redhotstef Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει κάποιοι μπορεί να νιώθουμε γενικά μοναξιά. Αλλά αυτές τις μέρες, τις γιορτινές, βαράει άσχημα. Έχουν κάτι το ιδιαίτερο και την αισθάνεσαι περισσότερο. Αισθάνεσαι την ενέργεια του κόσμου που βγαίνει έξω με φίλους κτλ. Ειναι η ίδια ενέργεια που τη νιώθεις Παρασκευές και Σάββατα βράδυ. Όταν πας για ποτό τετάρτη πχ, δεν νιώθεις το ίδιο. Ακόμα και σε ενα απόμερο μπαράκι να πας Σάββατο βράδυ με παρέα όμως, νιώθεις ότι όλη η ανθρωπότητα, η τουλάχιστον όλη η Ευρώπη ειναι έξω και διασκεδάζει. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει επειδή εδώ έχουμε για αργία τα Σάββατοκυριακα. Αν ζούσαμε στο Ντουμπάι που έχουν αργία μεσοβδόμαδα, ίσως η ενέργεια να μετατοπίζοταν το ίδιο..
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αισθάνεσαι την ενέργεια του κόσμου που βγαίνει έξω με φίλους κτλ. Ειναι η ίδια ενέργεια που τη νιώθεις Παρασκευές και Σάββατα βράδυ. Όταν πας για ποτό τετάρτη πχ, δεν νιώθεις το ίδιο. Ακόμα και σε ενα απόμερο μπαράκι να πας Σάββατο βράδυ με παρέα όμως, νιώθεις ότι όλη η ανθρωπότητα, η τουλάχιστον όλη η Ευρώπη ειναι έξω και διασκεδάζει. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει επειδή εδώ έχουμε για αργία τα Σάββατοκυριακα. Αν ζούσαμε στο Ντουμπάι που έχουν αργία μεσοβδόμαδα, ίσως η ενέργεια να μετατοπίζοταν το ίδιο.. Και στη Μύκονο υπάρχει αυτή η ενέργεια!
redhotstef Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Και στην εκκλησια. Οπου υπαρχει πολυς κοσμος το νιωθεις. Και σε συναυλιες.. Ετυχε ποτε να βρεθειτε αναμεσα σε παρα πολυ κοσμο και να εισαι μονος; πχ σε διαδηλωσεις που γινονται κατα καιρους στο συνταγμα, κτλ; Ειχα παει μονος μου, στην συναυλια των red hot chili peppers στην αθηνα, γιατι δεν ειχα παρεα. Απο την μια ηθελα να παω οπωσδηποτε, απο την αλλη στεναχωρηθηκα πολυ που υπηρχε τοση ενεργεια γυρω μου και γω ενιωθα πως δεν ανηκω πουθενα, ημουν φαντασμα. Αλλα πηγα! 1
21cm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αισθάνεσαι την ενέργεια του κόσμου που βγαίνει έξω με φίλους κτλ. Ειναι η ίδια ενέργεια που τη νιώθεις Παρασκευές και Σάββατα βράδυ. Όταν πας για ποτό τετάρτη πχ, δεν νιώθεις το ίδιο. Ακόμα και σε ενα απόμερο μπαράκι να πας Σάββατο βράδυ με παρέα όμως, νιώθεις ότι όλη η ανθρωπότητα, η τουλάχιστον όλη η Ευρώπη ειναι έξω και διασκεδάζει. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει επειδή εδώ έχουμε για αργία τα Σάββατοκυριακα. Αν ζούσαμε στο Ντουμπάι που έχουν αργία μεσοβδόμαδα, ίσως η ενέργεια να μετατοπίζοταν το ίδιο.. Δεν είναι θέμα ενέργειας,αλλά θέμα μιμητισμού.Νιώθεις άσχημα που είσαι εκτος της μάζας.Με το να κάνεις αυτο που κάνει η μάζα θεωρείς οτι είσαι και εσύ κάτι.Όταν όμως δεν κάνεις αυτό που κάνουν οι άλλοι νιώθεις μειονεκτικά,κοινώς νιώθεις σκουπίδι. Στην συναυλία νιώθεις μοναξιά γιατί δεν έχεις πάει με παρέα,κάτι που έχουν κάνει όλοι οι άλλοι. Αλλά όμως αν βγούνε όλοι οι άλλοι και σου πούνε οτι και εμείς μόνοι μας ήρθαμε,τότε θα σου φύγει η μοναξιά.Θα νιώσεις οτι υπάρχουν και άλλοι πολλοί σαν κι εσένα Δηλαδή με άλλα λόγια την ζωή σου την καθορίζουν οι άλλοι.Πιστεψέ με αν είσαι ο μόνος που οδηγεί φεράρι μέσα στην Ελλάδα,πάλι μοναξιά θα νιώθεις και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θα σε ενδιαφέρει αυτό καθεαυτό το γεγονός,οτι απολαμβάνεις την φεράρι αλλά θα σε απασχολεί και θα σε τρώει την ψυχή το γεγονός της μοναδικότητας.Οτι δεν είσαι ένα με την μάζα. Αν όλοι τρώνε κόπρανα και εσύ τρως σωστή τροφή,από την μοναξιά σου θα την αφήσεις την σωστή τροφή και θα πας να γίνεις ένα με τους άλλους. Η αυτόνομη-ισχυρή προσωπικότητα δεν φοβάται την μοναξιά.Το πιθηκοειδές χωρίς προσωπικότητα κλάνει μέντες μπρος την διαφοροποιήση. Διότι διαφοροποίηση=μοναξιά. 3
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Κοινωνιολόγος -ψυχολόγος-εκκλησιαστικός-φιλόσοφος-αλάνθαστος κλπ κλπ
SlickNick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι θέμα ενέργειας,αλλά θέμα μιμητισμού.Νιώθεις άσχημα που είσαι εκτος της μάζας.Με το να κάνεις αυτο που κάνει η μάζα θεωρείς οτι είσαι και εσύ κάτι.Όταν όμως δεν κάνεις αυτό που κάνουν οι άλλοι νιώθεις μειονεκτικά,κοινώς νιώθεις σκουπίδι. Στην συναυλία νιώθεις μοναξιά γιατί δεν έχεις πάει με παρέα,κάτι που έχουν κάνει όλοι οι άλλοι. Αλλά όμως αν βγούνε όλοι οι άλλοι και σου πούνε οτι και εμείς μόνοι μας ήρθαμε,τότε θα σου φύγει η μοναξιά.Θα νιώσεις οτι υπάρχουν και άλλοι πολλοί σαν κι εσένα Δηλαδή με άλλα λόγια την ζωή σου την καθορίζουν οι άλλοι.Πιστεψέ με αν είσαι ο μόνος που οδηγεί φεράρι μέσα στην Ελλάδα,πάλι μοναξιά θα νιώθεις και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θα σε ενδιαφέρει αυτό καθεαυτό το γεγονός,οτι απολαμβάνεις την φεράρι αλλά θα σε απασχολεί και θα σε τρώει την ψυχή το γεγονός της μοναδικότητας.Οτι δεν είσαι ένα με την μάζα. Αν όλοι τρώνε κόπρανα και εσύ τρως σωστή τροφή,από την μοναξιά σου θα την αφήσεις την σωστή τροφή και θα πας να γίνεις ένα με τους άλλους. Η αυτόνομη-ισχυρή προσωπικότητα δεν φοβάται την μοναξιά.Το πιθηκοειδές χωρίς προσωπικότητα κλάνει μέντες μπρος την διαφοροποιήση. Διότι διαφοροποίηση=μοναξιά. Αυτό που λες είναι εντελώς λάθος. Δεν υπάρχει "μάζα". Υπάρχουν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Όταν έχεις Φεράρι θα ανήκεις στην ανάλογη ομάδα και δε θα νιώθεις καμία μοναξιά. Το πιο πιθανό είναι να νιώθεις ανωτερότητα επειδή λόγω της οικονομικής σου κατάστασης μπορείς να απολαμβάνεις τα μέγιστα από την κοινωνία. Τώρα αν οι φίλοι σου είναι σκάρτοι η εσύ ακοινώνητος, θα έχεις προβλήματα ακόμη και κάτω από τις πιο ιδανικές συνθήκες. Όταν είσαι μόνος σου στο κλαμπ η στο σινεμά η οπουδήποτε αλλού, αν είσαι μόνος επειδή δεν έχεις φίλους θα νιώθεις άσχημα επειδή το περιβάλλον θα σου θυμίζει τις προσωπικές σου αδυναμίες στον κοινωνικό τομέα. Αν η κοινωνική σου ζωή είναι οκ και πας από επιλογή αμφιβάλλω ότι θα σε επηρεάσει.
DDevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγω Παραμονη Χριστουγεννων πάντως μονος μου βολταρα και δεν με πειραξε καθολου .... ειμαι μακρυα απο την πολη μου που εχω αρκετες παρέες εδω εχω μονο 2 άτομα που βγαινω το ενα η κοπελα της παρέας λειπει ο άλλος έτυχε κατι απροβλεπτο οποτε πηγα να πιώ ενα ποτάκι μονος μου ... το μπάρ ηταν φισκα αλλα βρηκα μια θέση και άραξα στην μπάρα ... εκατσα περιπου καμια ώρα και μετα έφυγα. Πηγα να συνεχισω τα ποτάκια μου σε ενα πιο ιδιαιτερο μαγαζι με αγιοβασιλιτσες.... !!!! Καλα ηταν και του χρονου με υγεια σε ολους και ολες. 3
D4rkshadow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγω Παραμονη Χριστουγεννων πάντως μονος μου βολταρα και δεν με πειραξε καθολου .... ειμαι μακρυα απο την πολη μου που εχω αρκετες παρέες εδω εχω μονο 2 άτομα που βγαινω το ενα η κοπελα της παρέας λειπει ο άλλος έτυχε κατι απροβλεπτο οποτε πηγα να πιώ ενα ποτάκι μονος μου ... το μπάρ ηταν φισκα αλλα βρηκα μια θέση και άραξα στην μπάρα ... εκατσα περιπου καμια ώρα και μετα έφυγα. Πηγα να συνεχισω τα ποτάκια μου σε ενα πιο ιδιαιτερο μαγαζι με αγιοβασιλιτσες.... !!!! Καλα ηταν και του χρονου με υγεια σε ολους και ολες. Με βλεπω να κανω κατι παρομοιο μετα την αλλαγη της καινουργιας χρονιας,μιας και τα σχεδια αλλαξαν σημερα και εχω δεν συμφωνω με αυτα 1
21cm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που λες είναι εντελώς λάθος. Δεν υπάρχει "μάζα". Υπάρχουν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Όταν έχεις Φεράρι θα ανήκεις στην ανάλογη ομάδα και δε θα νιώθεις καμία μοναξιά. Το πιο πιθανό είναι να νιώθεις ανωτερότητα επειδή λόγω της οικονομικής σου κατάστασης μπορείς να απολαμβάνεις τα μέγιστα από την κοινωνία. Τώρα αν οι φίλοι σου είναι σκάρτοι η εσύ ακοινώνητος, θα έχεις προβλήματα ακόμη και κάτω από τις πιο ιδανικές συνθήκες. Όταν είσαι μόνος σου στο κλαμπ η στο σινεμά η οπουδήποτε αλλού, αν είσαι μόνος επειδή δεν έχεις φίλους θα νιώθεις άσχημα επειδή το περιβάλλον θα σου θυμίζει τις προσωπικές σου αδυναμίες στον κοινωνικό τομέα. Αν η κοινωνική σου ζωή είναι οκ και πας από επιλογή αμφιβάλλω ότι θα σε επηρεάσει. Δεν με πιάνεις. Εννοώ πως το πρόβλημα με την μοναξιά δεν έγκειται στην απουσία φίλων,αλλά στο γεγονός οτι όλοι οι άλλοι έχουν φίλους ενώ εσύ δεν έχεις. Αυτό που σου λέω αποδεικνύεται πολύ έυκολα.Πότε βιώνεις έντονα αυτή την μοναξιά;Στις μεγάλες γιορτές,το καλοκαίρι όταν όλοι είναι στην παραλία αλλά εσύ δεν είσαι,στο κρεβάτι του πόνου περιμένοντας τον θάνατο ενώ όλοι άλλοι χαίρονται την ζωή κ.τ.λ. Γιατί συμβαίνει αυτό;Διότι συμπυκνώνεται η μάζα προς ένα συγκεκριμένο γεγονός.Π.χ. ολόκληρη η κοινωνία κάνει ρεβεγιόν,ολόκληρη η κοινωνία κάνει μπανάκι,ολόκληρη η κοινωνία χαίρεται την ζωή ενώ εσύ πεθαίνεις. Αυτό είναι που σε τρελαίνει! Σε τρελαίνει οτι εσύ δεν κάνεις αυτό που κάνουν οι άλλοι.Σε σκοτώνει ψυχολογικά γιατί πιστεύεις οτι με το να κάνεις αυτό που κάνουν οι αλλοι,θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο,θα σε κάνει να αισθανθείς οτι είσαι κάτι,οτι μετράς,οτι δεν είσαι ένα σκουπίδι 1
DDevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Με βλεπω να κανω κατι παρομοιο μετα την αλλαγη της καινουργιας χρονιας,μιας και τα σχεδια αλλαξαν σημερα και εχω δεν συμφωνω με αυτα Παραμονη θα γινεται χαμος στα κλαμπ δεν αξιζει .... δεν ξερω απο καμακι τι θα λεει. Αν θα ειναι καλη μέρα να κατεβεις για χώσιμο.
SlickNick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν με πιάνεις. Εννοώ πως το πρόβλημα με την μοναξιά δεν έγκειται στην απουσία φίλων,αλλά στο γεγονός οτι όλοι οι άλλοι έχουν φίλους ενώ εσύ δεν έχεις. Αυτό που σου λέω αποδεικνύεται πολύ έυκολα.Πότε βιώνεις έντονα αυτή την μοναξιά;Στις μεγάλες γιορτές,το καλοκαίρι όταν όλοι είναι στην παραλία αλλά εσύ δεν είσαι,στο κρεβάτι του πόνου περιμένοντας τον θάνατο ενώ όλοι άλλοι χαίρονται την ζωή κ.τ.λ. Γιατί συμβαίνει αυτό;Διότι συμπυκνώνεται η μάζα προς ένα συγκεκριμένο γεγονός.Π.χ. ολόκληρη η κοινωνία κάνει ρεβεγιόν,ολόκληρη η κοινωνία κάνει μπανάκι,ολόκληρη η κοινωνία χαίρεται την ζωή ενώ εσύ πεθαίνεις. Αυτό είναι που σε τρελαίνει! Σε τρελαίνει οτι εσύ δεν κάνεις αυτό που κάνουν οι άλλοι.Σε σκοτώνει ψυχολογικά γιατί πιστεύεις οτι με το να κάνεις αυτό που κάνουν οι αλλοι,θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο,θα σε κάνει να αισθανθείς οτι είσαι κάτι,οτι μετράς,οτι δεν είσαι ένα σκουπίδι Συμφωνώ εν μέρει... πιστεύω ότι η τάση να θέλουμε να έχουμε φίλους, να ανήκουμε και να είμαστε αρεστοί είναι βιολογική διότι έτσι είμαστε φτιαγμένοι. Από την άλλη και το τι θεωρούμε "φυσιολογικό" επηρεάζεται από την κοινωνία και τα στανταρ που θέτει. Πχ στις εποχές του πατέρα μου ήταν εντελώς φυσιολογικό για άντρες να πηγαίνουν σε ιερόδουλες ενώ σήμερα είναι κατακριτέο και θεωρείσαι ο τελευταίος των τελευταίων αν πηγαίνεις σε τέτοια μέρη.
21cm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ εν μέρει... πιστεύω ότι η τάση να θέλουμε να έχουμε φίλους, να ανήκουμε και να είμαστε αρεστοί είναι βιολογική διότι έτσι είμαστε φτιαγμένοι. Από την άλλη και το τι θεωρούμε "φυσιολογικό" επηρεάζεται από την κοινωνία και τα στανταρ που θέτει. Πχ στις εποχές του πατέρα μου ήταν εντελώς φυσιολογικό για άντρες να πηγαίνουν σε ιερόδουλες ενώ σήμερα είναι κατακριτέο και θεωρείσαι ο τελευταίος των τελευταίων αν πηγαίνεις σε τέτοια μέρη. Ώπα ώπα.Περίμενε. Ποιος σου είπε οτι είναι κατακριτέο να πάς σε ιερόδουλες;Είναι κατακριτέο να πας σε ιερόδουλες του 5ευρου και του 20ευρου.Διότι με τα ίδια λεφτά στο δίνει και η κοπέλα της διπλανής πόρτας στην ίδια και καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.Οπότε δεν συμφέρει να βάζεις σε κίνδυνο την υγεία σου για κάτι που το βρίσκεις πολύ εύκολα και άνετα Δεν νομίζω πως θα έλεγες όχι ή θα θεωρούσες κατακριτέο μια βίζιτα πολυτελείας.Η βίζιτα πολυτελείας όμως έχει χαρακτηριστικά που αφενώς δεν τα βρίσκεις στην κοπέλα της διπλανής πόρτας και αφετέρου δεν εκτίθεσαι και τόσο εύκολα σε κίνδυνο υγείας. Μακάρι να μπορούσα να πετάω το χιλιάρικο για μια ώρα σε οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά,αλλά δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Καλύτερα να χρυσοπληρώνω την δανεική φεράρι και να τρελένομαι στα γκάζια,παρά να έχω το δικό μου απλό αυτοκινητάκι που σε τελική ανάλυση θα μου τρώει ένα σκασμό λεφτά σε τέλη κυκλοφορίας,συντήρηση, κατανάλωση κ.τ.λ και γκάζια δεν θα μπορώ να έχω
SlickNick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ώπα ώπα.Περίμενε. Ποιος σου είπε οτι είναι κατακριτέο να πάς σε ιερόδουλες;Είναι κατακριτέο να πας σε ιερόδουλες του 5ευρου και του 20ευρου.Διότι με τα ίδια λεφτά στο δίνει και η κοπέλα της διπλανής πόρτας στην ίδια και καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.Οπότε δεν συμφέρει να βάζεις σε κίνδυνο την υγεία σου για κάτι που το βρίσκεις πολύ εύκολα και άνετα Δεν νομίζω πως θα έλεγες όχι ή θα θεωρούσες κατακριτέο μια βίζιτα πολυτελείας.Η βίζιτα πολυτελείας όμως έχει χαρακτηριστικά που αφενώς δεν τα βρίσκεις στην κοπέλα της διπλανής πόρτας και αφετέρου δεν εκτίθεσαι και τόσο εύκολα σε κίνδυνο υγείας. Μακάρι να μπορούσα να πετάω το χιλιάρικο για μια ώρα σε οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά,αλλά δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Καλύτερα να χρυσοπληρώνω την δανεική φεράρι και να τρελένομαι στα γκάζια,παρά να έχω το δικό μου απλό αυτοκινητάκι που σε τελική ανάλυση θα μου τρώει ένα σκασμό λεφτά σε τέλη κυκλοφορίας,συντήρηση, κατανάλωση κ.τ.λ και γκάζια δεν θα μπορώ να έχω Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι το κατακριτέο στο να πληρώνει κάποιος για να κάνει σεξ σε ορισμένες περιπτώσεις. Το κατά πόσο είναι καλό για την προσωπική του εξέλιξη είναι άλλο θέμα. Σε γενικές γραμμές όμως αν παραδεχτείς ότι πηγαίνεις σε ιερόδουλες στην σημερινή κοινωνία μειώνεις την αξία σου. Οι περισσότεροι νορμάλ άνθρωποι θα σε δουν ως loser που δεν μπορεί να βρει γκόμενα, και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι βάσιμη η κριτική τους. Όσους έχω γνωρίσει που έχουν αντικαταστήσει την φυσιολογική επαφή με γυναίκες, με τις ιερόδουλες, είτε αποκλειστικά είτε όχι, πάντα είναι άτομα με σοβαρές ελλείψεις στον κοινωνικό τομέα και με εντελώς ανώριμες και λανθασμένες αντιλήψεις σε πολύ βασικά πράγματα. Μπορώ να καταλάβω την λογική του να θέλει να πάει κάποιος με μία κουκλάρα που δύσκολα θα έριχνε στην πραγματική ζωή αλλά και πάλι πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που τον πηγαίνει πίσω σαν άτομο. Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να πετάει χιλιάρικα για βιζιτούδες, έχει και την δυνατότητα να ζει το είδος της ζωής που θα τον κάνει ελκυστικό σε πολύ όμορφες γυναίκες, οπότε δεν έχει νόημα. 1
21cm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι το κατακριτέο στο να πληρώνει κάποιος για να κάνει σεξ σε ορισμένες περιπτώσεις. Το κατά πόσο είναι καλό για την προσωπική του εξέλιξη είναι άλλο θέμα. Σε γενικές γραμμές όμως αν παραδεχτείς ότι πηγαίνεις σε ιερόδουλες στην σημερινή κοινωνία μειώνεις την αξία σου. Οι περισσότεροι νορμάλ άνθρωποι θα σε δουν ως loser που δεν μπορεί να βρει γκόμενα, και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι βάσιμη η κριτική τους. Όσους έχω γνωρίσει που έχουν αντικαταστήσει την φυσιολογική επαφή με γυναίκες, με τις ιερόδουλες, είτε αποκλειστικά είτε όχι, πάντα είναι άτομα με σοβαρές ελλείψεις στον κοινωνικό τομέα και με εντελώς ανώριμες και λανθασμένες αντιλήψεις σε πολύ βασικά πράγματα. Μπορώ να καταλάβω την λογική του να θέλει να πάει κάποιος με μία κουκλάρα που δύσκολα θα έριχνε στην πραγματική ζωή αλλά και πάλι πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που τον πηγαίνει πίσω σαν άτομο. Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να πετάει χιλιάρικα για βιζιτούδες, έχει και την δυνατότητα να ζει το είδος της ζωής που θα τον κάνει ελκυστικό σε πολύ όμορφες γυναίκες, οπότε δεν έχει νόημα. Σε πληροφορώ οτι οι ιερόδουλες είναι λιγότερο πόρνες από τις απλές γυναίκες.Διότι εκείνες έχουν επιγραφή και ξέρεις τι κάνουν,εν αντιθέση με τις απλές γυναίκες που σου πλασάρονται ως σύντροφοι με αγάπες και αισθήματα, αλλά αν δεν βρουν ευρώ πάνω σου σου κλείνουν την πόρτα. Και μην μου πεις οτι γενικά το νινι δεν το πληρώνεις,γιατί θα γελάσω μέχρι δακρύων. Οπότε αφού και στην μια και στην άλλη περίπτωση το πληρώνεις,τότε δεν μένει παρά να επιλέξεις το πιο γλυκό και το πιο γκαζιάρικο
SlickNick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σε πληροφορώ οτι οι ιερόδουλες είναι λιγότερο πόρνες από τις απλές γυναίκες.Διότι εκείνες έχουν επιγραφή και ξέρεις τι κάνουν,εν αντιθέση με τις απλές γυναίκες που σου πλασάρονται ως σύντροφοι με αγάπες και αισθήματα, αλλά αν δεν βρουν ευρώ πάνω σου σου κλείνουν την πόρτα. Και μην μου πεις οτι γενικά το νινι δεν το πληρώνεις,γιατί θα γελάσω μέχρι δακρύων. Οπότε αφού και στην μια και στην άλλη περίπτωση το πληρώνεις,τότε δεν μένει παρά να επιλέξεις το πιο γλυκό και το πιο γκαζιάρικο Η πρώτη σου πρόταση είναι ένα παράδειγμα του θέματος που αναφέρω παραπάνω, δηλαδή ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν τις ιερόδουλες έχουν πολύ ανώριμες και λανθασμένες αντιλήψεις πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις. Κάνεις μία τεράστια γενίκευση για τις γυναίκες που απλά δεν ισχύει στην πραγματική ζωή μεταξύ φυσιολογικών ανθρώπων. Υπάρχουν γυναίκες που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι η οικονομική αποκατάσταση η το να τρώνε λεφτά από άντρες; Σίγουρα υπάρχουν αλλά δεν είναι όλες έτσι. Όχι, δεν το πληρώνω το νινί και ποτέ δεν το πλήρωνα. Μπορεί να κέρναγα την πρώτη και την δεύτερη φορά να κέρναγε η άλλη. Τώρα αν εννοείς να παίρνω δώρα και να κάνω χάρες για να μου κάτσει κάποια, επίσης ποτέ δεν το έκανα και δεν χρειάζεται να το κάνεις εκτός αν βγαίνεις με πολύ σάπιες γκόμενες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα