Προς το περιεχόμενο

H Huawei Ξεπέρασε τις 100 Εκατομμύρια Αποστολές Smartphone το 2015


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Huawei Consumer Business Group ανακοίνωσε στις 22 Δεκεμβρίου 2015 πως ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones παγκοσμίως το 2015, θεμελιώνοντας τη θέση της στις 3 κορυφαίες εταιρίες android συσκευών διεθνώς. Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι αποστολές smartphone της Huawei έχουν αυξηθεί κατά 3.000%, από τα 3 εκατομμύρια το 2010 στα 100 εκατομμύρια το 2015.

«Η επιτυχία της Huawei δεν είναι τυχαία. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών απ’όλο τον κόσμο για τα προϊόντα μας. Γεγονός, για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι», δήλωσε ο Kevin Ho, Πρόεδρος, Huawei Consumer Business Group Handset product line. «Το τοπίο στην αγορά smartphone αλλάζει διαρκώς καθώς οι άνθρωποι αναζητούν συσκευές που τους επιτρέπουν να ωθούν τα όρια. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη και το 2016, καθώς επεκτείνουμε την γκάμα προϊόντων μας και ενδυναμώνουμε την παρουσία μας μέσω συνεργασιών με ισχυρές εταιρίες διεθνώς, για να προσφέρουμε τις καλύτερες συσκευές της αγοράς.»

Το 2015, η Huawei σημείωσε μια αύξηση της τάξεως του 30% στις αποστολές smartphone mid-to-high-end, που περιλάμβανε τα εξής:

• Τον Σεπτέμβριο, απεστάλησαν 4 εκατομμύρια συσκευές smartphone P8, 7.5 εκατομμύρια συσκευές smartphone P7 και 6.5 εκατομμύρια συσκευές smartphone Mate 7.
• Το λανσάρισμα του smartphone Huawei Mate S, το οποίο κυκλοφόρησε σε 48 χώρες, σε Ασία και Ευρώπη.
• Η κατασκευή του smartphone Huawei Nexus 6P σε συνεργασία με την Google, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη Βόρεια Αμερική.
• Το λανσάρισμα του smartphone Mate 8 , το Νοέμβριο στην Κίνα.

post-1-0-65690600-1450973610_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας