Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν θα τον έχεις αυτόν τον περιορισμό. Θα έχεις όμως το σημαντικότερο - δεν μπορείς να εξάγεις πάνω από 500 ευρώ μηνιαίως. Συνεπώς δεν θα μπορείς να "φορτώσεις" τον λογαριασμό σου με χρήματα παρά μόνο 500 ευρώ το μήνα.

Καποια τραπεζα μπορεις να προτεινεις οπου δεν χρειαζεται να εισαι κατοικος εξωτερικου;

Δημοσ.

Αν εγώ βάλω 3k στη βαλίτσα που δίνεις στο τσεκ ιν, ποιός και πως θα ξέρει πόσα λεφτά έχω εγώ μέσα?

Αυτό ρωτάω κι εγώ, αν το όριο υπάρχει απλά για να υπάρχει

• Super Moderators
Δημοσ.

Καποια τραπεζα μπορεις να προτεινεις οπου δεν χρειαζεται να εισαι κατοικος εξωτερικου;

Πολλές τράπεζες ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να είσαι κάτοικος εξωτερικού αλλά χρειάζεσαι σημαντικό χρηματικό ποσό για κατάθεση - πριν 2-3 χρόνια η HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιγε λογαριασμούς σε κατοίκους Ελλάδας μεσω του private banking της για καταθέσεις άνω των 60.000 ευρώ.

Η μόνη αλλοδαπή τράπεζα που γνωρίζω η οποία δεν απαιτεί να είσαι κάτοικος εξωτερικού και δεν απαιτεί και χρηματικό ποσό για άνοιγμα λογαριασμού είναι η Number26 αλλά και πάλι ισχύει ο περιορισμός εξαγωγής άνω των 500 ευρώ μηνιαίως.

Δημοσ.

Αν εγώ βάλω 3k στη βαλίτσα που δίνεις στο τσεκ ιν, ποιός και πως θα ξέρει πόσα λεφτά έχω εγώ μέσα?

Κανένας αλλά αν τυχόν σε ψάξουν, θα σου τα κατασχέσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές τράπεζες ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να είσαι κάτοικος εξωτερικού αλλά χρειάζεσαι σημαντικό χρηματικό ποσό για κατάθεση - πριν 2-3 χρόνια η HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιγε λογαριασμούς σε κατοίκους Ελλάδας μεσω του private banking της για καταθέσεις άνω των 60.000 ευρώ.

Η μόνη αλλοδαπή τράπεζα που γνωρίζω η οποία δεν απαιτεί να είσαι κάτοικος εξωτερικού και δεν απαιτεί και χρηματικό ποσό για άνοιγμα λογαριασμού είναι η Number26 αλλά και πάλι ισχύει ο περιορισμός εξαγωγής άνω των 500 ευρώ μηνιαίως.

Η number26 λενε οτι ειναι αρκετα καλη σαν εταιρεια, η αποψη σου ποια ειναι; Θα ξερεις σιγουρα περισσοτερα.

Καποια αλλη που ισως καποιος αλλος γνωριζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...