stavi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 well said! Μου θυμησες αυτο https://www.youtube.com/watch?v=2OuVmTP2aoE&list=PLAxlJ_R9EZYj5j3uCoCs4CYJ4tvEZnJfh&index=13 Ολα καλα τα ειπες αλλα δεν συνιστω κανεναν ανδρα να ψαχνει γυναικες με το σκεπτικο να φιλοσοφη/να εμβαθυνει πανω σε οποιοδηποτε θεμα μαζι τους, ΑΣΧΕΤΟΣ αν η ιδιες ισχυριζονται οτι δεν εχουν προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τους αρεσει να φιλοσοφουν, μπορει να το κανουν για αλλους λογους αλλα δεν το κανουν με το σκεπτικο που το κανεις ενας ανδρας. Οι γυναικες ειναι πιο απλες. Worlogik ή fuck logik ειπαμε οτι σε λενε; 1
Glikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά πολλά μοναχικά πλάσματα μαζευτήκαμε.
D4rkshadow Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά πολλά μοναχικά πλάσματα μαζευτήκαμε. Μονο μην αλληλοφαγωθειτε προσεχε... 1
johnbond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κοινωνιολόγος -ψυχολόγος-εκκλησιαστικός-φιλόσοφος-αλάνθαστος κλπ κλπ Με μία λέξη, Χομπίστας 1
Apoll Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δεν σας έχει τύχει να είναι κάποια γιορτή, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, η δική σας ίσως, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος, κάτι βρε αδερφέ, και να είστε μόνοι σαν το λεμόνι, χωρίς παρέα να περάσετε μαζί, να πάτε κάπου ή έστω να αράξετε στο σπίτι βρε παιδί μου! ? Ας συζητήσουμε εδώ για αυτό. Εγώ ήθελα να πάω να δω στο STAR WARS σήμερα, αλλά με ποιον να πάω, μόνος μου ; Μόνος σου, και το σκέφτεσαι ΠΟΛΥ. Βέβαια δεν είναι όλοι καλοί φίλοι του εαυτού τους δυστυχώς και μάλλον είσαι ένας από αυτούς. 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως φετος ουδεμια μοναξια ενιωσα... ημουν μαζι με 3 ιωσεις απανωτες!!Ελπιζω το 2015 να ξεφορτωθω το ψοφιο ανοσοποιητικο μου 2
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως φετος ουδεμια μοναξια ενιωσα... ημουν μαζι με 3 ιωσεις απανωτες!!Ελπιζω το 2015 να ξεφορτωθω το ψοφιο ανοσοποιητικο μου Πολύς κόσμος ήταν έτσι...περαστικά! 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πολύς κόσμος ήταν έτσι...περαστικά! Nα'σαι καλα..πραγματικα τα'χω δει ολα!!Δεν παει αλλο.. 1
D4rkshadow Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως φετος ουδεμια μοναξια ενιωσα... ημουν μαζι με 3 ιωσεις απανωτες!!Ελπιζω το 2015 να ξεφορτωθω το ψοφιο ανοσοποιητικο μου Υγεια πανω απο ολα 2
Glikos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μονο μην αλληλοφαγωθειτε προσεχε... Αναμενόμενο, είμαστε σαρκοβόρα πλάσματα! Με μία λέξη, Χομπίστας Έτσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα