DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε ξέρει τι κάνει ο Zuckerberg... likes = τροφή για τον ναρκισσισμό/ματαιοδοξία. Βρήκε το κουμπί της γυναικείας ψυχολογίας/ψυχοσύνθεσης και μαγκιά του που τα κονόμησε από αυτό. Το πρόβλημα πάντως το έχουν αυτοί που τα δίνουν και μετά ξεροσταλιάζουν "KUKLA KANE AD EIME BLOK", όχι οι παραλήπτες των likes... Εχεις βγαλει καμια απο φβ ή τιντερ ή badoo?
bedazzled Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις βγαλει καμια απο φβ ή τιντερ ή badoo? Δεν ασχολούμαι καν... προτιμώ το face2face. 1
21cm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ μην πας στο αλλο ακρο. Το να νιωθει καποιος μονος και να κανει κατι γι αυτο, εστω και μεσω φορουμ (ευτυχως τετοια ταμπου τεινουν να ελαχιστοποιηθουν οσο περναει ο καιρος) δεν ειναι σε καμια περιπτωση μεμπτο ουτε δειχνει αδυναμια χαρακτηρα. Δεν ειπε ο ανθρωπος οτι δεν αντεχει οπως του τα φερε η ζωη! Εξεφρασε τη δυσαρεσκεια του με την κατασταση απλως, σε ενα φορουμ και thread που κανεις δεν ειναι αναγκασμενος να διαβασει η να του δωσει προσοχη. Αλλο το μαθαινω να ζω με τα προβληματα μου και να μην με παιρνει απο κατω και αλλο το δεν προσπαθω να βελτιωσω την κατασταση γιατι μπορω και ετσι οπως ειμαι. Ειναι σημαντικη η διαφορα. Συμφωνώ μαζί σου.Εξέφρασε μια δυσαρέσκεια.Απο εκεί και πέρα όμως τι θα αλλάξει; Είπε τον πόνο του,ωραία δεκτο-σεβαστό.Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να μάθει να ζει με την μοναξιά μέχρι να καταφέρει να λύσει το πρόβλημα χωρίς όμως να θυσιάσει κάτι από την προσωπικοτητά του Ξέρεις κάτι; Υπάρχει ένα φαινόμενο που το παρατηρώ στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Προκειμένου να μην μείνουν μόνοι,διότι η μοναξιά είναι απάλευτη θυσιάζουν ακόμη και την αξιοπρέπεια τους.Διάβαζα ένα σχόλιο που έλεγε κάποιο παλικάρι οτι ενώ του άρεσε η ροκ μουσική και επειδή η παρέα του άκουγε λαικά, αναγκαζόταν να σέρνεται στα σκυλάδικα προκειμένου να μην βρεθεί στην μοναξιά. Όχι ρε φίλε έλεος.Αν είναι να μου διαλύσεις την προσωπικοτητά μου για να μην είμαι μόνος, χίλιες φορές μόνος. Δημιουργείς παρέες και φίλους όταν αυτοι σε εκφράζουν και όχι απλά για να μην είσαι μόνος. Αν έρθουν στην ζωή μου τα κατάλληλα άτομα βεβαίως και θα κάνω παρέα μαζί τους,αν όχι τότε θα προτιμήσω την μοναξιά παρά τον εξευτελισμό της προσωπικότητας μου. Σκοτώνεται ο κολλητός μου φίλος.Μπορώ να τον αντικαταστήσω εύκολα; Αναγκαστικά χάνω την καλύτερη μου παρέα. Οπότε εγώ τι πρέπει να κάνω; Να τρέξω να βρω σώνει και καλά άλλο κολλητό,είναι να προσαρμοστώ στην μοναξιά μου μέχρι να βρεθεί κάτι αντίστοιχο. Η παρέα δεν είναι αυτοκινητο,να βρω 20 χιλιάρικα ,να σκάσω μύτη στην αντιπροσωπεία και να το αγοράσω
Bspus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ μαζί σου.Εξέφρασε μια δυσαρέσκεια.Απο εκεί και πέρα όμως τι θα αλλάξει; Είπε τον πόνο του,ωραία δεκτο-σεβαστό.Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να μάθει να ζει με την μοναξιά μέχρι να καταφέρει να λύσει το πρόβλημα χωρίς όμως να θυσιάσει κάτι από την προσωπικοτητά του Ξέρεις κάτι; Υπάρχει ένα φαινόμενο που το παρατηρώ στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Προκειμένου να μην μείνουν μόνοι,διότι η μοναξιά είναι απάλευτη θυσιάζουν ακόμη και την αξιοπρέπεια τους.Διάβαζα ένα σχόλιο που έλεγε κάποιο παλικάρι οτι ενώ του άρεσε η ροκ μουσική και επειδή η παρέα του άκουγε λαικά, αναγκαζόταν να σέρνεται στα σκυλάδικα προκειμένου να μην βρεθεί στην μοναξιά. Όχι ρε φίλε έλεος.Αν είναι να μου διαλύσεις την προσωπικοτητά μου για να μην είμαι μόνος, χίλιες φορές μόνος. Δημιουργείς παρέες και φίλους όταν αυτοι σε εκφράζουν και όχι απλά για να μην είσαι μόνος. Αν έρθουν στην ζωή μου τα κατάλληλα άτομα βεβαίως και θα κάνω παρέα μαζί τους,αν όχι τότε θα προτιμήσω την μοναξιά παρά τον εξευτελισμό της προσωπικότητας μου. Σκοτώνεται ο κολλητός μου φίλος.Μπορώ να τον αντικαταστήσω εύκολα; Αναγκαστικά χάνω την καλύτερη μου παρέα. Οπότε εγώ τι πρέπει να κάνω; Να τρέξω να βρω σώνει και καλά άλλο κολλητό,είναι να προσαρμοστώ στην μοναξιά μου μέχρι να βρεθεί κάτι αντίστοιχο. Η παρέα δεν είναι αυτοκινητο,να βρω 20 χιλιάρικα ,να σκάσω μύτη στην αντιπροσωπεία και να το αγοράσω Τα ιδια πραγματα υποστηριζουμε, απλα εστιαζουμε σε διαφορετικο σημειο. Εσυ λες οτι δεν πρεπει να συμβιβαζεται καποιος σε θεματα που μειωνουν την προσωπικοτητα του, εγω λεω οτι τα προβληματα δεν λυνονται μονα τους και δεν ειναι παντα καλη λυση να προσαρμοζεσαι παθητικα (ακομα και αν σε παιρνει). Ισχυουν και τα δυο
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείται πως δεν συγκρίνεται το real με την διαδικτυακή παρέα αλλα όταν δεν έχουμε άλλη επιλογή περνάμε τον χρόνο μας online. Οι λόγοι που έχει ο καθένας είναι προσωπικοί.
Ψιτ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αυτοί που νιώθουν μόνοι τους ειναι αυτοί που δεν ειναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους και χρειάζονται τους υπόλοιπους για να επιπλεύσουν/ αυτοεπιβεβαιωθουν. Κάποτε ειχα πληκτρολογήσει δυο σελίδες του Λένου Χρηστίδη που έχουν ποσταριστεί και στο παρον φόρουμ κανα δυο φορές. Η αλήθεια δεν ειναι μακρυά απο την προέκταση εκείνου του κειμένου.
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε ξέρει τι κάνει ο Zuckerberg... likes = τροφή για τον ναρκισσισμό/ματαιοδοξία. Βρήκε το κουμπί της γυναικείας ψυχολογίας/ψυχοσύνθεσης και μαγκιά του που τα κονόμησε από αυτό. Το πρόβλημα πάντως το έχουν αυτοί που τα δίνουν και μετά ξεροσταλιάζουν "KUKLA KANE AD EIME BLOK", όχι οι παραλήπτες των likes... Όχι μόνο της γυναικείας. Ικανοποίησε το κρυφό ή φανερό ψώνιο όλων. Μαγκιά του, συμφωνώ!
SlickNick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αυτοί που νιώθουν μόνοι τους ειναι αυτοί που δεν ειναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους και χρειάζονται τους υπόλοιπους για να επιπλεύσουν/ αυτοεπιβεβαιωθουν. Κάποτε ειχα πληκτρολογήσει δυο σελίδες του Λένου Χρηστίδη που έχουν ποσταριστεί και στο παρον φόρουμ κανα δυο φορές. Η αλήθεια δεν ειναι μακρυά απο την προέκταση εκείνου του κειμένου. Έχει διαφορά το "νιώθω" από το "είμαι". Αν κάποιος όντως δεν έχει κανέναν και νιώθει μόνος του, λογικό το βρίσκω.
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Όχι μόνο της γυναικείας. Ικανοποίησε το κρυφό ή φανερό ψώνιο όλων. Μαγκιά του, συμφωνώ! Μεταξύ μας τώρα, τα FB/Instagram έχουν περισσότερες γυναίκες παρά άντρες... τυχαίο; Δεν νομίζω. 1
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μεταξύ μας τώρα, τα FB/Instagram έχουν περισσότερες γυναίκες παρά άντρες... τυχαίο; Δεν νομίζω. Εντάξει ναι, είναι και η φύση
Laurelien Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Απο που ξεφυτρωσες εσύ; [πεσιμο mode] Να μας κάνεις παρέα στο insomnia, εννοείται! [/πεσιμο mode] Sorry ειμαι καινουρια εδω δεν εχω μαθει τα πρωτοκολλα 1
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να βάλουν dislike button στο fb να φάνε άκυρο όλες οι narcissism κα****λες που την έχουνε δει celebrity.
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σε ενοχλουν; Αδιάφορες μού είναι. Δεν συναναστρέφομαι με τέτοιες οντότητες. Απλά θέλω να της κράζω.
φραμπάλα Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σε ενα θεμα που λεγεται μοναξια στις γιορτες ενας βριζει (παλι) μια μεριδα γυναικων. Μην ασχολεισαι φιλε ,μην ασχολεισαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα