Γιώργος321 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι 16,5 χρονων σε λιγους μηνες 17.Θα ηθελα να ρωτήσω αν την τουριστικη περιοδο προσλαμβανουν για δουλεια σε νησια και τουριστικους προορισμους ανηλικους.Θα ηθελα οτι ξερετε γυρω απο το θεμα να μου πειτε.
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Γινεται και νομιμα. Απλα ειναι συγκεκριμενες οι ωρες και τα ποστα. Ειχε ξανασυζητηθει παλιοτερα το θεμα. Αν δεν έχεις κλείσει τα 15 απαγορεύεται να δουλέψεις οπουδήποτε εκτός από θεατρικές παραστάσεις/ταινίες κλπ και μόνο κάτω από άδεια που ζητά ο εργοδότης από το υπουργείο σχετικά, και μόνο για διάστημα έως 3 μηνών.Αν τα έχεις κλείσει μπορείς νόμιμα να δουλέψεις οπουδήποτε εκτός από αυτά που περιγράφονται στο παρακάτω pdf.http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/875B_03.pdf
tsakonas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα στην Ελλάδα με το γραμμα του νόμου... Πλήρη απασχόληση δουλεύουν σε όλα τα ποστα παράνομα..
Γιώργος321 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες,ξερετε ομως αν γινεται να εχω και ασφαλεια στην δουλεια??? 1
michael92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ασφάλεια έχεις ούτως ή άλλως αν εργάζονται οι γονείς σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα