Puladogaver Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, δεν θα τον έχεις αυτόν τον περιορισμό. Θα έχεις όμως το σημαντικότερο - δεν μπορείς να εξάγεις πάνω από 500 ευρώ μηνιαίως. Συνεπώς δεν θα μπορείς να "φορτώσεις" τον λογαριασμό σου με χρήματα παρά μόνο 500 ευρώ το μήνα. Καποια τραπεζα μπορεις να προτεινεις οπου δεν χρειαζεται να εισαι κατοικος εξωτερικου;
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αν εγώ βάλω 3k στη βαλίτσα που δίνεις στο τσεκ ιν, ποιός και πως θα ξέρει πόσα λεφτά έχω εγώ μέσα? Αυτό ρωτάω κι εγώ, αν το όριο υπάρχει απλά για να υπάρχει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καποια τραπεζα μπορεις να προτεινεις οπου δεν χρειαζεται να εισαι κατοικος εξωτερικου; Πολλές τράπεζες ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να είσαι κάτοικος εξωτερικού αλλά χρειάζεσαι σημαντικό χρηματικό ποσό για κατάθεση - πριν 2-3 χρόνια η HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιγε λογαριασμούς σε κατοίκους Ελλάδας μεσω του private banking της για καταθέσεις άνω των 60.000 ευρώ. Η μόνη αλλοδαπή τράπεζα που γνωρίζω η οποία δεν απαιτεί να είσαι κάτοικος εξωτερικού και δεν απαιτεί και χρηματικό ποσό για άνοιγμα λογαριασμού είναι η Number26 αλλά και πάλι ισχύει ο περιορισμός εξαγωγής άνω των 500 ευρώ μηνιαίως.
Silverage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αν εγώ βάλω 3k στη βαλίτσα που δίνεις στο τσεκ ιν, ποιός και πως θα ξέρει πόσα λεφτά έχω εγώ μέσα? Κανένας αλλά αν τυχόν σε ψάξουν, θα σου τα κατασχέσουν. 1
Puladogaver Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πολλές τράπεζες ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να είσαι κάτοικος εξωτερικού αλλά χρειάζεσαι σημαντικό χρηματικό ποσό για κατάθεση - πριν 2-3 χρόνια η HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιγε λογαριασμούς σε κατοίκους Ελλάδας μεσω του private banking της για καταθέσεις άνω των 60.000 ευρώ. Η μόνη αλλοδαπή τράπεζα που γνωρίζω η οποία δεν απαιτεί να είσαι κάτοικος εξωτερικού και δεν απαιτεί και χρηματικό ποσό για άνοιγμα λογαριασμού είναι η Number26 αλλά και πάλι ισχύει ο περιορισμός εξαγωγής άνω των 500 ευρώ μηνιαίως. Η number26 λενε οτι ειναι αρκετα καλη σαν εταιρεια, η αποψη σου ποια ειναι; Θα ξερεις σιγουρα περισσοτερα. Καποια αλλη που ισως καποιος αλλος γνωριζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα