iordanis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ονομα να μη του βγαλουμε; "το σουβλακι του thor-inna". Εναλλακτικα: "the 6k dream". 2
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μάγκες εγω ειχα σκεφτει άλλη μπιζνα. Ταξιδιωτικο γραφειο που θα διοργανώνει μαζικες εκδρομές πχ σε τοπους σημασιας ειτε θρησκευτικης ειτε άλλης. Οποτε αν έχεις μια εκδρομη με 30 άτομα και στο καθένα παρεις 800ευρω για μια εβδομάδα τοτε 24000 ευρω κάνεις μπαζα αν εχεις 2 ΄τετοιες εκδρομές το μήνα τοτε εισαι στο 50αρικο. γινεται να μη βγάλεις τα εξοδα του γραφειου και να πληρώσεις και ολους τους παραστεκάμενους? ξεναγους , ξενοδοχεια , αεροπορικα κτλπ και απο φορτο δουλειας μη κοροιδευομαστε εκδρομούλα θα πας οκ θα εισαι υπευθυνος για τον καθενα θα έχεις κανει τα κονε σου με κανα γιατρο εκει αν χρειαστει ή με οτιδηποτε αλλο αν προκυψει και ολα οκ. Χαρουμενη ωραια δουλεια για μενα. σε ενα σουβλατζιδικο τωρα εστω οτι έχεις 50 άτομα πελατεια την ημέρα τοτε εχεις 100 ευρω κερδος την ημέρα επι 7 μέρες ειναι 700 ευρώ επι 4 εβδομαδες ειναι 3000 ευρώ στη καλύτερη. Σου βαζω 100 άτομα πελατεια την ημέρα επι 2 ευρώ το σουβλάκι τοτε εισαι στα 6 χιλιάρικα.Μη κοιτάς τα εξοδα κοιτα τα εσοδα διοτι απο τα εσοδα θα πληρώνεις.Γνωμη μου.Χωρις να ειμαι επιχειρηματιας. Τα εξοδα δεν μπορεις να τα υπολογισεις ποτε ακριβως διοτι πάντα προκυπτουν έκτακτα εξοδα απο οσο θυμαμαι απο τα οικονομικα τα εξοδα ειναι μεταβλητά και σταθερά μονο τα σταθερά μπορεις να υπολογισεις με ακριβεια οποτε δεν θα εισαι και παλι σιγουρος για το συνολικο αποτέλεσμα. Σχετικά με το σουβλατζιδικο τωρα εισαι σιγουρος οτι θα μπορέσεις εσυ και η γυναικα σου να εξυπηρετήσεις 100 άτομα την ημέρα? Αν τα κατανείμουμε σε 3 βάρδιες πρωι μεσημερι και βράδυ απο 20 , 20 και 60 θα μπορέσεις το βράδυ να εξυπηρετήσεις τοσα άτομα? εσυ εισαι εμπειρος οκ η γυναικα σου ειναι? αν ειναι να κρατας ολοκληρη επιχειρηση και να μην έχεις το μηνα καθαρο κέρδος ενα 2χιλιαρο αντε 1000 με 1500 σου λεω εγω τοτε δεν αξιζει το κοπο φιλε.
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μάγκες εγω ειχα σκεφτει άλλη μπιζνα. Ταξιδιωτικο γραφειο που θα διοργανώνει μαζικες εκδρομές πχ σε τοπους σημασιας ειτε θρησκευτικης ειτε άλλης. Οποτε αν έχεις μια εκδρομη με 30 άτομα και στο καθένα παρεις 800ευρω για μια εβδομάδα τοτε 24000 ευρω κάνεις μπαζα αν εχεις 2 ΄τετοιες εκδρομές το μήνα τοτε εισαι στο 50αρικο. γινεται να μη βγάλεις τα εξοδα του γραφειου και να πληρώσεις και ολους τους παραστεκάμενους? ξεναγους , ξενοδοχεια , αεροπορικα κτλπ και απο φορτο δουλειας μη κοροιδευομαστε εκδρομούλα θα πας οκ θα εισαι υπευθυνος για τον καθενα θα έχεις κανει τα κονε σου με κανα γιατρο εκει αν χρειαστει ή με οτιδηποτε αλλο αν προκυψει και ολα οκ. Χαρουμενη ωραια δουλεια για μενα. σε ενα σουβλατζιδικο τωρα εστω οτι έχεις 50 άτομα πελατεια την ημέρα τοτε εχεις 100 ευρω κερδος την ημέρα επι 7 μέρες ειναι 700 ευρώ επι 4 εβδομαδες ειναι 3000 ευρώ στη καλύτερη. Σου βαζω 100 άτομα πελατεια την ημέρα επι 2 ευρώ το σουβλάκι τοτε εισαι στα 6 χιλιάρικα.Μη κοιτάς τα εξοδα κοιτα τα εσοδα διοτι απο τα εσοδα θα πληρώνεις.Γνωμη μου.Χωρις να ειμαι επιχειρηματιας. Τα εξοδα δεν μπορεις να τα υπολογισεις ποτε ακριβως διοτι πάντα προκυπτουν έκτακτα εξοδα απο οσο θυμαμαι απο τα οικονομικα τα εξοδα ειναι μεταβλητά και σταθερά μονο τα σταθερά μπορεις να υπολογισεις με ακριβεια οποτε δεν θα εισαι και παλι σιγουρος για το συνολικο αποτέλεσμα. Σχετικά με το σουβλατζιδικο τωρα εισαι σιγουρος οτι θα μπορέσεις εσυ και η γυναικα σου να εξυπηρετήσεις 100 άτομα την ημέρα? Αν τα κατανείμουμε σε 3 βάρδιες πρωι μεσημερι και βράδυ απο 20 , 20 και 60 θα μπορέσεις το βράδυ να εξυπηρετήσεις τοσα άτομα? εσυ εισαι εμπειρος οκ η γυναικα σου ειναι? αν ειναι να κρατας ολοκληρη επιχειρηση και να μην έχεις το μηνα καθαρο κέρδος ενα 2χιλιαρο αντε 1000 με 1500 σου λεω εγω τοτε δεν αξιζει το κοπο φιλε. Δεν είναι και λίγα τα τουριστικά γραφεία πάντως. Άσε που έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα με το ίντερνετ! Άσε που για να κάνεις σωστή δουλειά με λεωφορεία κλπ θες πολύ χρήμα!
Silverage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Υποθέτοντας πάντα οτι θα μαζευτούν 30 άτομα, θα πληρώσουν απο 800€ ο καθένας, θα κλείσεις ξενοδοχεία, εισιτήρια, θα πληρώσεις φόρους κ.α. Δεν τα βλέπω τόσο ρόδινα για το τουριστικό γραφείο. 1
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ποιός δίνει 800άρια έτσι αέρα-πατέρα για μια ξενάγηση; 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης δεν είναι κάτι πρωτότυπο, όλα τα τουριστικά γραφεία αυτό κάνουν! (και οι μισές εκδρομές ακυρώνονται επειδή δεν συμπληρώνουν άτομα να συμπληρώσω!)
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει στο Κιατο μια τρύπα που πουλάει μόνο κεμπάπ. Πιστεύω πως δεν χάλασε πάνω από 6000 που διαθέτει ο TS. Είναι να μην τα μπλέξεις και θες να τα κανείς όλα μαζί.
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Υποθέτοντας πάντα οτι θα μαζευτούν 30 άτομα, θα πληρώσουν απο 800€ ο καθένας, θα κλείσεις ξενοδοχεία, εισιτήρια, θα πληρώσεις φόρους κ.α. Δεν τα βλέπω τόσο ρόδινα για το τουριστικό γραφείο. Θα κάνω μερικους προχειρους υπολογισμους. http://www.booking.com/hotel/il/notre-dame-center-of-jerusalem.html http://www.airtickets.gr Πες οτι μιλάμε για Ισραηλ που έχει τους αγιους τοπους οποτε ένας παππας θα μπορέσει να μαζέψει πιστους ωστε να κατέβουν εκει για να δουν κατι ξεχωριστο. Το 3ο ξενοδοχειο του 1ου λινκ δινει 745 ευρω το 2κλινο για 7 βράδια οποτε παει 106 τη βραδια για τιμη ομως ιδιωτη οχι γκρουπ πες ενα 90αρι να στο αφησει επειδη εισαι γκρουπ * 7 δινει 630 για τα 2 άτομα οποτε * 15 = 9450 η διαμονη. Στο 2 λινκ μπορεις να κλεισεις εισιτηρια να δεις τιμές 188 με επιστροφη οποτε * 30 δινει 5640 αν τα αθροισεις δινουν 15090 το συνολο. Βάλε ενα 2.500 λεωφορεια και τον ξεναγο. Φτάνουμε στα 17590 απο αυτα αν έχεις πάρει 24000 τοτε οτι μεινει ειναι φοροι / εξοδα γραφειου που θα ειναι καμια ΔΕΗ και το ενοικιο και μετα ειναι το κερδος σου αν αφαιρεσουμε ενα 500αρι το ενοικιο και αλλα 100 η ΔΕΗ το μήνα ενα 600αρι δηλαδη παμε στα 18190 ποσο θα πάρει το κράτος το μήνα? 24000 - 18190 μένουν 5810 θα μου τσιμπησει το κράτος 2.000 φορους? Kαι 30 να μη μαζευτουν και να μαζευτουν 20 τι με νοιαζει? αναλογικα παλι αυτη η διαφορα θα υπάρξει γιατι μπορει να κατεβει μεν το κέρδος αλλα θα κατεβουν και τα εξοδα σε ξενοδοχεια , εισιτηρια κτλπ.
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε DDevil, δεν είναι τόσο απλά! Καταρχήν θες διαφήμιση και καλύτερες τιμές από τους άλλους για να έρθουν σε σένα! Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, δεν είναι κάποια πρωτοποριακή ιδέα. Ξέρεις πόσες εκδρομές τελικά ακυρώνονται λόγω μικρής συμμετοχής; 2
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε DDevil, δεν είναι τόσο απλά! Καταρχήν θες διαφήμιση και καλύτερες τιμές από τους άλλους για να έρθουν σε σένα! Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, δεν είναι κάποια πρωτοποριακή ιδέα. Ξέρεις πόσες εκδρομές τελικά ακυρώνονται λόγω μικρής συμμετοχής; Δεν θες διαφημιση φιλε απλα θελει να πάς απο κοντά να πιάσεις κάποιον απο τους βασικους παραγοντες και να του δωσεις το προγραμμα της εκδρομης που προσφέρεις και αμα θέλουν να κλεισουμε αμα δεν αρνητικος θα κοιτάξει να μαζεψει τα άτομα.Θα μου πεις τι θα κερδισει... μπορει να κερδισει ένα free στα εισιτηρια. Βασικα οχι μπορει ... ξεκάθαρες κουβεντες θα πάρει ενα free εισιτηριο.Ας αφαιρεσω εγώ ενα 200αρι ευρω απο το κέρδος μου αφου θα μου φέρει ολα τα άτομα δεν έχω προβλημα!! Του δινω και 2 free αμα θελει να φέρει και την γυναικα ή την γκομενα του μαζι. Φυσικά και θα βάλεις καλές τιμές. Θα κάνεις μια ερευνα να δεις οι άλλοι τι τιμές δινουν και θα κινηθεις αναλογα μπορεις να αφαιρεσεις ένα 50αρι ή ενα 100αρι απο τις τιμές που τα έχουν οι άλλοι θα γινουν υπολογισμοι μπορω να βγάλω λιγοτερα δεν εχω προβλημα αρκει να μου βγει ενα κερδος εστω 2000ευρω στη τσέπη μου απο κάθε εκδρομη ας μην ειναι και 3 δεν εχω θεμα αντε ας ειναι και 1500 εγω θα ειχα σκοπο να υποχωρησω δυσκολοι καιροι ειναι οκ. Ειχε συνεργαστει παλιά ενας θειος μου με ένα τετοιο πρακτορειο σαν εξωτερικος συνεργάτης αυτος εκανε ολη τη μπιζνα επειδη ειχε κονε με άτομα απο την εκκλησια και στο τέλος πηρε και αυτος την αμοιβη του και ένα free εισιτηριο. Μου ειχε πει πως ειχε πάρει και 2000 ευρώ. Φαντασου ποσα έβγαλε κερδος ο άλλος για να του δώσει τοσα. Εποχη 2009 βέβαια. Παντα υπάρχουν ευκαιριες απλα ειναι για λιγους επειδη οι πολλοι κάθονται απλα και κλαιγονται δεν μπορω το ένα δεν μπορω το άλλο... αμα θες λεφτά και δουλειά θα κοιτάξεις να μπορέσεις. 2
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θες διαφημιση φιλε απλα θελει να πάς απο κοντά να πιάσεις κάποιον απο τους παππαδες της εκκλησιας και να του δωσεις το προγραμμα της εκδρομης που προσφέρεις και αμα θέλουν να κλεισουμε αμα δεν αρνητικος θα κοιτάξει να μαζεψει τα άτομα.Θα μου πεις τι θα κερδισει... μπορει να κερδισει ένα free στα εισιτηρια. Φυσικά και θα βάλεις καλές τιμές. Θα κάνεις μια ερευνα να δεις οι άλλοι τι τιμές δινουν και θα κινηθεις αναλογα. Ειχε συνεργαστει παλιά ενας θειος μου με ένα τετοιο πρακτορειο σαν εξωτερικος συνεργάτης αυτος εκανε ολη τη μπιζνα επειδη ειχε κονε με άτομα απο την εκκλησια και στο τέλος πηρε και αυτος την αμοιβη του και ένα free εισιτηριο. Μου ειχε πει πως ειχε πάρει και 2000 ευρώ. Φαντασου ποσα έβγαλε κερδος ο άλλος για να του δώσει τοσα. Εποχη 2009 βέβαια. Παντα υπάρχουν ευκαιριες απλα ειναι για λιγους επειδη οι πολλοι κάθονται απλα και κλαιγονται δεν μπορω το ένα δεν μπορω το άλλο... αμα θες λεφτά και δουλειά θα κοιτάξεις να μπορέσεις. Σε αυτό συμφωνώ όσο δεν πάει, αλλά στην ιδέα αυτή καθ'αυτή δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ.
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτό συμφωνώ όσο δεν πάει, αλλά στην ιδέα αυτή καθ'αυτή δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ. Δεν την έχεις δουλεψει για αυτο... απο το να τουφεκάς εναν εναν τον πελάτη πάς βρισκει εναν βασικο παραγοντα του προσφέρεις ενα ή δυο free και αυτος σου φέρνει το τσούρμο. Στο τσουρμο κανεις επισης μια εκπτωση παιρνεις και εσυ το κέρδος σου και ειστε ολοι ευχαριστημένοι.... σου λέω την έκανε τη δουλεια συγγενης μου. Η βασικη ιδεα ειναι να δουλευεις με γκρουπ πελατών και οχι με εναν κάθε φορά τέτοιες δουλειες πιάνουν. Βεβαια δεν το τονισα γιατι ειναι αυτονοητο ποτι σε κάθε δουλεια μπορει να πάει κατι στραβα και στο τέλος να χαλάσει το πράμα αλλα αυτο δεν σημαινει κάτι αμα θες να δουλέψεις και να βγάλεις χρηματα. Και ειναι και ωραια δουλεια ρε φιλε ερχεσαι σε επαφη με κοσμο , κάνεις ταξιδια (αρκει να μην φοβασαι τα αεροπλανα) γνωριζεις νέα μερη ... ειναι καλο φιλε παιζει ρολο και η ποιοτητα της δουλειας που κανεις αμα ειναι να κανεις μια δουλεια να βγαζεις λεφτα και στα 40 σου να παθεις έμφραγμα ε δεν αξιζει το κοπο. 2
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν την έχεις δουλεψει για αυτο... απο το να τουφεκάς εναν εναν τον πελάτη πάς βρισκει εναν βασικο παραγοντα του προσφέρεις ενα ή δυο free και αυτος σου φέρνει το τσούρμο. Στο τσουρμο κανεις επισης μια εκπτωση παιρνεις και εσυ το κέρδος σου και ειστε ολοι ευχαριστημένοι.... σου λέω την έκανε τη δουλεια συγγενης μου. Η βασικη ιδεα ειναι να δουλευεις με γκρουπ πελατών και οχι με εναν κάθε φορά τέτοιες δουλειες πιάνουν. Βεβαια δεν το τονισα γιατι ειναι αυτονοητο ποτι σε κάθε δουλεια μπορει να πάει κατι στραβα και στο τέλος να χαλάσει το πράμα αλλα αυτο δεν σημαινει κάτι αμα θες να δουλέψεις και να βγάλεις χρηματα. Στο ευρύτερο κομμάτι δουλεύω κυρίως, τα βλέπεις πολύ απλουστευμένα πιστεύω ή συγκρίνεις ανόμοιες εποχές. Τέλος πάντων, ας πού για το σουβλατζίδικο του φίλου για να μην είμαστε off topic! 1
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Στο ευρύτερο κομμάτι δουλεύω κυρίως, τα βλέπεις πολύ απλουστευμένα πιστεύω ή συγκρίνεις ανόμοιες εποχές. Τέλος πάντων, ας πού για το σουβλατζίδικο του φίλου για να μην είμαστε off topic! Δηλαδη εισαι τουριστικος πράκτορας? δουλευεις με γραφειο?
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη εισαι τουριστικος πράκτορας? δουλευεις με γραφειο? Στον τουρισμό γενικότερα δουλεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα