τους δικούς μου) Με αυτόν τον τρόπο τους φτιάχνεις χωρίς σκευάσματα,συμπληρώματα και προπαντων χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ στα γυμναστήρια. Και αν ανεβείς χιλιομετρικά,δηλαδή αρχίζεις και πιάνεις τα 20 και τα 30 χιλιόμετρα,τότε θα νιώθεις το turbo να σκάει μέσα σου. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή πρεπεί να "ματώσεις" Ναι και στο τέλος να είσαι 60 κιλά. Ειναι αυτό που λένε οτι οι κοιλιακοί σε έναν αδύνατο ειναι όπως τα μεγάλα βυζιά σε μια υπέρβαρη. Δεν μετράει. 3
HALF EVIL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα χρονομετρημένα ανά 3 ημέρες για 5 συναπτά έτη και είσαι έτοιμος. (Έτσι τους έφτιαξα τους δικούς μου) Με αυτόν τον τρόπο τους φτιάχνεις χωρίς σκευάσματα,συμπληρώματα και προπαντων χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ στα γυμναστήρια. Και αν ανεβείς χιλιομετρικά,δηλαδή αρχίζεις και πιάνεις τα 20 και τα 30 χιλιόμετρα,τότε θα νιώθεις το turbo να σκάει μέσα σου. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή πρεπεί να "ματώσεις" Δεν είσαι στα καλά σου σύντροφε
21cm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και στο τέλος να είσαι 60 κιλά. Ειναι αυτό που λένε οτι οι κοιλιακοί σε έναν αδύνατο ειναι όπως τα μεγάλα βυζιά σε μια υπέρβαρη. Δεν μετράει. Προτιμώ 60 κιλά μέ ένα σφιχτό γραμμωμένο σώμα που έχει γίνει 100% με φυσικό τρόπο και εκτός γυμναστηρίου Παρά ένα καλοφτιαγμένο τερατάκι που έχει ρουφήξει συμπληρώματα διατροφής σαν ηλεκτρική σκούπα και έχει καρδιά και πνευμόνια γέρου. Επειδή το σωματάκι το φτιάχνεις για τον καθρέφτη αλλά κυρίως για τα γκομενάκια,θα σου πω πως η στύση προκύπτει από την άψογη κυκλοφορία του αίματος και την λειτουργία της καρδιάς. Και τι είναι αυτό που σου φτιάχνει την κυκλοφορία και την καρδιά; Τρεξιματάκι! 1
Glikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Προτιμώ 60 κιλά μέ ένα σφιχτό γραμμωμένο σώμα που έχει γίνει 100% με φυσικό τρόπο και εκτός γυμναστηρίου Παρά ένα καλοφτιαγμένο τερατάκι που έχει ρουφήξει συμπληρώματα διατροφής σαν ηλεκτρική σκούπα και έχει καρδιά και πνευμόνια γέρου. Επειδή το σωματάκι το φτιάχνεις για τον καθρέφτη αλλά κυρίως για τα γκομενάκια,θα σου πω πως η στύση προκύπτει από την άψογη κυκλοφορία του αίματος και την λειτουργία της καρδιάς. Και τι είναι αυτό που σου φτιάχνει την κυκλοφορία και την καρδιά; Τρεξιματάκι! Δεν θεωρείσαι γυμνασμένος στα κιλά αυτά. Και αν μη τι άλλο δεν χρειάζεσαι συμπληρώματα για να φτιάξεις σώμα. Και προσωπικά μαρεσει να γυμνάζομαι για μένα, οχι για τα μάτια άλλων. Γενικά μίλησα πάντως δεν σου επιτίθεμαι. Ο καθένας με την γυμναστική / χομπυ του
HALF EVIL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα πάντως ας με προτιμήσουν για τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο τα γκομενάκια. Δλδ, θα τρέξω 20 Χ 3 Χ 52 Χ 5 = 15.600 Km για να δείχνω σαν τον κύριο στην φωτογραφία; Δε σφάξανε 3
21cm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θεωρείσαι γυμνασμένος στα κιλά αυτά. Και αν μη τι άλλο δεν χρειάζεσαι συμπληρώματα για να φτιάξεις σώμα. Και προσωπικά μαρεσει να γυμνάζομαι για μένα, οχι για τα μάτια άλλων. Γενικά μίλησα πάντως δεν σου επιτίθεμαι. Ο καθένας με την γυμναστική / χομπυ του Δεν επιτίθεμαι,απλά έχεις μπερδευτεί.Γυμνασμένος είμαι,τερατάκι δεν είμαι. Με την λογική σου όλοι οι μαραθωνοδρόμοι δεν είναι γυμνασμένοι.Γυμνασμένος δεν σημαίνει σωματικός όγκος Γυμνασμένος=άρτια φυσική κατάσταση Αν δεν μπορείς να τρέξεις ούτε ένα χιλόμετρο τι σόι φυσική κατάστασης έχεις; Αν λαχανιάζεις και καρδιοχτυπάς στα πρώτα 100 μέτρα τι σόι γυμνασμένος είσαι;
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν επιτίθεμαι,απλά έχεις μπερδευτεί.Γυμνασμένος είμαι,τερατάκι δεν είμαι. Με την λογική σου όλοι οι μαραθωνοδρόμοι δεν είναι γυμνασμένοι.Γυμνασμένος δεν σημαίνει σωματικός όγκος Γυμνασμένος=άρτια φυσική κατάσταση Αν δεν μπορείς να τρέξεις ούτε ένα χιλόμετρο τι σόι φυσική κατάστασης έχεις; Αν λαχανιάζεις και καρδιοχτυπάς στα πρώτα 100 μέτρα τι σόι γυμνασμένος είσαι; Γυμνασμένος με την έννοια του "gym" εννοούσα. Σαφώς και ο καθένας ειναι γυμνασμένος με τα δικά του γούστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα