mkdisgreek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε ποιά πληκτρολόγια είναι τελείως αθόρυβα; Όταν λέω τελείως αθόρυβα το εννοώ.Δεν αντέχω άλλο να ακούω το τακ τακ από τα πληκτρολόγια. Ειλικρινά με έχει κουράσει αυτός ο θόρυβος. Δεν με απασχολεί η τιμή καί το κόστος. Θέλω ένα μεγάλο πληκτρολόγιο που να είναι τελείως ήσυχο.Χωρίς καλώδιο θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό. Έχω πολλά χρόνια το Logitech wave cordless το οποίο το αγάπησα γιατί με βόλεψε απίστευτα πολύ και δεν είναι θορυβώδες καί μακάρι να υπήρχε ένα ίδιο που να είναι τελείως αθόρυβο. Γνωρίζετε τα πιό αθόρυβα πληκτρολόγια που να μην ακούγεται κυριολεκτικά τίποτα όταν πληκτρολογείς; Σας ευχαριστώ γιά όσους απαντήσουν αλλά και γιά όσους κάνουν τον κόπο να διαβάσουν όλα αυτά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!
isspro98 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εντελως αθορυβο λογικα θα ειναι μονο silicone keyboards…
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τα Dell είναι αθόρυβα για τα δικά μου γούστα βέβαια. Αφού έχεις Logitech δες το G710 στα MediaMarkt.
2.1Ohm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δες το https://www.skroutz.gr/s/5598568/Modecom-MC-800M.htmlFull αθορυβο και δν ξερω στα ρεβιους τι λενε εγω το βρηκα ικανοποιητικο!|Μετα παει το deathstalker που ειναι παρομοιο αλλα η αισθηση του δν μ αρεσε καθολου προτιμουσα δλδ το modecom..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τα Dell είναι αθόρυβα για τα δικά μου γούστα βέβαια. Αφού έχεις Logitech δες το G710 στα MediaMarkt.Το g710 μόνο αθόρυβο δεν το λες, με τα oring Ναι μεν είναι πιο αθόρυβο από τα υπόλοιπα μηχανικά παρόλα αυτά κάνει θόρυβο, γενικότερα ο θορυβος στα πληκτρολόγια είναι ανάλογα και την πίεση που βάζουμε όταν τα πατάμε, όταν γράφω στο g710 ακούγεται σε όλο το σπίτι όταν πληκτρολογει ο αδερφός μου δεν ακούγεται τίποταΗ καλύτερη λύση είναι να πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα (media market, plasio.gr, κοτσοβολο κτλ) που έχουν αρκετά demo να δοκιμάσεις πιο σε βολεύει
MrBananaz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δες το https://www.skroutz.gr/s/5598568/Modecom-MC-800M.html Full αθορυβο και δν ξερω στα ρεβιους τι λενε εγω το βρηκα ικανοποιητικο!| Μετα παει το deathstalker που ειναι παρομοιο αλλα η αισθηση του δν μ αρεσε καθολου προτιμουσα δλδ το modecom.. είναι καλής ποιότητας; ρωτάω επειδή δεν την έχω ακουστά την modecom και ψάχνω και εγώ ένα καλό αθόρυβο πληκτρολόγιο...
2.1Ohm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Για 20€ μν περιμενεις πολλα! 4 μηνες τοειχα ευχαροστημενος εμεινα εγω! Τωρα.μν σε παρω στον λαιμο μ οτι νμζεις κανεις!
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το g710 μόνο αθόρυβο δεν το λες, με τα oring Ναι μεν είναι πιο αθόρυβο από τα υπόλοιπα μηχανικά παρόλα αυτά κάνει θόρυβο, γενικότερα ο θορυβος στα πληκτρολόγια είναι ανάλογα και την πίεση που βάζουμε όταν τα πατάμε, όταν γράφω στο g710 ακούγεται σε όλο το σπίτι όταν πληκτρολογει ο αδερφός μου δεν ακούγεται τίποτα Η καλύτερη λύση είναι να πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα (media market, plasio.gr, κοτσοβολο κτλ) που έχουν αρκετά demo να δοκιμάσεις πιο σε βολεύει Δεν ξέρω που τον βρήκες τόσο θόρυβο. Μάλλον έχεις βαρύ χέρι και του δίνεις και καταλαβαίνει.
Maktro Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 γιατί να μην πάρει ένα με cherry mx brown και ο rings? :C
Papakitou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7487306/Logitech-Illuminated-Keyboard-K740.html
Bender83 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα πληκτρολόγια που έχουν scissor switches. Σαν των laptop. Από εμπειρία δεν είναι ότι καλύτερο αλλά απ οι θόρυβο είναι η καλύτερη επιλογή.
ioannismetaksak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 SPEED LINK SL-6454-SBK-GR .Το απολυτο αθορυβο &μεγαλο πληκτρολογιο.Απο αυτό σου γραφω ,και με ωραια αισθηση . Το μονο ελάττωμα είναι το καλωδιο ,αλλα μικρο το κακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα