Glikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Η υποκρισία των ανθρώπων σε κάτι τέτοιες στιγμές φαίνεται περισσότερο. Γι'αυτο είμαστε παρηκμασμένοι σαν είδος
drake. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αποψε θα βγω για ποτάκι με εναν φιλο σκεφτομαι να κάνω πεσιμο σε καμια που θα δω και θα μου αρέσει λετε να ειναι το τυχερο μου βράδυ αποψε? kabouras εσύ;
iordanis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 kabouras εσύ; τι ειν ο καβουρας τι το ζουμι του 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Η μοναξιά δεν είναι άποψη... Όσοι είστε μόνοι γιατί δεν κανονίζετε όλοι μαζί κάτι; Πηγαίνετε να δείτε το Star Wars, η κάντε κάτι μέσα στις γιορτές; Με περισσότερη θετική και κοινωνική διάθεση, και λιγότερη φιλοσοφημένη αρνητικότητα, μπορεί να περάσετε πολύ όμορφα και να γίνετε φίλοι μεταξύ σας. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε forum. . . Υ.Γ. Το Star Wars τα έσπασε! Πολύ καλή πρόταση! Γενικά πάντως για τους μοναχικούς, πάλι καλά που υπάρχει και το ίντερνετ! Όλο τον κόσμο στα χέρια σου έχεις, που λέει ο λόγος!
WorLogik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν σας έχει τύχει να είναι κάποια γιορτή, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, η δική σας ίσως, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος, κάτι βρε αδερφέ, και να είστε μόνοι σαν το λεμόνι, χωρίς παρέα να περάσετε μαζί, να πάτε κάπου ή έστω να αράξετε στο σπίτι βρε παιδί μου! ? Ας συζητήσουμε εδώ για αυτό. Εγώ ήθελα να πάω να δω στο STAR WARS σήμερα, αλλά με ποιον να πάω, μόνος μου ; Ναι μου εχει τυχει και ενιωθα ΣΚΑΤΑ! Αλλα αυτο ηταν πριν χρονια, πλεον δεν με νοιαζει τιποτα. Εχω γινει αναισθητος και ζω στον κοσμο μου. 2
Laurelien Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εγω φετος περναω τις πιο μοναχικες γιορτες ever! Ειμαι σ'ενα πανεπιστημιο στο Ην. Βασιλειο, σκοταδι, ομιχλη, οι φιλοι μου εχουν φυγει για γιορτες και ελαχιστα ατομα βλεπω εχουν μεινει. Το πανεπιστημιο ειναι εξω απο την πολη κιολας οποτε δεν μπορεις να πεις να πεταχτω να ξεσκασω. Αυριο θα παω μονη μου να δω το Star Wars στον κιν/γραφο του πανεπιστημιου. Μεχρι τις 18 Ιανουαριου(!) που θα αρχισουμε μαθηματα δεν ξερω τι να κανω. 5
xpapias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εγω φετος περναω τις πιο μοναχικες γιορτες ever! Ειμαι σ'ενα πανεπιστημιο στο Ην. Βασιλειο, σκοταδι, ομιχλη, οι φιλοι μου εχουν φυγει για γιορτες και ελαχιστα ατομα βλεπω εχουν μεινει. Το πανεπιστημιο ειναι εξω απο την πολη κιολας οποτε δεν μπορεις να πεις να πεταχτω να ξεσκασω. Αυριο θα παω μονη μου να δω το Star Wars στον κιν/γραφο του πανεπιστημιου. Μεχρι τις 18 Ιανουαριου(!) που θα αρχισουμε μαθηματα δεν ξερω τι να κανω.Απο που ξεφυτρωσες εσύ; [πεσιμο mode] Να μας κάνεις παρέα στο insomnia, εννοείται! [/πεσιμο mode] 1
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά θα σας πω εγώ τι έκανε ο Αληθινός χτες και έχω και τους λογους μου που θα το κάνω.... όταν ειδα ότι το παιδι είναι σε τετοια κατάσταση δε δίστασα να του προτείνω να πάμε να δούμε μαζί το σταρ και πήγαμε. Ωστόσο όπως είπα και στον ιδιο, ο καθένας έχει το προγραμμά του και αυτή η συνάντηση ήταν μια εξαίρεση κτλ κτλ... Πιστεύω όμως οτι θα πρέπει να ανοιξει στικι νημα στο φορουμ "ποιος θέλει να πάμε σήμερα σινεμά; ποιος θέλει σήμερα να βγουμε για περίπατο; ποιος θέλει σήμερα να βγούμε για ποτο...." Υπάρχει αντίστοιχο φόρουμ στο εξωτερικό... πανω κάτω γνωριζόμαστε ολοι μεταξύ μας, δε θα βγεις με κάποιον με τον οποιο δεν έχεις μιλήσει ποτέ και δεν έχεις σχηματισει καλή εικονα... My point is...... βλέπω ότι πολλά άτομα έχουν ανάγκη απο παρέα, ας πάρουν πρωτοβουλίες.... εγώ είμαι γενικά έτσι σαν άτομο, αν μου πει κάποιος, φίλε δεν εχω παρέα, νιωθω μόνος, δεν μπορώ να μην του πω, πάμε ρε μαζί καπου σιγά. .. .αλλά δεν αρκεί ένα άτομο για να σώσει την κατάσταση 7
tsakonas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Είσαι ψυχή εσύ... Lonely dudes incoming.... 3
xpapias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ναι η αλήθεια είναι ότι στο εξωτερικό το έχω δει αρκετά.
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Είσαι ψυχή εσύ... Lonely dudes incoming.... δε θα το εγραφα γιατι ξέρω οτι θα αρχίσετε τις βλακείες, αλλά επειδή πραγματικά βλέπω ότι μερικοί άνθρωποι για τον ένα ή τον άλλον λόγο έχουν μεινει χωρίς παρέα καλά θα ήταν τα φόρουμ να λειτουργούν κι ως έναυσμα οι άνθρωποι να βρουν άλλους ανθρώπους και έξω απο τον διαδικτυακο τόπο 2
redhotstef Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 δε θα το εγραφα γιατι ξέρω οτι θα αρχίσετε τις βλακείες, αλλά επειδή πραγματικά βλέπω ότι μερικοί άνθρωποι για τον ένα ή τον άλλον λόγο έχουν μεινει χωρίς παρέα καλά θα ήταν τα φόρουμ να λειτουργούν κι ως έναυσμα οι άνθρωποι να βρουν άλλους ανθρώπους και έξω απο τον διαδικτυακο τόποΒασικα και εγω το εκανα πεντε σελιδες πριν αλλα περασε στο ντουκου. Βεβαια εσυ εισαι κοπελα.. 3
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα και εγω το εκανα πεντε σελιδες πριν αλλα περασε στο ντουκου. Βεβαια εσυ εισαι κοπελα.. όχι μωρε δε θα κατάλαβε πίστεψέ με, θα χαιρόταν πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα